Môže tehotenský test klamať?
Ahoj babenky.Pisem Vam,lebo sa chcem s Vami podelit o svoje pocity,kt.su velmi zmiesane.Kramy mi meskaju treti den,dnes je 31 den v cykle a ja mavam presne na 28,alebo na 27 den kramy.Mam uz treti den take mierne bolesti v podbrusku a bola som presvedcena,ze to je prichadzajucim kramami,ale tie sa nedostavili.S priatelom sme rozrpavali,ze cca pred mesiacom sme mali styk kedy si nebol isty ci stihol vytiahnut vcas..🙂)) o 4 dni po styku som si robila test,kt.bol negativny.Moze byt,ze by mi este vtedy neukazalo ci som tehotna?My by sme sa velmi potesili,ak by som bola..test som si teraz nerobila,lebo sa bojim sklamania,ze mi ukaze negativny vysledok..ale veeelmi tuzime po babatku.
5 dni mi meska
@lujzaveghova2100 Môže sa to stať, ale je to mizivá pravdepodobnosť. Skôr by si mala na 99,9% počítať s tehotenstvom.
Samozrejme, že ti to potvrdí až lekár. A tiež vieme, že nie každý pozitívny test znamená úspešné tehotenstvo.

A stali sa vam ze vam ukazal tehotensky test ze ste tehotna a u lekara sa to nepotvrdilo ? Mne ulazalo palicky 2 hned na 2 testoch ale mame uz 2 deti ja konecne pracu chlap o nu prisiel a necitime sa na druhe dietatko hoc si ho nechame ale rozmyslam aj ze ci sa moze stat ze nebudem . Bolo by to lahsie