icon

Môže to byť uhniezdenie?

vejka1
6. júl 2015

Baby, mate niektora skusenosti s ružovým výtokom?Posledna MS mi skoncila 26.6 . Den po 27.6 sme mali nechraneny styk, cyklus sa mi pohybuje od 28-35den.Miminku sa nebranime 🙂 v sobotu 5.7 na 15den od MS som si vsimla tri kvapocky krvi na toaletnom papieri a nasledne som spozorovala slaby ruzovy vytok ktory som mala este ajv pondelok.V pondelok som si robila ovulavny test, ktory vysiel negat. Takze ovu to byt nemohla nakolko ovulaciu pocitujem a vnimam nakolko sa mi vtedy objavuje tahavy hlien alebo hnedy vytok.Ale teraz to bol ruzovy vytok este som sa s tym nestretla, citila som aj slabe tlaky v podbrusku a trochu ma pobolievaju aj prsia po bokoch ako pred MS.Ale do ms je este daleko.Mohlo to byt aj implantavne spinenie? Mohlo sa teda zadarit hned po MS?....

xviktoriax
22. júl 2015

@maryhope myslis? lebo mz sa ani nesnazime ani nic este a vzdy len chraneny sex no takto teraz sme mali uz 2x nechraneny a proste som si nikdy nevsimla, aby som trosku spinila..a na testy mi manzel vravi, ze je este moc skoro a ze som nedockava, ze mam vydrzat :D

maryhope
22. júl 2015

@xviktoriax to je pravda , aj ja som nedočkavá aj ja som testovala skoro :D ale mne aj priateľ zase mravčí , že on už chce vedieeeeť 😖 😀 😀 a to špinenie ani ja nechápem , keďže tiež sa mi to stalo prvý krát , a skoro som odpadla na tom záchode keď som zbadala tie kvapky krvy , hneď ma prvé napadlo , že to môže byť uhniezdovanie , čo iné ak nie to tak som dosť naklonená psychycky tomu , že to môže byť tehu , ale ako som už písala aj vyššie , aj tak mi to je také sci fi , že by boli dve čiarky 😖 😕

xviktoriax
22. júl 2015

@maryhope no ja som nemala ze kvapy krvi len ked som sa utrela tak trosku take ruzovkaste pomedzi vytok (to bolo minulu sobotu) a potom este raz teraz v pondelok ale uz len trosku na nohavickach. Akoze ja som si hned myselala, ze by to mohol byt potrat alebo cosi lebo som nikdy o uhniezdovani este nepocula 🙂 Lenze to je to ze ja mam dost nepravidelny cyklus a ja sa nechcem uz zbytocne tesit lebo o to vacsie sklamanie pride, ak to nevyjde.🙂 Len chcem od niekoho pocut, ze vsetky tie info, co som si pozistovala a tie priznaky, ktore si myslim, zeby tomu mohli nasvedcovat, su azda pravdive a ze si to nenamyslam heh 🙂

lejla13
22. júl 2015

@maryhope Neviem ani ja či mám tej apke veriť 😀 ale baby ju chvália, tak uvidím..Keď čítam o tej krvi, čo si mala na toaletnom.. aj ja som sa vtedy zľakla. A tiež nechápem, čo to je.. kamoška mi povedala, že mi možno len praskla nejaká cievka... Neviem no. Zajtra by som mala dostať mrchu, no určite nepríde, keďže to mám rozhádzané po vysadení antiky.. som z toho nervózna. Ja by som tiež bola rada tehu, ale viem že priateľa by to moc nepotešilo. Keďže si to predstavuje - svadba, bývanie, dieťa.. No keby sa nám to podarí pred, určite nepôjdem na potrat. To by sme už domysleli 🙂 svadba sa dá vybaviť aj za pár mesiacov 🙂

xviktoriax
22. júl 2015

@lejla13 jasne ze da, to nie je problem ani zdaleka. kamoska zistila pred par dnami, ze je v 2. mesiaci a svadbu maju koncom augusta uz, mesiac pred segrinou, rok planovanou svadbou 🙂 a ty si ake mala priznaky a ako dlho ti to trva? ja mam nepravidelny cyklus uz par dobrych rokov, priemer cca 35 dni, kramy mam dostat az o necele 2 tyzdne no chcem vediet, ci to spinenie a dnes tie zavraty a nevolnost trosku by uz mohli cosi znamenat..

