Môže to byť uhniezdenie?
Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....
@maryhope jeeej tak to je super! nech ti to ak doky potvrdi a mas to! 🙂 daj vediet dnes
@maryhope čakáááááááme
Na utrazvuku nieje nič vidieť :( čakám na výsledky z krvy na hcg poobede
Bojím sa teraz mimomaternicoveho , alebo biochem 😢
@sibalka21 veď práve :( je tu ešte možnosť , že som mala posunutu ovu a otehu som oveľa neskôr , alebo vraj môže byť , že babo samé odišlo :( a nie nekrvacala som , len ma pobolieva ale to od začiatku a vraj som inak úplne v poriadku , čiže ak niesom tehu nechápem , z čoho iného sa mi zväčšila maternica a pobolieva ma
@maryhope krv ukaze najpresnejsie ;) daj vediet ako dopaldi testy a neboj nic 🙂 vsetko bude dobre
@xviktoriax dakujem za podporu 🙂 už sme začali s priateľom myslieť tým smerom , že ak aj vyjdú testy negat , nič to ideme sa snažilkovat ďalej a raz to už výjde , veď sme len dvadsiatnici , čas nás netlačí tak ideme v každom prípade myslieť pozitívne 😉
@maryhope Nam sa rovnako toez teraz nezadarilo no nevadi lebo sa posnažíme inokedy 🙂
Babule..menzes mi skončil minulý štvrtok, čiže už mám skoro týždeň po. Už nemám žiadne tabletky vyšše 2 týždňov, takže vedľajšie účinky ani nič podobné to nemôže byť - a mňa už tretí deň ukrutne bolia bradavky. Často mi stoja a sú veľmi citlivé na každý dotyk.Je mi z toho do plaču. Teraz behám bez podprdy aby mi nerobila zle, ale mám dojem,že bez nej je to ešte horšie... čo to môže byť? Moje telo si zas robí čo chce ☹
@maryhope Držím palce aby sa to všetko vysvetlilo a dobre to dopadlo 🙂
@xviktoriax @sophinka17 Baby vy čo máte nové? 🙂
@lejla13 Woooow čo tak si spraviť zas test? Len tak zo srandy a pre istotu? 🙂 ja pohodka, povedali sme si, že sa ideme snazilkovať až tak ku koncu roka takze sa na to už tesim 🙂 inač si každé ráno meriam BT teraz a idem si odsledovať svoje telo ;) plus si idem dnes kúpiť alchemilkový čaj a piť ho tak cca 10 dni pred mrchou a aj počas, aby sa mi upravil konečne cyklus 🙂
Daj vedieť pripadne, ako dopadol testík a ako sa budes este cítiť 🙂
@lejla13 testuj testuuj 🙂 baby včera mi bolo tak divne , že som vám aj zabudla dať vedieť .. tak som poobede volala za výsledky a sestrička sa začala smiať , že ona mi z toho nevie povedať jasný verdikt ( mne to vtipné nepríde) lebo vraj tam hcg je ale nie dostatočne vysoké ( majú v tabulkach poznačené že som poslednú normálnu ms mala 26teho 6ty takže zrejme rátajú s tým , že by som bola 7tt) a že doktor príde až v sobotu a pozrie sa mi na tie výsledky on , takže mojím lajtským rozumom som vydedukovala , že stále som mohla otehu oveľa neskôr a malé si dalo na čas so zahniezdením , pre to je hcg ešte nízke , alebo malé odumrelo samé a hcg už klesá :/ takže ja stále neviem na čom som baby 😖
@lenadka Ozaj je to divé. Rozhádzané hormóny, je to možné 😒 Ako som spomínala, lekári si so mňa robili pokusného králika, takže je to možné...
@xviktoriax Ja sa bojím testovať 😀 Už som bola zmierená že nie som, a tuším by som aj bola trochu rada. Nech sa dám dokopy po všetkých tých liečbach, aby som potom mala zdravé bábo 🙂 No ale teraz mám chrobáka v hlave. Nakonec sa rozhodnem testnúť a zas budem v tom kolobehu, že budem chcieť babo a budem sklamaná 😀 hehe ... To je dobre, že si v pohode 🙂 Alchemilkový čajík pijem aj ja. Už asi 4 mesiace.. Je super 🙂
@maryhope Takže stále čakáš 😒 Ani mne by to nebolo vtipné.. Dúfam že všetko dobre dopadne. Neboj sa. Držím päste 🙂 Dúfam, že nám tu čoskoro napíšeš, že si tehu 😉
Chlap ma už zabije , na toľko testov som už rozhádzala peziaze 😀 gynekológ je nám rodinný známi , tak mu asi dnes zajtra zavolám , či by bol taký dobrý a pozrel by sa mi na tie výsledky skôr 🙂 predsa len ma poboloeva to podbruško ešte stále , tak nieže to bude fakt mimomaternicove . On totižto má svoju ambulanciu plus robí aj v ružinovskej nemocnici , teraz je do soboty tam , tak by som poprípade k nemu skočila zajtra do nemocnice nech ma pozrie ešte raz
@maryhope istotne chod zajtra, ak sa bude neustale pobolievat 🙂 a ta sestricka je fakt asi tela..neviem co bolo take na smiech :D trapka
@xviktoriax ešte aj druhú sestričku volala , že toto čo je vraj , čo jej mám povedať 😀 akože ja som bola v takom strese keď som volala , bola som psychycky pripravená na odpoveď NEGATÍVNE alebo POZITÍVNE ale posledné čo by som bola čakala je toto , že ani oni sami nevedia , čo mi povedať 😝
@maryhope haha zeby nejaka praktikantka? :P
To je to naše zdravotníctvo.... Nemám slov :D človek si platí a aj tak hov*o z toho...

@xviktoriax citim sa strašne tehotne 😉 ale ozaj Viki , aj keď sa pripravujem aj na horšie možnosti pre istotu ..