Môže byť, že budem tehuľka?
Ahojte, chcela by som sa informovať, aká je pravdepodobnosť a šanca že som tehu..., keďže nemám žiadne skúsenosti a na internete je toho popísane viac ako dosť a vždy niečo iné . Posledná menštruácia mi začala 11.1. a skončila 15.1., plodné dni som mala od 23.1 do 27.1 (podla menštruačného kalendára) a s priateľom sme sa milovali bez akejkoľvek ochrany v čase od 25.1 do 1.2. každý deň (takže cez plodné ale aj neplodné dni). Je tam možnosť a hlavne šanca, že menštruáciu ktorú čakám teraz 7.2. sa nedostaví ? Za ako dlho by som spozorovala nejaké príznaky a aké by to boli ? Som nedočkavá a neviem čo robiť. Ďakujem za rady.
@tomasko27 máš pravdu, chcela som len vedieť či sa môže stať že sa čoskoro poteším, či je tam nejaka možnosť, pretože viem ako vyzerajú plodne/ovulačné dni a viem kedy ich mam a prave v ich druhej polke sme sa snažili, tak som chcela vedieť či je tama spoň malilinká možnosť. No tu niektoré ,,ženy" rozoberajú úplné trápne veci , vidno, že nemajú čo robiť.
Možno trošku blba otázka ,ale chcela by som sa poradiť ...dnes mi pravdepodobne začala ovu lebo mám priesvitny hlien ,len mám taký problém žE priateľ príde domov až v piatok ,myslíte že ked by sme este v piatok skúšali mohlo by to vyjsť a ja budem tehu,vopred ďakujem za kazdy názor
@slonicatko26 Jasne chapem,ja tiez som na pochybach ci som abo nie,robila som 5 testov,vsetky duchovali tak neviem.
@pepettka mne začala ovu 23.1 a priatel prisiel domov 25.1 a tiež sme sa snazili az od 26.1 az kym nesiel prec, takze tyzden vkuse.....a tiež dufam, že tam šanca je 😉 držím palce , skús to.
@tomasko27 ja počkám do konca týždňa či dostanem mrchu, ak nie skusim test....ale je to nekonečné čakanie....držím ti palce, daj potom vedieť čo a ako 🙂
@slonicatkno26 tak to držím palceky snáď sa vám to zadarilo,len mne by mal prist až na piaty deň a to už asi nebude nič :(
@tomasko27 nikto sa "neunuval napisat", pretoze nie kazdy sa vzdy vracia do temy, kam prispel....preto je dobre smerovat otazku priamo na diskutujuce v tej-ktorej teme...
@pepettka pravdepodobne ti nezacala ovulacia, ale plodne dni...je otazne, ako dlho mavas hlien pred ovu, ja niekedy 6 dni, inokedy len 3, takze sleduj hlien a v piatok pre istotu vhupnite na to....ovulka sa inak prejavuje bolestami v jednom z vajecnikov a ustupom plodneho hlienu....po ovulke je schopnost otehotniet este 12/24 hod, takze teoreticky moze byt este v piatok sanca....
@slonicatko26 ked tak vela vies o ovulke a plodnych dnoch, tak o to zbytocnejsia bola tvoja otazka, nie to este diskusia...ale forum je verejne, takze si tu moze kazdy robit takmer vsetko, co chce....aj zakladat temy, ktore tu uz su v x podobach...
@pepettka nezúfaj...všetko je možné, príroda sa postará a čoskoro sa dočkáš, dočkáte 🙂 my sme sa teraz snažili prvý krat, tak uvidíme 🙂 držím palce... 😉
@slonicatko26 Lenze ja mala pozitivne dva testy potom dosla ms a potom zase dva pozitivne a este som jeden urobila a tiez pozitivny.
@slonicatko26 my sa už snažíme skoro rok :( bola by som veľmi rada keby nám to už konečne vyšlo len horšie je to že priateľ chodí do práce preč ,zle sa to plánuje ...
@tomasko27 neviem, preco bol tento moj "sposob" zly alebo nevhodny...
a ak pises niekomu formou kliknutia na slovo ODPOVEDZ pod prispevkom, tak sa mu to objavi v hornej liste ako upozornenie...takze sa do temy ani nemusi vratit, aby videl, kto na jeho prispevok reagoval....a samozrejme nemusis pisat kazdemu to iste, ale do spravy "odpovedat" x diskutujucim....ale to si si hadam vsimla, ked si uz napisala 170 pripevkov, nie?
@pepettka verím, že príde ten čas a ty sa budeš veľmi tešiť....ja si prajem aby to bolo u nás tiež čoskoro, bola by som veľmi šťastná 🙂
Baby ona mi napísala IP že v akej polohe to robili, to akoo úúplne vážne, tu sa už ani žartovať nedá... Sakraaa ja že pochopí tú iróniu "v mojom hlase" ?!
@seemani nemam slov
@slonicatko26 jasné že šanca je, na príznaky sa nedá spoľahnúť, musíš iba čakať a vydržať no a moc sa nenamotať. Držím palce aby si tehotná bola ak si to želáš 😀
@slonicatko26
@slonicatko26 ahoj no mala by si byt v 3 tyzdni a 3 dni.datum porodu je 18.10.2014...
@tomasko27 ahoj,my sme si pisali este na zaciatku ferbruara o priznakoch tehu . si mi raz napisala ze si ms dostala,ale bola ina ao inokedy.. Ja som teraz dostala ms o 4 dni skor a vobec ma nebolia prsia ako vzdy a vobec ma ani brucho nebolelo tak ako vzdy, ze mam take krce, ze si musim dat lieky... Teraz proste nic. Myslis ze to nieco moze znamenat ? Vdaka za odpoved 🙂

Pisete ze pridat sa do inej temy ALE,kolkokrat sa mi stalo a urcite aj inym babam ktore sa pridali do temy a chceli poradit,do hoc akej inej ze napisali a nikto sa neunuval odpisat,a potom jedine zadat novu temu a vidite kolko sa vas na to chyti a napise,aj ked smola ze nie k teme 😒 .Mozte kritizovat kolko chcete,mam ine veci na riesenie.