Môže tabletka po nechránenom styku pomôcť?
Ahojte mám otázku vcera som mal sex samozrejme s kondómom no ale tu sa už robí všetko na kvantitu nie na kvalitu a čo Boh nechcel kondom sa roztrhol a ja som sa do nej spravil ale bola si potom kúpiť tabletku povedzte mi že ťa tabletka pomôže lebo keď mi povedala že neberie antikoncepciu tak skoro ma infarkt trafil a ona spokojná si tam so mňa srandu robila ďakujem za odpoveď
@patres666 Na 33r máš správanie 16 ročného. Skôr to tipujem na nudenie sa cez prázdniny.
@lenkakravcova mám 33 ale v podstate máš pravdu nudenie cez prázdniny na služobnej ceste
@eva8 dobré končím lebo tu je sami moralista ako keby tu bol každý bez vinny ale keby mal vstať ten kto je bezvinny tak všetci ostanu sedieť , a mám rád Prahu rád sa tam vraciam nakoľko sú tam viac priateľský ľudia ako v našej zapadnej časti krajiny , a zas nejdem s každou
velka drama nepochopim tieto tu zeny ze tu idu rozoberat tvoj cely zivot
preco zaco ako naco ukamenovali ta hned bez dovodu
cest vynimkam ktore odpovedali na otazku bez zbytocnych keci
ono plodna moze byt ale to neznamena ze ste sa trafili hned na prvu supu ved kedy ma plodne dni musi vediet
cize by mala vediet aka je sanca ci by mohla byt realne aj tehu a k tomu ta tabletka hned po
urcite zabrala nikde nemas 100% istotu ale zase stroj na deti nebude ze nezaberie nic a reci typu mojho kamarata znamy mal sex a ona mala tabletku po a nepomohlo je cisty blud
🤦♀️

@ptvw MALI SME KONDÓM !!!!!!!!! takže debata o antikoncepcii bola asi zbytočná na začiatku