Môže byť tehotná ?
Kamaratka mala sex s priatelom ten jej povedal ze mu ušlo a mala ovulaciu akurát potom ju prehanalo bolelo brucho aj bolo jej nevolno mal niekto taký podobný pripad?ja by som jej poradila ale nemala som
To tak..
Tabletka po ak dieťatko nechce, nič iné s robit neda.
Treba ju avšak užiť čím skôr - do tuším 72 hod.
A čo sa vlastne pýta?
@walkyra88 snáď nemyslíš vážne že by mala nejaké príznaky akože hneď po sexe? Koľko máš rokov?
Ak jej bolo nevolno hned tak len stres
@deti95060810 asi je skoro na test pyta sa takych čo tak skoro cítili nejake priznaky blbe komentare alebo keď ste nič podobne nemali netreba komentovat ach. Zeny
@klarissa25 nie hned po sexe preboha 😂👌🏻Par dni
@walkyra88 ani pár dní 🤦♀️
@klarissa25 no ja som napriklad moje dve deti citila hned po uhniezdeny ale to asi kazda zena cíti inak😂🙏🏻Ale nehadam sa poviem jej že nech počka a dočka sa😀🙈
Kedze mala ovulaciu a partnerovi uslo tak je moznost aby bola tehotna...Ale nemyslim si aby to, ze ju prehnalo niejako suviselo...aj ked jeden nikdy nevie a ani tu na Mk nikto netusi.
@hivanik no to je tiez signal tehu kedze som mama mna prehanalo ale mozne to je preto pisem aby ked mal podobne skusenosti pisali take nie ine tiez som bola tehu ale ani neviem ja som to hned vedelaze som😂aj nadchu som mala aj zahu hnacky ale tak uvidime ci to tak bolo ozvem sa ked si z
Urobi siska test a mozno jje to stress a mozno tehotenstvo uvidime🙂
@klarissa25 mam vek aj tehotenstvo aj potraty za sebov...pytala sa mna pochopitelne a ja ze supnem to sem ze mozno to niekto tak isto mal..to je všetko prebohaa😂😀🙈🤷🏼♀️

najskôr ušlo jemu a potom aj jej? 😀
nech si spraví kámoška test...