Môže ísť o tehotenstvo?

kavicka21
26. nov 2012

Ahojte,chcela by som poprosit o radu. Poslednu menstruaciu som mala 27.oktobra, teraz mi meska uz 3 dni, no bolesti v podbrusku som mala pred tyzdnom zopar dni presne ako pred ocakavanou ms,a mala som nesmierne citlive prsia. Dokonca sa mi 17.okt. objavil jednorazovy krvavy vytok nie moc len tak na nohavickach a to prave potom ako som docvicila. Neviem co to mohlo byt nikdy pred tym sa mi to neobjavilo. Teraz necitim ziadne tlaky v podbrusku ani prsia ma moc nebolia. Jedine sa citim viac unavena,ale ked si lahnem do postele nemozem zaspat.. Mozem byt tehotna? alebo ide o nejaku zdravotnu poruchu? Zijem v zahranici takze tu je to s doktormi trochu komplikovane. T.test som si este nerobila..... Dakujem za rady a tipy.....

tramtara
26. nov 2012

O tehotenstvo môže ísť - keď si spravíš tehu test tak budeš múdrejšia - už by mal ukázať 🙂

ribelina
26. nov 2012

špiniť môže žena aj pri ovulácií a keď bola posladná ms 27. a dnes je 26. tak to podľa mňa ani nie je meškanie. počkala by som ešte týždeň, škoda testu takto skoro.

cerez
26. nov 2012

Skús počkať ešte 5 dní a urob si test.

blacki
26. nov 2012

ahoj, každopádne si urob test. My keď sme sa snažili o bábo, presne toto isté sa mi prvýkrát stalo, ale tehotná som nebola. Doktorka mi vysvetlila, že z toho strašného chcenia, som nejako potlačila menštruáciu a prišlo len špinenie - cca 2 dni. Ale bola to reálne menštruácia. Otehotnela som až na druhý mesiac. A to som už bola kľudnejšia po prechádzajúcej skúsenosti. Ale test mi vyšiel pozitívny až 2 týždne po očakávanej menštruácii, neviem či nie dokonca až 3 týždne. Dovtedy boli negatívne a ja som si myslela, že možno to bude to isté ako mesiac predtým a menštruácia ešte len príde. No bolo to tehotenstvo... Urob si test a nerieš to, buď v kľude.

1234lubka
26. nov 2012

urob si test

labanka
26. nov 2012

mne sa stalo presne to iste tento mesiac 🙂 ale identicky, len to spinenie som mala 15.teho a trvalo 3 dni... no a ms mi meska dnes 3.den 😎 tak nechame sa prekvapit? ale v mojom pripade to bude skor hormonalny problem, lebo ja mam PCOS.
ale ty skus testnut ale staci tak o 5 dni 😉 drzim prsteky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre