Môže sa robiť ster z kŕčka maternice v čase uhniezďovania?

figurka1985
23. máj 2012

Ahojte baby. Prave som v strede cyklu. vcera ma dost pichal pravy vajecnik, mala som plodny hlien (zrejme ovulka), tak sme to s muzikom vecer vyuzili. 🙂... Pocas styku ma dost bolelo na pravej strane, ale co zena nespravi pre babatko, ze? Hned potom som ostala lezat asi hodinku, az potom som sa sla umyt. Dnes ma tak neurcito boli v podbrusku. Je dost mozne, ze sme to vystihli akurat (dufam)..
Zajtra som ale objednana k lekarke na preventivku. V ramci nej mi bude zrejme robit aj ster z krcka maternice... Teraz sa trosku obavam, ci je to bezpecne... Co ked sa mi vajicko uhniezduje v maternici- alebo sa este len chysta...? Je mozne robit taketo vysetrenia, aj ked je podozrenie, ze je zena tehotna? nijak to neovplyvni mozne uhniezdenie???? Mam lekarku predtym oboznamit?

lili_mia
23. máj 2012

@figurka1985 povedz to lekárke a dohodnite sa, že ti urobí vyšetrenia, ktoré sa dajú a zvyšok urobí neskôr, teda o cca 5-6 týždňov, to ti urobí aj usg, či bude niečo vidieť 🙂

katren
23. máj 2012

@figurka1985 uhniezduje sa ti predsa v maternici, nie na krcku.....a mozno do maternice este ani nedoplavalo....neobavaj sa, ale ked mas pochybnosti povedz jej o tom

sisaha
23. máj 2012

@figurka1985 doktorka ti nezachadza predsa do maternice, oplodnene vajicko sa priblizne za 4 dni dostava k rohom maternice. Nemas sa teda coho bat.

figurka1985
autor
23. máj 2012

Dakujem dievcence.. len som si chcela byt ista🙂 Takze zaver- nemam sa nicoho obavat 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre