icon

Môže to byť uhniezdenie?

vejka1
6. júl 2015

Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....

sandria33
17. júl 2015

@sophinka17 tiez som si myslela, ze to pojde lahsie, sup ho tam a bude to.....ale tak dufam ze do konca roka by sa mihlo zadarit... aj keby som bola najradsej, keby to uz bolo teraz....

sophinka17
19. júl 2015

@adika84 @maryhope tak u mna prisla mrcha ..:/ tak som bola presvedvena,ze by to mohlo byt babo.. Snad nabuduce. U vas ako testy? Snad sa aspon vam podari 🙂

sophinka17
19. júl 2015

@sandria33 budem drzat palce 🙂 potom napis!ked uz zbadas tie dve vytuzene II 🙂

adika84
19. júl 2015

@sophinka17 ahoj tak u mna mrcha este nikde ale test negativny, tak neviem co to je nikdy mi nemeskala skusim o 3 dni alebo koncom tyzdna ak vydrzim :D

adika84
19. júl 2015

@maryhope tak ako testla si sa dnes? 🙂

sandria33
19. júl 2015

Akurat mam nejaky ruzovy vytok, 27dc, ms by som ale mala dostat az buduci piatok. Testla som sa dnes ovu testom, lebo tehu test nemam kupeny, je tam iba slaba ciarka ale citim sa inak, akp obvykle... moze to but to co chcem?

maryhope
19. júl 2015

Ahojte baby 🙂 , chystám sa zajtra ráno testnúť , tak potom hneď píšem 🙂

adika84
20. júl 2015

@maryhope super drzim palce hned pis sme zvedave 🙂

1234lubka
20. júl 2015

@sandria33 ja som sa 20mesiacov sledovalaco mozem povedat ze som sa poznala...a veru ziadne zmeny som nezaznamenala...nic...a ciarky.tam boli 😉 az neskor asi v strede siesteho tyzdna...drzim palce

adika84
20. júl 2015

no mne uz meska 2 dni tak budem musiet asi cakat na tie dve ciarky este, nechcu sa nejak objavit a mrcha nikde

sophinka17
20. júl 2015

@1234lubka ked hovoris ze v strede 6 tyzdna mala si aj mrchu normalne?lebo ja som dostala ale stale sa citim nesvoja a prsia ako balony nafuknute . asi sa zajtra rano otestujem este raz
a gratulujem k tehotenstvu!
@maryhope drzim palce 🙂
@sandria33 skus test si kupit drzim palce 🙂

sandria33
20. júl 2015

tak tento mesiac nam to nevyslo :(

maryhope
20. júl 2015

Negatívny :( ale ešte je asi skoro , v piatok mám dostať MS 🙂

adika84
20. júl 2015

@maryhope asi skoro aj ja som mala negativny a teraz mi uz meska tak skusim vydrzat aspon do piatka aby nebolo sklamanie

sandria33
20. júl 2015

@maryhope ja som tiez az v piatok mala dostat a to doslo dnes

vejka1
autor
20. júl 2015

Ja stale cakam ci mi to pride....namiesto ms spm spinila dva dni.....

sophinka17
21. júl 2015

Mne dosla MS ako mala ale trvala necele dva dni a hotovo. Ale test bol rano negativny. Asi som z toho len vystresovana a tak to nefunguje ako ma 🙂

maryhope
21. júl 2015

Tak to snáď musí vyjsť aspoň jednej z nás bože 😒 držím palce babule aj keď ja už začínam pochybovať , že ja zas toľko šťastia mať nebudem , úplne mi je to sci fi , že by boli na teste dve čiarky ☹ ... ale zas mi stále príde na rozum to zakrvácanie 5dpo a pýtam sa sama seba , čo iné by to do kelu mohlo byť , ak nie zahniezdovanie , to jediné ma kus utvrdzuje keďže nikdy v živote sa mi to pred tým nestalo ...

