icon

Môže tak skoro ukázať test tehotenstvo?

christinka1
23. jún 2021

Baby nie ja,ja už som 🤰😊 ale kamoška mi včera poslala toto... Má 2 týždne pred MS... Môže jej tak skoro už test ukázať?? Jedine že mala ovuláciu skôr? Lebo podľa kalendára ju má mať ešte len dnes...

Môže tak skoro ukázať test tehotenstvo?
lorin29
23. jún 2021

@christinka1 asi ju mala v iný deň.. Nech si skúsi spraviť clear blue alebo nech počká 2 dni ci bude silniet ciarka😊

anjelicek26
23. jún 2021

Tak moznosti su bohuzial dve - otehotnela v minulom cykle, male odislo s menstruaciou a toto je zostatkove hcg...zostatkove hcg sa bohuzial taha este aj 2-4 tyzdne po potrate... alebo mala posunutu ovulaciu. Ciarky tam kazdopadne su. Preco si robila test uprostred cyklu?

christinka1
autor
23. jún 2021

@anjelicek26 pretože sa cíti inak , bolí ju dlhšie bruško... Ona není ten tip čo naháňa duchov, nakoľko nerieši tehotenstvo,len idú naplno a nedalo jej to tak sa začala testovať...
@lorin29 robila si ho dnes ráno a ten takto 😊

anjelicek26
23. jún 2021

@christinka1 Ako pisem, moznosti su len tieto dve. Nech si ho zopakuje o tri dni - ak stupa, tak to bola neskora ovulacia... ak nie, tak to bohuzial bude zvyskove, alebo na vajecniku s predosleho cyklu (tam to stupa strasne pomaly)... nech si dava pozor na seba a tak ako tak zajde k lekarovi. Aku mala poslednu mentruaciu? Normalnu, silnu?

christinka1
autor
23. jún 2021
anjelicek26
23. jún 2021

@christinka1 tazko povedat veru. Musi si ten test zopakovat. A nech sa sleduje, keby ma bolesti tak fakt moze ist o mimomaternicove, moze ist aj o zdrave tehotenstvo (nas tretorodeny ja zarobeny dva dni pred terminom menstruacie), ale tam sa proste posunul cely cyklus a menstruacia nebola...

kiki68
23. jún 2021

Podla mna ide o normalne tehu, ja som napriek uplne inak vysledovanej ovulacii ( pocas roka sledovane s lekarom skrz endometriozu ) otehotnela presne den po menstruacii. Ked som prisla l lekarovi, tak to nebol 4-5tt tehu, ale 7-8tt podla usg. Preco sa zrovna posunula ovulacia nikto nevie vysvetlit. Tak mozno tu to bude rovnake.

lorin29
Autor odpoveď zmazal