Môže byť test už presvedčivý?
Ahojte potrebujem radu... mam nepravidelny cyklus raz 26 dni raz 32dni. Naposledy to bolo 32dni. Ovu test mi ukazal 10.10. Dve// a 9teho sme mali styk. Mohla by som si uz urobit test a spoliehat sa nan? Lebo ked ratam 26dnovy cyklus uz mi meska ked 32 tak este nie. A nechcem si robit zbytocne nadeje. Ale potrebovala by som vediet lebo uz par dni mam upchaty nost a citim akoby vnutornu horucku sija ma boli a tak. A zatial som si nedala ziadnu tabletku ani nic. Lebo sa bojim kedze presne toto som mala pri prvom tehotenstve som bola chora mala som atb aj rtg ani som netusila ze by som mohla byt vtedy tehotna. A teraz citim ze mam sem tam pichanie v brusku. Neviem cim to je ci mi pride mrcha alebo som v tom ale takto skoro by sa to asi nemalo nicim prejavovat. Proste neviem mohla by som si uz urobit test a spoliehat sa nan ci este pockam?
@beata110 hej? Môžem sa spýtať prečo? Prvú mám v lete 🙂 a síce mala byť v auguste narodila sa v júli predčasne, a neviem bývali zmenu svokrovcov kde bolo príšerne teplo ale od kedy sme v našom domčeku dieťatko v lete mi pride ako dobrý nápad, ale nepoznám vaše podmienku len sa zaujimam zo zvedavosti 🙂
@antonka nemam nato zavazny dovod ale tak vseobecne vela deti sa rodi v auguste porodnice plne a mame uz v rodine vela v auguste rodenych. A mozno hlupe ale by sme chceli to dievcatko a podla cinskeho mi vychadza pocatie dievcatka az v aprili 😏 mozno som blba ale proste to tak nejak by som chcela aj ked sa to naplanovat neda no uvidime este ci budeme dovtedy cakat.
@beata110 jaj tak, no jasné veď každý má svoje dôvody :D keď vás to netlačí tak si môžte dať záležať aj na takýchto veciach prečo nie 🙂 každého vec že áno 😉 aaa hej inak to mi skúšali babky ale keď som mala už bruchu to vraj platí :D ja som čítala že spermie s chromozóm x sú také pomalšie a dlshei vydržia tak vraj pár dní pred ovu(2-3),že tie zvyknú počkať na vajko, a tie chlapčenské sú rýchle tam v deň ovu alebo jeden deň pred, ale neviem či je to vôbec nejakým spôsobom vedecky podložené žeby to vychádzalo ( teda nikdy som ani počas svojho štúdia nepočula žeby to bola pravda , som sestra ), vo všeobecnosti platí že pohlavie je vždy náhoda 🙂 ale veriť môžme predsa vždy heh

@beata110 Jaj teraz vidím že Ti včera začala ms ☹ je mi to ľúto.