Môže byť zvýšený ľudský choriový gonadotropín 7 týždňov po kyretáži?

maria.vinea
27. nov 2013

menstruaciu som zatial nedostala, a dnes sa mi zobrazili dve ciarky na teste, ale nechcem ist tak skoro k dr ako minule, ked vo 4 tyzdni ledva videla bodku na usg a nakoniec som potratila, zbytocne sa tesila a bol to uz druhy potrat. ake mate skusenosti, kolisu hormony aj dva mesiace od kyretaze, ale radsej ist na usg cim skor?

evakva
27. nov 2013

7 tyzdnom po kyretazi by si uz zvysenu hladinu mat nemala. Nie si nahodou znovu tehotna? Ak si dva krat uz potratila, isla by som k lekarovi. Ak nie si tehotna a mas zvysenu hladinu HCG, nie je to dobre. Ak budes tehotna, vypytaj si lieky na udrzanie (utrogestan alebo duphaston). Tak, ci onak, drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo

kiwi82
27. nov 2013

ahoj, a robili ti kontrolné sono po kyrete? alebo ti brali krv? a výsledky z patologie sú aké? vieš, nechcem ťa strašiť ale ja som to tak mala, že ma zle vyčistili (mala som parciálnu molu) a potom som musela ísť ešte dvakrát na čistenie.... a to hcg mi ešte pol roka kontrolovali, či sa nezvyšuje..... Možno to nebude tvoj prípad ale pre istotu sa pýtaj na kontrolný ultrazvuk. držím veľmi palce aby to bolo vporiadku. keby si mala otázky, kľudne IP, kedž si to dala ako otázku, nie ako diskusiu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre