Môže to byť uhniezdenie?
Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....
@maryhope ides este teda k lekarovi? a ako sa citis teraz?
@lenadka mala si pocit, keď ti vynechala M, že ti ako keby išla ale nakoniec neprišla? :D ja by som ju mala dostať dnes a včera v noci som úplne cítila všetky tie tlaky a bolesti, že ráno ju hneď dostanem, no zatial sa nedostavila. Vačšinou sa spustí hneď ráno na wecku alebo po prípade po sprche, no už som na ceste do práce a zatiaľ nič. Cítim tam pobolievanie tak sem tam ešte stále, no pýtam sa, či si nemala ja ty také podobné bolesti. Niektoré ženy ju vynechajú bez povšimnutia (hlavne v prípade nepravidelného cyklu čo mám aj ja ale bolesti mi ho indikujú vždy) no chcem vedieť, či je možné mať takéto 'plané poplachy' 🙂
@xviktoriax presne tak, tie pocity ako by mala prísť a neprišla, aj brucho viac aj kríže trošku boleli, niekoľko dní, až som sa chodila na wc pozerať, či som nedostala a nič, neni a tie pocity už prechádzajú, už bolia len prsia hlavne nadránom. a takto som to cítila ja pri prvom tehotenstve, pri druhom a treťom nie až teraz zas. V pondelok ideme s mužom k Dr. nech aj on vidí červíčka a tiež poradiť sa, bojíme či bude malé ok, brala som lieky na zápal moč. ciets dvoje atb a lieky proti bolesti 😝
@xviktoriax mozes mat aj plane poplachy samozrejme. Priznaky na ms su skoro totozne ztehu priznakmi-zaciatocnymi, ked uz mas dostatat tak zajtra testni budes ista 😉
@1234lubka a @lenadka dakujem babi za info 🙂 no presne, mna straasne ale nehorazne boleli vajecniky a cele brucho uz tak cca od minulej stredy, v nedelu preslo (co som nikdy pred tym toto pred mrchou nemala, max tyzden pred ako indikacia, ze cosi ide a potom az v den/noc, ked prisla). Vcera v noci zacalo zas, to som si myslela, ze mi uz idu kramy, no nic. Mam pre istotu cely cas vlozku no tiez ako blba sa budem zrejme cely den asi cekovat, ci naozaj neprisli heh 🙂
@lenadka drzim prsty u lekara, hadam bude vsetko v poriadku a budete mat krasne 4. babatko 🙂 (ja som brala asi v kuse mesiac a pol lieky na zapal oblicky, no tie som dobrala pred pocatim, tak hadam tiez bude vsetko okey, ak sa ukaze, ze som tehu)
@1234lubka jj, chcem sa testnut tak cez vikend az, mavam nepravidelny cyklus, tak priemer 35dni, dnes je to uz 36-ty. Tak tomu dam este mozno trosku casu a v sobotu sa testnem zas 🙂 hadam tam uz budu // 🙂
@xviktoriax máme len dve deti, druhé tehu bol MA v 7tt, to som tiež brala takto isto lieky, len na angínu 😒
@lenadka ups, prepac 🙂 a mozno som daco aj predpovedala prave teraz heh 🙂 aaaa to by nemal byt problem teraz si myslim 🙂 ak uz vies, ze si tehu, tak sa halvne tomu vyvaruj. Klud, pokoj a pozotivna mysel babu len prospievt bude 🙂 daj vediet, ako dopadla navsteva u lekara🙂 ja dam vediet ci sa M dostavila alebo nie 🙂
@xviktoriax 🙂 🙂 neznamena ked si nemala nejake priznaky a teraz ich mas ze.sa nieco deje, zenske telo je nevyspytatelne..hormony lietaju hore dole...mozno si si to len nikdy pred tym nevsimla...samozrejme moze to byt aj priznak toho co chces 😉 mna nikdy prsia neboleli...az toho roku v january zacali pred ms...na druhy mesiac nic, potom zase...nepravidelny cyklus je ked mas raz 50dnovy raz 30 a tak vseliako pokial mas raz 33 raz 30 raz 35 to je krasny pravidelny cyklus, pokial nemas rozdiel medzi cyklami vacsi ako 7dni, rozdiel do 22 dni je mierne nepravidelny az viac ako 22 dni je uz velmi nepravidelny...ver mi viem co to je...dlho som s tym zapasila..jeden mesiac 44, potom 35, tak 56...a vsetky tie dlhe nekonecne cykly boli anovulaky...pomohla alchemilka...od 1dc do 15dc pol litra denne a zrazu 30-34dnove cykly, testy ukazovali ovulu 🙂 drzim prst
@xviktoriax to už dávno prebolelo a dvojičky??? no neblázni 😀