lejla13
22. júl 2015

@xviktoriax Jéj takto majú fajn. Dobre sa im to podarilo vybaviť 🙂 Takto, ja som mala nepravidelný cyklus tak mi ženský nasadil antiku aby mi to upravila, pretože som vtedy odpadávala a mávala neskutočné bolesti. Upravilo sa to, i keď to sem tam dosť bolelo cez menzes. Počas toho som mala isté problémy a on si myslel, že mi možno škodí antika, tak som ju vysadila.. čiže teraz to sú dva mesiace bez antiky takže netuším, aký cyklus asi mám.. zatiaľ to vyzerá na cca 28 dní ... A ako som písala v príspevku vyššie, s priateľom sme mali sex 7.7 (použili sme ochranu, ale mohlo sa niečo pokafrať).17.7 sme sa maznali a pri provokácii mu tam behol (bolo to nechtiac,čiže aj bez kondómu) a hneď na to sa vytiahol, pretože už bol a asi polhodinu po tom som išla na wc a mala som po utretí pár kvapiek krvi. 18.7 som počas dňa začala pociťovať bolesť v podbrušku a celkovo ma to tam celé dole bolí. Trvá to až do dnes. Niekedy slabo a inokedy to je dosť silné. Mrchu by som mala dostať 23.7, čiže zajtra no nemyslím si, že by to už boli príznaky mrchy i keď to nevylučujem. A mrcha bude samozrejme meškať,..keďže to mám teraz celé rozhádzané..Nikdy sa mi ešte nestalo, že by som mala po styku krv.. a už vonkoncom nie teraz keďže sme v postate sex ani nemali... robila som si test a bol negatívny.. takže tak 🙂 Inak dnes sa mi stala taká zvláštna vec. Robím v obchode kde sa predáva čapované víno a kôli horúčavám ho treba raz za čas ochutnať, či je v poriadku. Dala som si glg z červeného a zdalo sa mi že je zlé. Tak som si dala ešte jeden glg aby som sa uistila.. a chvílu na to mi zostalo strašne zle. Hlava sa mi začala točiť, Bolo mi navracanie, až mi hrdlo sťahovalo..bola som na wcku..už už som myslela že blinknem... ale nič z toho nebolo. Aj som sa nakoniec snažila pomôcť si prstami, aby mi bolo lepšie no nešlo to.. potom mi to počas 30min ustupovalo, až to úplne prešlo... bolo to hrozné ☹

maryhope
22. júl 2015

Ženy takže začala som krvácať teraz poobede , aj keď len slabo a bolí ma tak krámovo brucho aj ked o dosť menej ako zvyčajne pri ms :( . A úplne extrémne sa mi točí hlava ľudia a neviem nič zjesť , napína ma :( ja už fakt nechápem to svoje telo , dako si so mnou robí čo chce ... čo myslíte môžem byť tehu aj napriek slabej ms ? (Dostala som to o dva dni skôr čo sa mi odjakživa nestalo ) totálne mi už z toho prepína ty kokso 😀 😢

maryhope
22. júl 2015

@xviktoriax mám 28dňové cykly , raz za čas kus meškajú 🙂 ...a ja ti už sama neviem , či si väčšinu z tých vecí nenamýšlame všetky , alebo si z nás už naše telo robí srandu 😀 😎 som teraz mega zmätená keď som dostala dnes ms či čo som to vlastne dostala 😝

sophinka17
22. júl 2015

@maryhope my to mame tusim uplne rovnake 🙂 aj priznaky prve a teraz aj ms. Tiez som dostala skor co sa mi normalne nestava a trvala 2 dni. Prsia ma bolia aj ked uz ju nemam. Asi si z nas nase tela robia srandu 🙂 asi sa moc pozorujem alebo co 🙂

maryhope
22. júl 2015

@sophinka17 to som rada , že niesom sama 😀 aj keď viac by som sa tešila , keby sme na tom boli rovnako s dvomi čiarkami 😔 a testiky máš negatívne aj po tej "MS"?

