icon

Môže byť tehotná ?

walkyra88
7. jan 2020

Kamaratka mala sex s priatelom ten jej povedal ze mu ušlo a mala ovulaciu akurát potom ju prehanalo bolelo brucho aj bolo jej nevolno mal niekto taký podobný pripad?ja by som jej poradila ale nemala som
To tak..

deti95060810
7. jan 2020

najskôr ušlo jemu a potom aj jej? 😀
nech si spraví kámoška test...

ivca88
7. jan 2020

Tabletka po ak dieťatko nechce, nič iné s robit neda.
Treba ju avšak užiť čím skôr - do tuším 72 hod.

klarissa25
7. jan 2020

A čo sa vlastne pýta?

walkyra88
autor
7. jan 2020

@ivca88 ona by chcela ale pyta sa ci sa niekomu take niečo stalo či je možné tak skoro mat nejake signaly ?

klarissa25
7. jan 2020

@walkyra88 snáď nemyslíš vážne že by mala nejaké príznaky akože hneď po sexe? Koľko máš rokov?

sense
7. jan 2020

Ak jej bolo nevolno hned tak len stres

walkyra88
autor
7. jan 2020

@deti95060810 asi je skoro na test pyta sa takych čo tak skoro cítili nejake priznaky blbe komentare alebo keď ste nič podobne nemali netreba komentovat ach. Zeny
@klarissa25 nie hned po sexe preboha 😂👌🏻Par dni

klarissa25
7. jan 2020

@walkyra88 ani pár dní 🤦‍♀️

walkyra88
autor
7. jan 2020

@klarissa25 no ja som napriklad moje dve deti citila hned po uhniezdeny ale to asi kazda zena cíti inak😂🙏🏻Ale nehadam sa poviem jej že nech počka a dočka sa😀🙈

hivanik
7. jan 2020

Kedze mala ovulaciu a partnerovi uslo tak je moznost aby bola tehotna...Ale nemyslim si aby to, ze ju prehnalo niejako suviselo...aj ked jeden nikdy nevie a ani tu na Mk nikto netusi.

walkyra88
autor
7. jan 2020

@hivanik no to je tiez signal tehu kedze som mama mna prehanalo ale mozne to je preto pisem aby ked mal podobne skusenosti pisali take nie ine tiez som bola tehu ale ani neviem ja som to hned vedelaze som😂aj nadchu som mala aj zahu hnacky ale tak uvidime ci to tak bolo ozvem sa ked si z
Urobi siska test a mozno jje to stress a mozno tehotenstvo uvidime🙂

walkyra88
autor
7. jan 2020

@klarissa25 mam vek aj tehotenstvo aj potraty za sebov...pytala sa mna pochopitelne a ja ze supnem to sem ze mozno to niekto tak isto mal..to je všetko prebohaa😂😀🙈🤷🏼‍♀️

hivanik
7. jan 2020

@walkyra88 ...no ....potom daj vediet ked bude vediet co a ako....mozno to niekomu pomoze...nam sa podarilo po par.tokoch a tych priznakoch za tie roky bolo kopec....takze je to diskutabilne ci ano alebo nie....Aka otazka taka odpoved

whatever1
7. jan 2020

@walkyra88 Príznaky môže cítiť až po uhniezdeni až potom sa začne tvoriť tehotenský hormón.

walkyra88
autor
7. jan 2020

@whatever1
@whatever1 to je jasne nikde nepisem ze ma priznaky hned po sexe😃po par dnoch 🙂

whatever1
8. jan 2020

@walkyra88 K uhniezdeniu dôjde cca 10dni od styku, takže cítiť príznaky skôr je malo pravdepodobne.

walkyra88
autor
8. jan 2020

@whatever1 ako citam niekomu sa uhniezdy za 3dni niekomu za 5dni a viac...kazda to ma inak😉

walkyra88
autor
8. jan 2020

@whatever1 a tak isto uhniezdovanie sa kazdemu nejak bud prejavuje alebo nie uvidi dnes ju pichalo v lavo podbrusku a tahalo sa jej to cez krize pocua do menstruacie a bude testovat a ozvem sa ako dopadla🙂

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
ahoj0
Autor odpoveď zmazal
walkyra88
autor
8. jan 2020

@ahoj0 tak ja som vsetky tehu citila pred ocakavanou ms a Test neukazal a citila som sa inak 🙂a nepisem ze ma tehu priznaky a je to uz aj tyzden ale pisem ze sa divne citi a ako pisem. Zisti a otestuje sa a uvidime🙂

naloxon
9. jan 2020

@walkyra88 Ahoj ja som si urobila test po 5 dňoch od styku a bol pozitívny a aj ďalšie 4, lekár na sone nič nevidel a podľa krvi to bol 3 týžden za pár dní som dostala menzes ...vraj sa vajíčko neuhniezdilo.

walkyra88
autor
9. jan 2020

@naloxon to ma mrzí ona mi volala ze ma taky krémovy vytok tak hadam sa im zadarilo🙂