Môže to byť uhniezdenie?
Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....
@milenka12323 nie uhniezdovanie to urcite nieje kedze uz si mala pozitivny test. A urcite nezistis ci si potratila ked si spravis test, kedze hcg je este nejaky cas v tele aj po potrate. Takze pokial spinis alebo krvacas tak chod na pohotovost
@sibalka21 uš nekrvacam len cvera rano a to bola lenjedna vloška a spinenie mam'len keť sa utriem na papier ☹
Ahojte babi teras mam bieli nhedi a naťahujide
@milenka12323 tak pokial nezacnes zase krvacat alebo nemas bolesti tak by som to neriesila
@sibalka21 uš neide žomňa nič tak necham totak aa dnes som zobrala duphaston tak to asi prestalo zato ňe a nekrvacala som len vcera rano a uš nič tak nebudem to riešiť 🙂
Die
@majka_ka89 my sme uz vcera začali ukázalo nam ze treba ist nato 😀😉👍
@majka_ka89 vcera nam ukazalo tak sme išli nato 😀😉👍
@milenka12323 chod na gyndu,mne sa potrat zacal prave tak,ze som mala z nicoho nic po toalete na paieri tahavy krvavo hnedy vytok,pravdepodobne to bola hlienova zatka,ktora sa vytvori hned na zaciatku tehu,otom som krvacala slabo,len na papieri potom to bola 1vlozka,potom krvacanie cely den,najkoniec prisli silne bolesti a aj masivne krvacanie s kusmi...ale mozno potrebujes liecbu duphastonom,kanavit,...ale radsej treba ist k dr. cim skor...necakaj ze to prejde same...
@inka791 super, tak sa poctivo snažiť tieto dni 🙂 A držím prsty. My sme sa tiež tento víkend snažili o sto šesť, lebo mi tak vyšla ovu 🙂
Tak som zvedavá čo z toho bude ale niečo by už mohlo 🙂 nepohnevala by som sa.
@majka_ka89 Ked sa uz tak snažíme tak by sme mali zato mat najkrajšiu odmenu. Tak držíme aj my vam a daj vediet 😉👍👍👍
ta na jonasa, asi si zle zadala, lebo medzera tam je
Mne to ide
aj ja som cakatelka na výsledok ci som alebo nie vsetky príznaky nasvedcuju ze som tehu ale test som si nerobila lebo az 12 teho cakam MS tak uvidíme...co myslite uz sa mam otestovat ci to je len plany poplach
hrozne ma bolia krize ,bolia ma prsia je mi zle takze vsetko tomu nasvadcuje co myslite baby?poradte
@zuzulik1986 necakaj urob Test 😉
takze dievcata dnes test negativny tak ako som predpokladala ze je to este zavcasu
@zuzulik1986 kolko je to dni po styku?
no to ja zial neviem styk sme mali skoro kazdy den skusame aj cez ovu aj cez vsetky plodne dni
@zuzulik1986 Jojjj sak kolko dni je tomu? A tie príznaky nemôžeš mat este žiadne Co sa tehotenstva týka
@zuzulik1986 no mozes byt aj nemusis. To co opisujes nemusi byt vyhradne tehotenstvo. Pokial ti meska pravdepodobne by mal by aspon slabunky dusik na teste
@sibalka21 no robila som si test piatok nic sobota som si nerobila a dnes tiez nie tak a zajtra chcem ist ku dr ze co
@zuzulik1986 tak si skus este spravit test
@sibalka21 no zase som test urobila zase nic ani duch to nie je mozne niekto tu na mk spominal ze ak ty vyjde ovu tak to nieco znaci ze by mohol vyjst aj tehu test no myslim si ze je to blud no ovu mam silne dve ciarky a le tehu test stale nic dnes by mala byt predpokladana ms
Ja tiez neviem kedy mam urobit test ovu som mala od 6-10 skúšali sme kazdy den a test nic asi je skoro treba este čakať a ja nevydržím len čakať 😀
@majka_ka89 ahoj vies kedy sa uz otestovať? A ako to funguje s bazalnou teplotou? Mam 37,29
@inka791 ahoj, no bazalku nemeriam.ale viem ze tam pred MS byva prudky pokles, den pred tym alebo den ked ma prist.Neviem kedy mas ne/dostat MS. Ale zatial je teplota pekna. No a kedy testovat: Niektore to skusaju uz na 9DPO s 10tkovym testom a viem im ukazat slabulinkeho ducha.Ja som zvyknuta testovat azv den MS, lebo predsa uhniezdenie je individualne aj prebieha od 5-12DPO.

Ahojte mozem sa pridať kvam som v 5 tyzdni tehotna a vcera rano som krvacala len na jednu vlošku a potom to prestalo od vcera mam take hnedaste ruzove špinenia a dnes som si robila ešte ras tet lebo som sa bala ze som potratila čo povieťe moze to bit uhnezdenie?? 🙂