Môže odber krvi na hCG hormón byť nepresný?
Pekný večer , pred mesiacom a jedným týždňom som mala pohlavný styk, dostala som sa do nemocnice kvôli inej veci a poprosila som ich či by nemohli overiť že či som tehotná , bolo to presný týždeň po pohlavnom styku . Krv ukázala že niesom tehotná a mala som zvýšené leukocity . Povedala som si dobre . Posledný týždeň mám nejaký pocit že som iná , schudla som , nechuti mi jesť zo všetkého zvraciam , no napriek tomu že som schudla mám nafúknuté tvrdé bruško,také napnuté ...zas chytám podozrenie že by som mohla byť tehotná myslíte že je to možné ? Vlastne menzes som nemala od toho pomeru len spinenie...zajtra si zohnam test no vŕta mi to v hlave tak som sem prišla po vaše názory ....
Prvý test ti nemal čo ukázať, sprav si test teraz.
@anonym_autor mozes mat vazne problemy, vrat sa k lekarovi.
@anonym_autor po takom case ti tehotenstvo ukaze uz aj bezny test z drogerky. Chod si daky kupit, ked budu obchody otvorene.
A bez ohladu na to, i bude pozictivny, ci negativny, urcite chod k doktorke. Lebo to chudnutie urcite nie je ok. A moze to byt aj vazne.
Zohnas ? 🤔

@anonym_autor
7 dní po pohlavnom styku krvný test nemusí ukázať tehotenstvo, ovulácia mohla byť kľudne o jeden, dva, tri dni a v čase krvného testu oplodnené vajíčko ešte len putovalo do maternice - hcg sa ešte netvorilo.
Mesiac a týždeň po styku ti už klasický test na moč prípadné tehotenstvo ukáže.