Môže to byť uhniezdenie?
Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....
A od novembra , mala som pravdepodobne mikropotrat v októbri a tak sme sa natešili , že bude bejby , že sme sa rozhodli že ozaj chceme 🙂
@sandria33 mala som rôzne príznaky tehu , a ak si dobre pamätám týždeň mi meškala ms tak sme testovali a boli dušíky , potom som mala strašne veľa stresov pár dní a presne v deň keď som mala ísť k dokimu som dostala ms , ale oveľa silnejšiu ako zvyčajne , strašné kusky sa so mňa vyplavovali a mala som neskutočne tlaky v pošve aj podbrušku .. a po tej ms som išla k dokimu a už tam nič nebolo aj testy negatívne :(
@sandria33 presne to isté aj ja :( je to poriadna záťaž na psychyku :( ... aj keď my sme sa od marca prisťahovali do BA a od vtedy sme si povedali , že nejdeme na to myslieť , ideme tomu nechať voľný priebeh . Aj sa to darilo až do teraz , kým nezačali byť kadejaké tehu príznaky , od vtedy na to myslím vo dne v noci či sa už podarilo ...
A ešte keď tu čítam o všelijakých snažilkách , čo sa snažia dva , tri , nebodaj viac rokov tak ma to parádne desí :((
@maryhope my sme pred 3 mesiacmi zacali chodit do CAR centra, zistili mi hranicne hodnoty protilatok proti spermiam, ale jednej doktorky som sa pytala ci je to vazne a ona mi povedala ze pokial su hranicne hodnoty tak to ovplyvnuje otehotnenie presne tak ako stres. Tiez uvazujem, ci sa pustime na druhe IUI v auguste. Pri prvom mi roztahoval krcok maternice, tak to bol humus bolest. Alebo ci sa na to teraz nevykasleme a nenechame tomu volny priebeh.
Baby ja vam poviem.. Ze este donedavna som si myslela,ze akoze ked sa rozhodne clovek mat babo tak si ho spravi a je. Sup sem sup tam a za chvilu dve II.. Ale co teraz pocuvam kolko znamych potratilo a kolko ich sa snazi roky.. A teraz to tu citam ovulacia a ovulacne testy a teplomery ... Fu.. Splodit babatko je tak trosku sci-fi :O asi som sa tejto teme len nikdy nevenoval a teraz ked chcem citam a zostavam v soku trochu 🙂
@sandria33 drzim palce,nech sa vam skoro podari! Ja som mala HAK asi 5 rokov ale uz priblizne 3 nemam.
@sophinka17 presne , zober si naše staré mami napríklad , nič nesledovali , nepočítali a šup hneď mali kopu detí . Podľa mňa to určite súvisí so zdravotným štýlom v dnešnej dobe , ja mám 20rokov a nepoznám babu od 15 do 25 čo by bola úplne bez gynekologyckých problémov ... teraz keď zriedkavo vidím na ulici tehulku tak mám chuť za ňou bežať a spýtať sa jej ako sa jej to sakra mohlo podariť :/ :D .. pri tom väčšina párov nemá v skutočnosti potvrdený nejaký závažný problém čo by vyslovene bránil tehotenstvu a aj tak nie a nie otehotnieť ... ja som mala strašne veľa cýst , rok v kuse , čo som si vyliečila nakoniec alternatívnou medicínou a ešte aj ranku na krčku maternice , ale nič iné mi údajne nieje , priateľ je tiež zdravý a proste nič toľko mesiacov :(
@maryhope Ahoj no presne o tomto sme mali minule doma s mamou a sesternicou debatu.Sesternica je uz taka starsia(47) a obidve svorne tvrdili ze prist alebo splodit dieta je velmi lahke,hovorim hej ale za vasich cias ale teraz ani nie,vravim staci prist na kona a staci precitat jednu diskusiu ze kolko zien a ake problemy maju.No nie a nie nedali sa presvedcit,tak mame este taku otvorenu debatu o tom.
Prosim Ta,ako si liecila tu ranku na krcku?Lebo mne dr povedala ze mam trhlinku na maternici ale ze to nic,tak neviem.
A áno snažíme od novembra 🙂
no to vam poviem..kedysi mali ludia 5 deti len tak a teraz sa musia pomaly 5 rokov o 1 snazit..
drzim vam palce Baby vsetkym!nech nam to ide ako tym babkam nasim 🙂
ja som si to blbo pozrela a MS by som mala dostat uz teraz v nedelu a nie az buduci tyzden.. tak vam potom napisem, ci som si tie priznaky len "namyslala", alebo sa podarilo 🙂
Inak baby,teraz mi lekar predpisal take ze Folio Forte - kyselina listova, jod a vitamin B12 v jednom. Vraj je dobre to brat, aby sa babatko lepsie uchytilo. Mate s tym skusenosti?brali ste niekedy nieco take?
@sophinka17 ja som brala ten femibion alebo niečo také , ale ak dobre viem kyselina listova ti k uchyteniu babatka nepomôže iba aby bol plod zdravý či ?
Tak ja Vám všetkým držím palce, aby sa Vám zadarilo. My sme mali problém s prvým dieťaťom. Pokúšali sme sa vyše roka, uz sme sa aj s mojou mamou bavili, ze ked sa do leta nezadari, tak pôjdeme cez prázdniny za odborníkmi. Nakoniec sa zadarilo asi "vďaka" tomu ze mi zomrela babka. Prestala som myslieť na to ako chcem otehotnieť a do dvoch týždňov som mala pozitívny test. Trochu morbídne, ja viem, ale brala som to tak, ze jeden život nahradil druhý. Zato ked sme chceli druhé, vtedy som bola tehotná hneď další mesiac, az nás to šokovalo, nečakali sme tak skoro. Aj tretí sa podaril za mesiac a pol.
Este k tým problémom s plodnostou- prudko klesá aj plodnosť mužov, majú oveľa menej spermií a/alebo ich majú malo pohyblivé. Nesmú sa prehrievať semenníky, aby bola správna tvorba a vezmite si ako sa dnes všade kúri, vyhrievané sedačky v autách a pod. Veď to tie spermie rovno spáli. Takze poraďte manželom vetrať, vetrať. Mimochodom, ten môj spi zasadne nahý 😉
@sophinka17 Ahoj mne to predpisal este len vcera,tak som aj ja zvedava ci to pomoze 🙂

@sandria33 veď môžeš byť tehu aj keď nemáš príznaky , niektoré baby vraj nepociťujú zmenu do tretieho mesiaca a ani nevedia , že sú tehu . Nie každá má príznaky a aj my čo máme , možno vôbec niesme len sa už príliš pozorujeme a ty , čo nemáš príznaky môžeš byť 🙂 sprav si testik neskôr a uvidíš