maryhope
21. júl 2015

@sophinka17 možno z toho ešte niečo bude , nikdy nevieš , moja švagriná mala negativny test do štvrtého mesiaca , a aj slabú MS ... a to bola tehu tri krát a tri krát nevedela do vtedy že je :D proste niektoré ženy vraj majú genetický dané , že im strašne slabo stúpa hcg vraj to mala tak aj jej mamina

maryhope
21. júl 2015

@adika84 držím palčeky potom hneď píš 🙂

adika84
21. júl 2015

@maryhope jasne napisem som uz ako na ihlach :D, neviem preco meska a tiez ma metie to spinenie pred MS nikdy som sa stym nestretla, tak mam aspon nadej 🙂

maryhope
21. júl 2015

@adika84 tak ako sa vraví , nádej umiera posledná tak dúfajme 🙂 🙂

lejla13
21. júl 2015

Ahoj. Vidím, že máte viaceré baby skúsenosti. Mohli by ste aj mne skúsiť poradiť? S priateľom sme mali sex 7.7 (použili sme ochranu, ale mohlo sa niečo pokafrať).17.7 sme sa maznali a pri provokácii mu tam behol (bolo to nechtiac) a hneď na to sa vytiahol, pretože už bol a asi polhodinu po tom som išla na wc a mala som po utretí pár kvapiek krvi. 18.7 som počas dňa začala pociťovať bolesť v podbrušku a celkovo ma to tam celé dole bolí. Trvá to až do dnes. Niekedy slabo a inokedy to je dosť silné. Mrchu by som mala dostať 23.7 no nemyslím si, že by to už boli príznaky mrchy i keď to nevylučujem. Čo myslíte že to je? Samozrejme že počkám do mrchy a uvidím čo ďalej.. Ale tá krv ma dosť vystrašila. Vopred ďakujem za odpoveď 🙂

maryhope
21. júl 2015

@lejla13 a nevieš kedy si približne mala ovulku ? 🙂

sophinka17
21. júl 2015

@maryhope skusim sa prestat sledovat a uvidime ci z toho nieco bude alebo nie 🙂 drzim vam palce baby vsetkym 🙂 a ked to nevyjde tento mesiac, tak na dalsi ;)
@lejla13 pockaj este dva dni a uvidis ci pride ms alebo nie a potom sa skus otestovat, ked sa neukaze 🙂

lejla13
21. júl 2015

@maryhope Stiahla som si takú aplikáciu na sledovanie menzesu 😀 😀 a ak to ukazuje správne, tak to bolo toho 7.7 a 8.7. najsilnejšie... dnes som si skúsila spraviť test a bol negatívny.

@sophinka17 Nevydržala som a spravila si ho, bol negatívny. No som zvedavá na ten menzes.. Lenže ja som pred dvomi mesiacmi vysadila antiku a čul to mám rozhádzané, takže si myslím že bude meškať tak či tak 🙂

xviktoriax
22. júl 2015

ahojte baby 🙂 prvy den mojej poslednej (nepravidelnej menstracie, cyklus cca 36 dni) bol 30.juna. Nechraneny styk sme mali 12.07., odvtedy som 6 dni presne na to mala take ruzovkaste spinenie (po prvy krat od kedy mam menzes, nikdy som to ani pocas ovulacie nemala co si pamatam), dnes uplne citim zavraty od rana, pichlo ma v maternici ale riadne zato, citim sa nafuknuta akasi od vcera, a mam sem ta pobolievanie vo vajecnikoch, citim sa trosku aj nevolno. Viem, ze je to skoro a menzes by som mala dostat niekedy okolo 03. augusta tak sa le pytam, ci by som mohla byt tehotna uz 🙂 toho 12.07. sme mali len vtedy jediny raz nechraneny sex tak presne viem, kedy by mohlo prebiehat aj uhniezdenie a tak podobne. DAKUJEM KRASNE za odpovede 🙂

xviktoriax
22. júl 2015

@maryhope ahoj 🙂 ako to dopadlo? citala som tvoju story od zaciatku a zaujima ma to, lebo mame snad aj podobne priznaky

maryhope
22. júl 2015

@lejla13 no to neviem či budú tie appky dôveryhodné 😀 😀 😀 inak baby dnes som dostala strašné bolesti ako pri silnej MS , mám dostať až v piatok a to sa mi v živote nestalo , že by mal bolelo pred MS , vždy ma bolí až keď dostanem tak ja už fakt neviem čo si mám myslieť ...testy zatiaľ tiež negatívne :(

maryhope
22. júl 2015

@xviktoriax ešte veru neviem mojka 🙂 testy stále negatívne :P ale držím palce kiež by ti to vyšlo lebo to vyzerá celkom dobre 🙂