Môže sa tehotenský test mýliť?
Ahojte žienky chcem sa opýtať môže sa tehotenský test mýliť?? Robila som si test ale rovno dva a visli mi oby dva pozitívne lenže pred tím som mala angínu tak som si není moc istá
Čím si si nie istá? Angína má mať aký vplyv na test? Akože nechápem
@janai1 čiže sa test nemôžme mýliť? Pretože mám strašne kŕče v bruchu ako náznak menštruácie ale testy ukázali pozitívne
Bolesti v podbrušku sú normalnenked si tehotná 🙂 a testy boli jasne pozitívne ? Žiadny duch ?
@domka222 testom pretože som čítala na internete že sa môže test mýliť tak neviem teda ale ukázali oby dva pozitívne
pozitivny test je pozitivny test. si tehotna
@zuzuliennka1 no ďakujem za info
@majuskamed take slabucke skoro neviditeľne čiarky ☺️niečo takéto 😅
@majuskamed ved ty to uz mas potvrdene lekarom, nie? Ved si tu teraz niekedy uz riesila potrat.
@veronikaszabova nie lekárom to ešte nemám mešká mi 2tyzden a riešila som interupciu ak by som náhodou bola naozaj
@majuskamed "oby dva"🫣🫣🫣
@alchemilkazltozelena áno
@majuskamed podla testov tehotna si. Urcite sa nemylia
Si tehotná. S angínou to nemá nič spoločné
@alchemilkazltozelena nepochopila 🙂
@majuskamed jaj to si zase ty🤦♀️ no angína ti takéto čiarky nespraví ,spravili ti ich spermie a to ako si sa "chránila". A tento falošne pozitívny isto nie je
@domka222 ďakujem
@martinka13 ďakujem
@veronikaszabova ďakujem
@majuskamed tie tvoje testy su jasne pozitivne obidva
@zuzuliennka1 ďakujem ale ževraj sa môžu testy mýliť
@majuskamed mozu sa mylit vtedy, ked tam je slaba ciarka (presvitajuci kanalik). Ty mas testy pozitivne. Takze sup smer gynekolog.
@majuskamed počkaj 9 mesiacov,či aj tvoje sa mýlia 🤦♀️
@domka222 uz menej ako 9 🙂
@majuskamed ale tvoje sa nemylia 🙂 ved tie ciarky jasne vidno.
ze sa test moze mylit, to sa mysli v pripade, ked tu druhu ciarku vidno slabucko (pozri fotku @zanzilady co dala) ale ved na tvojich tie ciarky vidno obe a uplne zretelne
@veronikaszabova no ďakujem akurát zajtra idem tak uvidím
@domka222 hm?
@veronikaszabova možno bude ešte prenášať 😂

@majuskamed angína nezvyšuje HCG