icon

Môže to byť tehotenstvo?

22. júl 2023

Ahojte baby. Je možné byť tehotna ale negativny test cca v 12tt?? Pride mi to nereálne lebo kazdy mesiac menštruáciu mam skoro na den presne -+1den. Ale mam divný pocit. Strasne som nafúknutá bolesti občas pri vaječníku. Zjem jedno jedlo a je mi zle. No najme som kazdy den extremne unavena ale tak ze pomaly ani fungovať neviem. Viem ze je to asi totálna hlúposť ale tie “príznaky” si nezamýšľam urcite.

sunshine_18
•
22. júl 2023

Na 99,99% niesi tehotna ale uprimne zatial co si pisala tento prispevok si sa mohla objednat ku svojej gynekologicke na vysetrenie ? To ze ti je zle po kazdom jedle moze byt skor celiakia ,intolerancie, vredy v zaludku .. psychika .. fakt pisem to v dobrom radsej zbehni na gyndu lebo sa budes len pozorovat a skodit sama sebe 😃

jaskolka
•
23. júl 2023

Tehotná nebudeš, tieto priznsky môžeš mať kvôli nejakým tráviacim problémom, pripadne môžu byť gynekologickeho pôvodu, ale nie z tehotenstva, ale napríklad cysta. Alebo ako píše vyššie, aj psychika môže byť dôvod,stres, nervozita, to vserko sa podpíše na organizme.
Veď reálne - menzes ti nemeska, test je negatívny. Prečo ti aj tak napadlo práve tehotenstvo?

veronikaszabova
•
23. júl 2023

Nie, tehotna nie si. Hladaj pricinu inde

andulka1988
•
23. júl 2023

Nebudeš tehotná,osobne mám takéto problémy a bola by som tehu približne 10 rokov.

zenulkaaa
•
23. júl 2023

Urcite nie. V tak pokrocilom stadiu by ti bud vysiel pozitivny test, alebo by Ti vynechala menstruacia. To ze ti je zle po jedle radsej ries u gastroenterologa, tam bude nejaky problem

autor
•
23. júl 2023

@sunshine_18 mam v pláne ist v pondelok. Nepotrebujem objednanie 🙂 dakujem

autor
•
23. júl 2023

@jaskolka lebo som pocula aj take pripady a po dopísaní mojho príspevku som nasla aj tu konverzácie o tom ze boli zeny tehotné a menštruáciu mali a negatívne testy a zrazu boli v 5-7 mesiaci

zenulkaaa
•
23. júl 2023

Tak potom uz Ti zostava len navsteva gynekologa. Ten ti to naisto potvrdi alebo vyvrati.

jaskolka
•
23. júl 2023

Je to nezmysel. Áno, žena môže na začiatku ešte krvácať, ale to nie je menštruačné krvácanie, ako také. Obvykle je aj slabšie, pripadne špinenie iba. A nakoľko tu sledujem príspevky, fakt neviem si predstaviť ze by nejaká žena normálne, skutočne normálne pravidelne klasický krvácala, mala negatívne testy a bum, odrazu zisti ze je v 7 mesiaci. Jednoducho rovnica príznaky - rastúce hcg - pozitívny test
Čiže za mňa nie, nie si tehotná, aj keď si to zrejme veľmi praješ.

ivkam29
•
23. júl 2023

@jaskolka v 7 mesiaci bez pozitivneho testu 🤔😅😅😅😅 baby toho asi vela popisu na MK

ivkam29
•
23. júl 2023

@jaskolka a este s menstruaciou 😀 asi carodejnice