icon

Môže mi meškať menštruácia, ak kojím?

slavkalia
24. jan 2013

Ahojte mamičky emoticon Mam 8 mesačnu dcerku Lianku,kojim ju aj v noci 3 krat asi emoticon a cez den aj 5 krat,už zacala pomali papat,takže tak,ine mliecko okrem mojho nepije,davam jej čajik.Chcem sa opytat,mamičiek ktore maju skusenost či je možne aby my vynechala menštruacia, emoticon meškala,prva menzes po porode bola pred mesiacom a teraz mala prist 18 nasteho a nic,može to byt sposobene kojenim??s manželom si davame sakramensky pozor deticky už mame,a viac nechceme poradte mi ak viete,budem vdačna za každu odpoved Slavka emoticon

xlucia
•
24. jan 2013

@slavkalia nechapem to emoticon v kotexte... co to je?
a inak ano, moze ti preto meskat, ked kojis, mozne je vsekto

slavkalia
autor
•
24. jan 2013

to mali byt smajliky ale nejak nevysli ..no dufam lebo momentalne neplanujeme dietatko,mame už deticky dakujem za odpoved

ladyka8
•
24. jan 2013

@xlucia to emoticon mal byť smajlík ale asi nevydalo 🙂

bubula_007
•
24. jan 2013

@slavkalia áno, môže to byť kvôli tomu. Aj ja dojčím a menzes si chodí, kedy chce. 😉

sisi1503
•
24. jan 2013

@slavkalia moze to byt aj kojenim,ale tak isto mozes byt aj tehotna.Ja som.2krat pocas kojenia zostala tehotna a tiez sme si davali pozor.Teda aspom som si to myslela,vtedy by som dala ruku do ohna,ze sa to nemohlo stat a stalo sa.... 😖

slavkalia
autor
•
24. jan 2013

Pane bože tak dufam že mas pravdu bubula 007 🙂 A AKO casto ti chodi menzes 🙂

ruthke
•
25. jan 2013

Tiez este kojim takmer dvojrocnu dcerku. Menzes prisiel prvy krat od porodu len pred styrmi mesiacmi a ani raz nie pravidelne, hoci pred tehotenstvom bol ako hodinky. Ale pre istotu by som si na Tvojom mieste urobila test

anieli_1
•
25. jan 2013

@slavkalia jaj mne kyms a upravila zacala mi ked mala mala kol roka a potom kazde dva tyzdne úpotom nic a stale to neni na 100% ale aspon trosku je to lepsie bo mam tabletky tak aspon ako tak 🙂 ale ak mas podozrenie sprav si test 😉

briketa
•
25. jan 2013

@slavkalia nepravidelnost menzesu moze byt kojenim, ano.
tehotenstvo moze byt aj pocas kojenia a prerusovanej sulozi naraz.
ak uz mas tri deti a viac deti nechcete, najjednoduchsia je vazektomia manzela.
ty si si uz presla vsetkym dost, teraz je na rade on!
sterilizacia muza je omnoho jedoduchsia a s mensim rizikom, s mensou bolestou. je to ambulantny zakrok. on bolest zakroku neciti, len taky ten mechanicky pocit, ze mu cosi robia. a dva dni bude doma sediet na mrazenom hrasku, nic viac! aspon tu v usa sa robi naozaj ambulantne.

slavkalia
autor
•
25. jan 2013

Jaj dakujem vsetkym pekne, neplanujem dalsie babulo,tak verim že je to tak..,,skusim aj tehotensky test...ale verim na 99%že totak nebude že je to kojenim 😨

kessinka
•
25. jan 2013

U mňa prišiel po pôrode prvý menzes keď mal syn presne 8 mesiacov, a ďalší až keď mal 11 mesiacov a deň, takže v podstate s dvojmesačným oneskorením. Tiež kojím, takže možné to je.. ale ak si nie si istá, radšej si sprav ten test 🙂

ladyka8
•
25. jan 2013

@slavkalia ja som tiež dostala prvýkrát po pôrode menzes keď mala maličká 9-10 mesiacov 🙂 podľa mňa je to v pohode a keď už nebudeš kojiť toľko jak teraz tak sa ti to pekne do poriadku

dari226
•
25. jan 2013

to je normalne nepanikuj 😉

lucka1912
•
25. jan 2013

Samozzrejme, ja som dostala mennzes az v 11 mesiaci..to bolo super......

slavkalia
autor
•
25. jan 2013

Dobre dakujem 😉 len ma to zaskocilo pri mojich dvoch detoch sa mi to nestalo...tak stale nieco nove 🙂 ...no 😎