icon

Môže Pepino test ukázať pozitívny výsledok 10DPO?

simcucik
6. júl 2026

Ahojte moze ukazat 10DPO pozitivny vysledok pepino test? MS má prisť až sobotu neviem vydržať. Akú máte skúsenosť?

anonym_bea695
6. júl 2026

@simcucik ak by si bola tehotná tak 10 dpo bude na teste len slabá čiarka. A pepino ukazuje slabé čiarky bežne či tehotná alebo nie tehotná. Byť tebou ešte počkám. 10 dpo sa môže niečo črtať ale tak isto to aj môže byť falošne pozitívny test. Pepino sú veľmi nespoľahlivé testy, najmä ak ich robíš takto skoro.

anonym_c6c1d8
7. júl 2026

@simcucik moze ukazat cokolvek... ci je to relevantny vysledok ukaze cas a to, ci ciarka bude silniet... pepino a mamatesty su velmi casto falosne pozitivne

simcucik
autor
7. júl 2026

Nič bohužiaľ

anonym_94dd8c
14. aug 2026

@simcucik dobrý deň ano to dopadlo ?

simcucik
autor
15. aug 2026
@anonym_94dd8c

@simcucik dobrý deň ano to dopadlo ?

@anonym_94dd8c dobrý deň 11 júla mi prišla ms riadne 5 dní. No tento mesiac už meškal tak som si ho spravila v deň očakávanej ms a vyšli mi krásne dve čiarky, 24teho idem ku gyn a verím že sa to potvrdí a všetko bude v poriadku ❤️‍🩹

lenka13332
15. aug 2026
@simcucik

@anonym_94dd8c dobrý deň 11 júla mi prišla ms riadne 5 dní. No tento mesiac už meškal tak som si ho spravila v deň očakávanej ms a vyšli mi krásne dve čiarky, 24teho idem ku gyn a verím že sa to potvrdí a všetko bude v poriadku ❤️‍🩹

@simcucik wow gratulujem 🤍

simcucik
autor
15. aug 2026
@lenka13332

@simcucik wow gratulujem 🤍

@lenka13332 ďakujeme

anonym_94dd8c
16. aug 2026
@simcucik

@simcucik gratulujem ❤️❤️ koľko ste sa snažili o babetko ?

simcucik
autor
16. aug 2026
@anonym_94dd8c

@simcucik gratulujem ❤️❤️ koľko ste sa snažili o babetko ?

@anonym_94dd8c Ďakujeme ❤️‍🩹, asi dva mesiace sme sa “snažili” mali sme to tak že keď sa podarí budeme sťastný ale minulí mesiac sme do toho dali asi všetko 😆 každý deň plodného obdobia až ovulácie a pre istotu aj 2-3 dni potom, nemyslela som si že tak rýchlo to pôjde 🥹 prajem to každej jednej ktorá túži po bábätku

anonym_94dd8c
16. aug 2026
@simcucik

@anonym_94dd8c Ďakujeme ❤️‍🩹, asi dva mesiace sme sa “snažili” mali sme to tak že keď sa podarí budeme sťastný ale minulí mesiac sme do toho dali asi všetko 😆 každý deň plodného obdobia až ovulácie a pre istotu aj 2-3 dni potom, nemyslela som si že tak rýchlo to pôjde 🥹 prajem to každej jednej ktorá túži po bábätku

@simcucik to je super my sa s priateľom tiež snažíme a nič dnes mi prišla menštruáciu 🥺

simcucik
autor
16. aug 2026
@anonym_94dd8c

@simcucik to je super my sa s priateľom tiež snažíme a nič dnes mi prišla menštruáciu 🥺

@anonym_94dd8c držím vám palce verím že sa čoskoro dočkáte ❤️‍🩹