Môže mi kvôli Inofolicu meškať menštruácia?
Ahojte,začala som od septembra brat inofolic premium.V den ms keď som mala dostať som si spravila tehotenský test clearblue,bol negatívny.v ten den som mala aj menštruačné bolesti.Ale menštruáciu som nedostala,meškajú mi 2 dni a bolesti už ziadne.Nic ma neboli.Nemate skúsenosť,že by kvôli inofolic meškala ms?😢
@simik7192 och Boze,tak potom to vyhadzujem do kosa
Brala som aj gynex kvapky, infolic aj som pila alchymilku
ja som brala inofolic combi pre pevnejsie zeny a tiez som dostala MS neskor ako obycajne
@simik7192
@janetinka27 ďakujem vám a aj ste mali normalne ms bolesti a nic?Ako ja?
to si uz nepamatam 🙂
@janetinka27 aha nevadí🙂
Ja tiež beriem inofolik už asi 3 mesiace, ale nemam problém s meškaním. Cyklus sa mi práveže upravil. Nevravím, že zrovna kvôli inofolik 😅
Ahoj. Uzivam inofolic 4 mesiac. Prvy menzes zameskal 3 dni, tazko povedat ci je to koli tomu 3 dni su uplne normal. Dalsi menzes uz pravidelne ako hodinky.
Citala som, ze inofolic rozhadzal par babam cyklus ale aj upravil. Ono to bude individualne. A do teraz si mala pravidelny cyklus?
Ja som to mala podobne, ako si opísala. Inofolic som brala asi 3 mesiace a z meškania je tehotenstvo.
@kaya6 ano krasne 28 dňový odjakživa a v septembri som začala užívať inofolic keďže som počula naň len chválu a teda mna moc nepotešil 🙂
Ahoj..ja som mala pred inofolicom 28 dňový cyklus ako hodinky...a nie a nie otehotnieť...celkom dlhu dobu...no a keď som začala brať inofolic tak cyklus ako píšeš sa trochu domrvil...predĺžil ...ale do 2 mesiacov som bola tehotná...a môj cyklus mi bol ukradnutý 🙂
Prepáč,že ti vstupujem do fóra ale aj ja užívam infolic. Prvý mesiac po uzívaní som dostala ms o 2dni skôr (cyklus 31dní) a tento mesiac zajtra ocakavam ms ale vcera som kus zaspinila rano(1intimka) a od vtedy nic, akoby uťalo. Teest som si nerobila, nemam ziadne priznaky..ale nestretli ste sa s tym niektora? Pevne verim, ze ms by uz nemusela dorazit..ale nechcem si robit falosne nadeje...
@bambulienka25
@radanaaa
@zara1357 ďakujem pekne baby a teda myslite si,že ho mám brat dalej alebo ho mám teraz radsej vysadiť?2 sacky za den si dávam-rano a vecer
Ja ho beriem druhy mesiac.. Prvu menstruaciu mi skratil na 27 dni z 30..a teraz by som to mala dostať, len netusim kedy.. Ci uz to malo prist po 27 dnoch a mam si robit falosne nadeje alebo mi predlzi.. Este pockam s testovanim, lebo to opatovne sklamanie je hrozne..
@petkasaurus presne,to sklamanie😏 ja som robila v den ms a mala som opäť po nálade 😢
@simik7192 ahoj, tie tri tyzdne meškania si mala aj krce ci uplne bez priznakov? A potom si zase mala take dlhe meškanie?
@vercici159357 ahoj, ako si na tom? 🙂 ja uz mam 31.den a stale nic.. Aj krce ma presli.. Test si ale nebudem este robit
Anonym, ty si ako na tom? 🙂
@petkasaurus no mala som bolesti podbruska, cudne na žalúdku a tak
@simik7192 dakujem, tie dalsie cykly trvali zase tak dlho? Ci uz si sa radšej na inofolic vykaslala?
@petkasaurus brala som ho stále po ms, dva mesiace až do ovulácie. Tak mi to vyhovovalo, a tak som sa na to vykaslala keďže som mala tie bolesti pri ovulacii, potom.. Už len gynex som si dávala aj alchymilku
@petkasaurus ahoj🙂 mne meškájú už 3 dni...ale test tiež nerobím,isto nie som keď digitálny bol mínus🙈
@petkasaurus no tak dnes rano prisla 🤷♀️ Nevadi, dalsi mesiac pred nami ❤️ Vsetkym vam drzim silno palceky ❤️

Áno ja mám, úplne mi to pre vrátilo cyklus 😥 až po 3 týždňoch som dostala ms