icon

Môže slabý duch na teste znamenať tehotenstvo?

28. mar 2025

Ahojte žienky. Styk sme mali 11 dní dozadu a len tej jeden jediný. Netušim kedy som ovulovala, ani kedy mi má prísť MS. podla apky 3. den meská ale bohvie. Minuly mesiac mi meskali 2 tyzdne, pichali mi agolutin a prisiel za 4 dni. Ms mi nabehla 4 mesiace po pôrode, malý bude mat 8 mesiacov , cize cyklus mám šialený. uz som sem písala, ospravedlnujem sa za novy prispevok, ale takto mi to príde komplexnejsie. zacalo ma boliet brucho 3 dni dozadu v noci, dala som si vlozku a panadol femina, kedze to boli riadne ms krče, no ráno nič. to bolo tusim 25.3. - cca 9 dni od styku, spravila som si test kvoli krcom ale absolutne som to brala ako nonsens, ze by som mohla byt v tom. vysla mi slaba ciarka a o den na to zase a zase, ale niektorw testy boli napr. negativne ,ktore som si nerobila z ranneho moču. dnes mi prisiel clearblue tak som si spravila a hned vybehla ciarka. testy mi ale tak nesilneju, prídu mi , ze duchujú. podla vas to moze byt tehotenstvo alebo skôr nejaky nador alebo cysta? dakujem, ze ste si to precitali a vopred dakujem za rekacie. prikladam test podla dátumu.

autor
28. mar 2025
denisa_deniska
28. mar 2025

Podľa mňa tehotná nebudeš. Mamatesty toto robia, a na clearblue vidím len tú vlásočnicu, nie hrubú čiarku (a taktiež som to o týchto testoch čítala, že robia ohraničenú čiarku - najmä ultra včasný).. za tri už mala byť silnejšia.

dixitka
28. mar 2025

Ešte by som otestovala o pár dní znova. Na začiatku čiarky silnejú pomaličky. No skôr si myslím, že to bude buď biochemické a čoskoro sa ti spustí menzes (a čiarky zmiznú), alebo tá cysta. Nádor je extrémne nepravdepodobný, to len určitý druh môže spôsobiť pozitívny test a šanca je fakt minimálna, takže tým sa vôbec nezaoberaj.

moolnarkaa
28. mar 2025

Tiež si osobne myslím, že pôjde o biochemické tehotenstvo..

simona1998
28. mar 2025

Buď falošne testy , alebo biochemické tehotenstvo . Testy by mali byt uz o dosť silnejšie

autor
28. mar 2025
autor
28. mar 2025

@simona1998 v podstate teraz som 11 dni od styku.. uvidim no, ale tiez to nevidim pravdepodobne

simona1998
28. mar 2025

Tieto clear blue sú hrozne . Jediný dobrý test od tej značky je digi .

mischel12
28. mar 2025

Ahojte baby. Kamoška by rada vedela ,či niečo vidíte. Nemá koníka, tak ma poprosila. Niečo slabé vidí, len chce vedieť názor. Ďakujem za odpoveď

denisa_deniska
28. mar 2025

@mischel12 negatívny

mischel12
28. mar 2025

Co myslite duch alebo kanalik. ?

melany444
28. mar 2025

Testuj iba jednou značkou a uvidíš ci bude silniet
NP ja mám jedno dieťa a teda ešte slabších duchov som mala a bola som tehu mne prídu byť pozitívne 🙂🙂

mischel12
29. mar 2025

@melany444 co myslíš? Ráno robený

sense
29. mar 2025

@mischel12 negatívne

simona1998
29. mar 2025

@mischel12 negatívny poprípade biochemické tehotenstvo . Uz by si mala mať po toľkých dňoch testovania zrozumiteľnú ciarocku.

simona1998
29. mar 2025

Prvá fotka bolo testovanie 1x a druha testovanie po 3 dňoch , pre predstavu .

mischel12
29. mar 2025

Práve ki písala,že mala posunutu ovulaciu o 2dni. Takže už nemá nádej?

melany444
29. mar 2025

@mischel12 tak tu sú negatívne..
Mohli ti testy predtym teda aj duchovat nekvalitné aj mne často duchovali .🙂

jana277_
4. apr 2025

ahojte, prosím vás mohli by byt toto pozitívne testy? ku doktorke idem hneď v pondelok ale neviem to pustiť z hlavy, celkovo som si robila 3.
jeden z mocu cca na obed kedy mi trklo že by niečo mohlo byt, bola tam druha čiarka ale úplne tenká.. na druhý deň ráno som robila 2, jeden negatívny a druhý s takýmto výsledkom, čo si o tom myslite?

simona1998
5. apr 2025

@jana277_ je to chybny test , čiarka nie je úplná . Jekupujte si tieto testy , od clearblue je dobrý jedine digitálny 🙂

zuzka2106
15. máj 2025

Ahojte možete mi poradiť alebo neviem ako napísať
Minuli mesiac som mala menštruáciu dva krát do mesiaca a tento mesiac som mala dostať 10teho alebo 11teho,a som nedostala 4dni už meškam
Robim si testy a nič stale len jedná čiarka;/