icon

Môže tabletka po nechránenom styku pomôcť?

patres666
20. júl 2024

Ahojte mám otázku vcera som mal sex samozrejme s kondómom no ale tu sa už robí všetko na kvantitu nie na kvalitu a čo Boh nechcel kondom sa roztrhol a ja som sa do nej spravil ale bola si potom kúpiť tabletku povedzte mi že ťa tabletka pomôže lebo keď mi povedala že neberie antikoncepciu tak skoro ma infarkt trafil a ona spokojná si tam so mňa srandu robila ďakujem za odpoveď

Strana
z4
patres666
autor
27. júl 2024

@ptvw MALI SME KONDÓM !!!!!!!!! takže debata o antikoncepcii bola asi zbytočná na začiatku

eva8
27. júl 2024

@patres666 potom preco spominas, ze nebrala antikoncepciu, ked si to nepovazoval za dolezite, lebo pouzivas kondom?
Pointa prispevku, ktory si nepochopil: Praha je zapadne od MT. A citujem ta: " druhá podmienka aby ma nestretli ak bývaju of MT na západ si v pohode"

eva8
27. júl 2024

@zuza265 toto nie je vyrovnavanie sa so situaciou, ale nevyspele spravanie

lenkakravcova
27. júl 2024

@patres666 Na 33r máš správanie 16 ročného. Skôr to tipujem na nudenie sa cez prázdniny.

patres666
autor
27. júl 2024

@eva8 ja som asi pripečený , no nepovažoval som to za dôležité nakoľko sme mali kondóm ale tak kondóm sa ROZTRHOL chápeme sa či nie a k tej prahe zaujimalo by ma keby ťa z roboty poslali niekde kde to nemáš rada či by si odmietla nakoľko som tam bol služobne

patres666
autor
27. júl 2024

@lenkakravcova mám 33 ale v podstate máš pravdu nudenie cez prázdniny na služobnej ceste

eva8
Autor odpoveď zmazal
eva8
27. júl 2024

@patres666 ja som sla aj mimo "Ceskolovenska" z prace, milujem cestovanie. Podotkla som len, ze Praha je na zapad od tvojho mesta, cize si nespravne napisal, ze tie dievcata su od stretnutia s tebou chranene. Pytal si sa na pointu, tak som vysvetlila.

patres666
autor
27. júl 2024

@eva8 dobré končím lebo tu je sami moralista ako keby tu bol každý bez vinny ale keby mal vstať ten kto je bezvinny tak všetci ostanu sedieť , a mám rád Prahu rád sa tam vraciam nakoľko sú tam viac priateľský ľudia ako v našej zapadnej časti krajiny , a zas nejdem s každou

ryskka
27. júl 2024

velka drama nepochopim tieto tu zeny ze tu idu rozoberat tvoj cely zivot
preco zaco ako naco ukamenovali ta hned bez dovodu
cest vynimkam ktore odpovedali na otazku bez zbytocnych keci
ono plodna moze byt ale to neznamena ze ste sa trafili hned na prvu supu ved kedy ma plodne dni musi vediet
cize by mala vediet aka je sanca ci by mohla byt realne aj tehu a k tomu ta tabletka hned po
urcite zabrala nikde nemas 100% istotu ale zase stroj na deti nebude ze nezaberie nic a reci typu mojho kamarata znamy mal sex a ona mala tabletku po a nepomohlo je cisty blud

🤦‍♀️

eva8
27. júl 2024

@patres666 pointa bola v zemepise (geografii) 😉

patres666
autor
27. júl 2024

@eva8 zapad našej krajiny nemám rád Česko zbožňujem milší ľudia su tam ako tu

zuza265
27. júl 2024

@patres666 ano. Myslela som to na to sudenie… ze nikdy nevieme ako a do kedy by sme sa zmierovali

Strana
z4