@1234lubka mňa každé tehu boleli prsia, pri druhom, keď bol MA, som prvé spozorovala, že bolieť prestali, som si ich obchytkávala, že čo sa deje a do pár dní som začala krvácať a tiež ma boleli kríže ako ked má prísť mrcha a bolo mi celkovo podivne zle aj v tehu sú nevoľnosti, ale toto bolo iné, cítila som sa akoby chrípka išla na mňa...v jednej chvíli mi prišlo tak nevoľno, že som musela ísť von na vzduch a začala som plakať, ani sama som nevedela prečo, akoby som vedela, že práve prestalo biť srdiečko, to moje zato bilo ako splašené niekoľko minút...my ženy máme šiesty zmysel proste na tieto veci 🙂
@1234lubka wow tak to potom mam dost pravidelny heh 🙂 dakujem za vysvetlenie 🙂 mna prsia tiez nikdy neboleli a ani nebolia no a ta bolest a nevolnost, co som citila pred tyzdnom som veru ze naozaj nikdy pred tym nemala - a mozem si byt aj ista tym, ze nikdy pred tym sme nemali styk bez ochrany, len toho 12.07. raz (takze aj preto si myslim, ze to moze byt z tehotenstva) 🙂
@xviktoriax no moj prvy chlapcek bol tak napodobne...na jednu supu 😉 potom ked som to spetne pocitala tak to bolo presne cez ovulaciu..ale priznaky som nemala ziadne, ani teraz som nemala ziadne az potom niekedy po 6-7tt...je mi tazko, nemozem citit niektore veci...blee ale nevraciam 😉 😉 12.7ked dobre pocitamsi bola 13dc?? ak by sa mal povazovat za plodny to by si muselamat cyklus tak do 30dni...ked mas priemerne 35dnove tak ovulaciu by si mala mat az okolo 20dna....podla toho aku mas dlhu luetalnu fazu (dni po ovulacii-tu makazda zena vzdy rovnaku), niektore maju 14dnovu, niektore 16dnovu alesu aj kratsie....ale nemeni sa. Ja som mala vzdy 14dnovu.
@lenadka presne nieco podobne som malaja teraz pred tym ako som isla robittest...den pred z nicoho nic plny nos...zacalo hrdlo boliet..a o 5minut vobec nic...bechapala som ci sa moja imunita zblaznila ci co 😀 och MA..to je pre mna strasiak...bojim sa toho aby sa mi to nestalo...ono mna raz bolua raz nebolia...vcera mibolo dost tazko dnes mi jefajn...10.8kontrola...tak uvidime...teraz som 9tt...dufam ze vydrzime...
@1234lubka wow tak to su mi ine info 🙂 napisala som ti spravu
@xviktoriax ake info 😀 😀 tak funguje zensky cyklus 😀 😀 postuduj na nete, uvidis 😉
@1234lubka waw Lubka, ty to mas dobre nastudovane. snad sa to raz naucim vyratat si spravne, kedy mame na to "vhupnut" . mam pocit ze to je neskutocne komplikovane cele 😕 doteraz som sa tym vobec nezaoberala a teraz ked chcem babo je to pre mna cele spanielska dedina 🙂
haha pre mna rovnako 🙂 az sa hanbim, ze nepoznam poriadne svoje telo :P
@1234lubka a samozrejme velmi drzim palce, nech vsetko ide ako ma!🙂
@sophinka17 sak ani ja az ked som chcela druhe
Pred,tym som ani poriadne nevedela ako sa cyklus pocita 😀 potom skoro dva roky snazenia ma nieco naucili🙂
Baby, mala ste niektora den po iui pichanie v podbrusku a hnedy vytok? Dufam je to ok
@sandria33 co je iui? citim sa teraz trochu blbo, ale netusim co to je za skratku
@sophinka17 je to inseminacia
@sandria33 aha.tak s tym nemam skusenost. Neporadim ti :/
@vejka1 ty si ako si dopadla? 🙂
Dobrý deň,
chcela by som sa Vás opýtať, ak by mi niekto vedel dať info 🙂
Mám pravidelnú menštruáciu, momentálne mám plodné obdobie a mala som včera nechránený styk.
No dnes ma pichá dole pod bruškom, je to niečo podobné, ako pred menštruáciou. Je vôbec možné, že by sa mi už tak skoro po styku mohlo " uhniezdovať " ??
Vopred ďakujem za info 🙂
babuleAhojte🙂 takže ešte som stále nebola u dokyho , lebo riešime maminu svadbu .. včera a dnes ráno som testovala znovu a zase len dušíky , aj keď dnešný je krásne viditeľný . No podľa všetkého by som mala byť už v 6tt a bojím sa či je všetko okey keď tá čiarka nesilnie ako by mala , v pondelok ráno už určite k dokymu skočim , nech už konečne viem na čom som ale príznaky sú stále ..

@maryhope vôbec nemusíš mať výrazné koľajnice, moje doterajšie tehu tri predchádzajúce v 6tt boli slabučké, len teraz sú poriadne, takže dúfam, že sme nezamieslili hneď dve, to by už len bolo asi by nám švihlo od smiechu, že keď už tak poriadne. Je dosť možné že si ovulku mala neskôr a aj si otehotnela neskôr, preto sú čiarky slabšie, držím palce, bodaj by vám to vyšlo 😵