Môže to byť uhniezdenie?
Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....
Baby Folio forte som brala v Nemecku pri prvom dietatku, hned ako som zistila ze som tehu asi v 4t. Lekar mi to odporucil ako naj vyzivovy doplnok hlavne v prvych mesiacoch. V pribalovom letaciku boli spominane aj snazilky, ze to mozu uzivat...
Teraz mam znova pozitivny test a dufam, ze Folio forte zozeniem aj na Slovensku v lekarni. Ak by aj nie tak dufam v rovnako kvalitnu nahradu.
A vam vsetkym cakatelkam drzim palce, nech sa dockate vytuzenych babatiek!
Ajja beriem Folio forte(zijem v Nemecku) aj ked planujeme babo buduci rok, predpisali mi ho uz teraz. Vraj lepsie uz aj predtym. Drzim vam vsetkym palce baby 🙂
Uz sa nebudem riadiť metódou Jonáša nasla som si cez internet výpočet plodných dni a ten mi ukázal ze 16.8 som nemala plodne a podľa Jonáša bol 16.8 den D 😞
@sophinka17 naco je to dobre? Myslis ze to maju v rakusku v lekárni ?
@inka791 Mne lekar povedal, ze to je dobre brat aj ked planujeme az buduci rok, lebo vraj sa potom ten plod lepsie uchyti a aby sa babatko dobre vyvvijalo(mozog, nervovy system a organy) v prvych 3 mesiacoch(potom sa to ma prestat brat) tak si to poctivo davam 🙂 na internete som nasla nejake rakuske stranky kde to maju. Tak to urcite budu mat aj v lekarni.🙂
@sophinka17 kolko to stoji u vas? a da sa to kupit aj na slovensku?
@sophinka17 Dakujem
Viete co je sranda podľa Jonáša som mala min mes 16.8 den D na otehotnenie . Robila som si 5 výpočtov inde ktore su úplne rovnaké az na 1 den a podľa nich som uz 16.8 mala neplodný tak to je úplne divne a zase tento mes mam mat 15.9 den D a podľa týchto výpočtov mam do 10.9 plodne dni. Uz fakt neviem čomu mam veriť a ako vlastne sa presne určia plodne dni ked mi MS začala 26.8??? Uz mam aj tie testy doma podla Jonáša uz od 4.9 mam ovulacne dni a test ukázal ze este nie
@inka791 Ahoj, dôležité je aký máš pravidelný cyklus. Napríklad ja mám 28-29dňový. Ovulácia mi nastupuje cca na 12-13 DC viem lebo som si to odkontrolovala testom, a vrchol mám vo väčšine na 15-16DC.
Plus by si mala mať sprievodné znaky ovulácie, ako silnejší výtok (bud ho máš viac, alebo je takého bielkového skupenstva, prípadne bolesť na strane ovulujúceho vaječníka)
Podľa dlžky cyklu vieš cca kedy máš ovuláciu. Lebo lutealná fáza trvá od 12-14 dní. Neviem, kedy si mala ovu min mesiac. Ale keď rátam že 26.8 si mala MS - 12;14 dní LF - tak nástup ovu si mohla zaznamenať cca od 7.8 - 12.8.
Fakt to závisí od cyklu a tiež, každá žena je iná. Vieš to čo tu píšem môže sedieť na mňa ale nemusí na teba.
Najlepšie si je to odsledovať ovu testami a aspoň budeš vedieť na čom si.
Mne zatiaľ vychádza ovu podľa internet. výpočtov aj podľa aplikácie čo mám v mobile a ešte keď som si to overila testami tak som spokojná, lebo aspoň viem, kedy sa snažiť.
@majka_ka89 Dakujem a ako sa vola ten test
co mas v tel? Ale vidis ze podla Jonáša mam úplne ine dni ako podla iných výpočtov. Teraz uz mam aj ja tie ovu a hned ako ukáže 2 čiarky rovnako sfarbené ideme nato lebo si to kazdy den rano spravím a ked budú dve tak tie dni musíme skúšať. Myslela som ze Jonasovi mozem veriť ale ako vidím 50e išlo do vzduchu. A ked som pisala email a pýtala kedy to mame tak surová odpoved : sak mate napísane den pred plne červeným dnom . A divne ze 1 den co uz všade pise ze nemam plodný a teraz na 2 email žiadna odpoved od nich . Smutne
@sophinka17 ja som objednávala s kamoskou a vyjde ta to na necelých 7e po 1 krabičke sme vzali
@inka791 ovu testy sa nerobia ráno :( najlepšie je testovat medzi 10 - 19tou hodinou s tým, že 2 hod predtým by si nemala nič piť.
V telefone mám aplikaciu menštruačný kalendár, konkrétne tento: https://play.google.com/store/apps/details?id=c...
Ja som Jonáša ani neskúšala, ja som si povedala, že radšej tých 50 eur dám na tie ovu testy 🙂 tie mi to povedia spoľahlivejšie.
Len testuj poobede a uvidíš ako na tom budeš. A sleduj svoje telo a sa viac naučíš ako nejaká metóda.
@majka_ka89 dakujemmm ja mam rakusku
@majka_ka89 ta je zadarmo
@majka_ka89 na mojich nepíše kedy si ich mam urobit a ani ze piť nemozem
@majka_ka89 oja pise ale len ze medzi 10-20 hod o pití nic
@inka791 Ono ked pijes pred tým, tak máš viac rozriedený moč a tým pádom je tam nižšia koncentrácia LH hormonu. Preto sa doporučuje nepiť pred tým.
Apky sú rôzne, ja mám túto už asi 3 roky a som s ňou velmi spokojná.
Tak tento cyklus si pekne odsleduj a hned budes mudrejsia a vidíš apka ti ukazuje že v nedelu by ti mala začat ovu, a podla mna aj vtedy, najneskôr v pondelok sa ti začne pomaly zafarbovať čiarka. A viditelná bude tak cca do 10 min.
@majka_ka89 na týchto mojich ukazuje do 5 min po 10 min uz nieje pravdivý výsledok. Tak ak ukáže 2 plne ideme nato všetky tie dni 😉aj ty sa pokúšas o babo?
@inka791 no tiez sa pokusame o babo po roku, lebo o prve som prisla pred rokom a necitila som sa moc na to. Neviem lebo na mojich pisalo ze vysledok do 10 min je v pohode, lebo napr. prve 4 min ani nie je nic poriadne vidiet na mojich testoch. My sme napr presli na styl, ze milovanie kazdy 2.den, taka poistka 🙂 pripadne 3ti ked sme moc unaveny z prace. Ale zas dolezite je si to aj uzivat, lebo ked clovek rozmysla len nad tym ze chce babo tak si ani to tutu mutu moc neuzije. Ako tento mesiace sme fakt tak ze si to uzivame a bude ako ma byt 🙂
@majka_ka89 na mojich ukáže uz do 1 min a mom este nic tak hadam uz zajtra a budeme kazdy den skúšať a popri aj užívať . To mi je luto ze si stratila tak držím palce a dufam ze si obe napíšeme ze to vyšlo 😘😉😉😉

@ella_joy Nie bolo to po prvý krat lebo chcem dievčatko a zase aby malo zdravú životaschopnosť mam az v apríli termín a na chlapca teraz v sep a potom nic az budúci rok