Môže ísť o tehotenský test alebo kanálik?
Prosím vás je tu nejaká mamička ktorej tento test vyšiel tak ako mne a bola tehu??

Ciarka
@stellarstar asi dva - tri dni
@maminkadeticiek prosím vás aj tento test robí falosne čiarky je to cler blue ultra včasný
Tak preco sa potom pytas? 😄
Je to pozitivne,ale celkom slaba ciarka na take meskanie,ale mohla sa posunut ovulacia,neviem,aky mate pravidelny cyklus.
@maminkadeticiek šak pýtam sa lebo neviem či robí falosne vraví sa že falošne čiarky robí mamatest a pepino ale na tento neviem
@pet888 28 dňový cyklus mam
Myslím že čiarka, ale na 3 dní m meškania menzesu je slába čiarka, ale mohla sa posunúť ovulka.
Je to moc tenke na ciarku na tomto teste...tzv. vlasocnicova linia...tieto ich robia strasne casto... skus este iny test.
@anjelicek26 na živo je lepšie vidiet
@alina765 na živo je tmavšia ako na ft
Na fotke ju je strašné slabo vidieť ale na živo je modrá a hrubá a viac tmavšia že aj v tme ju je vidieť
Ja pisem o tom, ze je tenka, nie, ze tam nie je... uvidis rano, ved kiez by, drzim velmi palce. Ja mam vysledok minulorocneho juloveho testovania uz v postielke 😍
@anjelicek26 zle som odfotila ja len vravim na fotke je zle vidieť a je aj tenko ju vidieť ale na živo nie sorry zle som odfotila ja
Test je 25ový? Ak hej môže byť preto slabá čiarka, keby si bola robila 10vú más silnejšiu čiarku a mohla si mať aj ovu posunutu
@stellarstar neviem či je 25kovy ale je to nejaký ultra včasný

Koľko ti mešká?