sophinka17
22. júl 2015

@maryhope ano stale negativne. Ak tie moje stavy neprejdu, skusim este za tyzden dalsi test spravit 🙂 my sa s priatelom este nepokusame o babo, stale to odklada ale viem,.ze keby to prislo tesil by sa.. Preto som sa tak strasne tesila, ked mi povedal ze mu trochu "uslo".. A potom prisli tie bolesti a vsetko..uplne nadeje som si robila,ze uz je to tu 🙂 vy ked sa uz pokusate drzim palce 2x 🙂 ak by to nevyslo tento mesiac tak na druhy ;) ale veriiiime,.ze uz tento 🙂

maryhope
22. júl 2015

@sophinka17 môj tiež nechcel mal také zásady že najpr kariéra a bla bla , my sme spolu od 16tich a od začiatku som chcela už , a keď sa nám v tom októbri tak nechtiac podarilo , čo potom skončilo tým mikropotratom ako som už spomínala tak sa rozhodol , že bol s tým už tzmierenysnažilkovaťe zistil , že to chce 😀 tak sme sa začali snažilkovať 🙂 ... ako sa vraví , žena sa stáva matkou keď zistí , že je tehu a chlap až keď to dieťa prvý krát uvidí otcom 🙂 . A veru tak najhnusnejší je ten pocit sklamania , keď máš kadejaké príznaky a podvedome sa začneš tešiť a nakoniec zase nič :( .. tak snáď ak nám to nevyšlo tento mesiac , výjde to ďalší , alebo ten po nom 😝 a snáď to ten tvoj chlap prestane tiež odkladať a začne to chcieť rovnako ako ty a posnažilkujete sa , potom prajem nech sa vám podarí čím skôr 😉

lejla13
22. júl 2015

@maryhope Dostala si? To ma mrzí 😒 Ale ešte nič nieje stratené.. Podla článkov, čo som čítala a čo ty píšeš tak môžeš byť tehu a mať aj menzes..tak že či to nieje aj tým. Ale nechcem dávať falošné nádeje, ja sa v tom moc nevyznám 😀 🙂 A aj ja mam strašne divné telo.. každý deň ma niečim prekvapí takže nikdy neviem, čo čakať ..🙂
Inak teraz ako som upratovala ma začalo pichať pri ľavom vaječníku. Trvalo to možno 7 min.. a nebolo to moc silné. Ale bolo to zvláštne.Pretože keĎ mám mrchu, bolia ma vaječníky, alebo keď som bola prechadnutá, pichalo ma pri oboch..ale teraz len jeden, čo nechápem. Bola som v sprche a zistila som, že mám dosť napuchnuté vaječníky.Možno je to blbá otázka ale aj vy si ich tak cítite(na dotyk) že sú väčšie? Pretože to som si nikdy nevšimla a dosť ma to vylakalo 😲 😲

maryhope
22. júl 2015

@lejla13 presneeee od toho zakrvacania som mala na dotyk napuchnute vaječniky a pichala ma len pravá strana , teda hlavne .. najhoršie večer a ráno a tiež som to mala prvý krát , vždy pred tým ak bol dáky zdr problém boleli ma obe strany rovnako 😝

lejla13
22. júl 2015

@maryhope Čožeeee?! Takže sme na tom rovnako 😒 zostáva nám len čakať. Najhoršie je, že priateľ má teraz kopu iných starostí a problémov, tak mu nechcem toto hovoriť. Ja som už aj bez tohto stratený prípad. On stále nechápe moje telo.. furt sa mi niečo deje, nejaký problém, zmeny.. a vždy ho to štve ešte viac ako mňa. Tak som rada, že aspoň tu sa môžem podeliť o starosti a problémy 🙂 A získať nejaké rady... 🙂

xviktoriax
22. júl 2015

Baby nič sa nebojte, to krvácanie nič nenasvedčuje..čítala som niekde ze práve ked sa ma dostaviť mrcha tak to slabo ešte zakrváca a potom to prejde, že aj to moze nyt príznak tehotenstva 🙂 och ale ako mi je dnes cely den zle, na zvracanie úplne, som ale nehorázne teraz hladná tal si idem dať večeru ale uvidím, či ju udržím. Momentálne sedim vo vlaku z práce domov ale najradšej by som to niekde teraz hodila ako mi je ble. :D dajte sem potom prosím vediet ako to s vami prebieha 🙂 my sme si s manželom povedali ze počkáme minimálne do pondelka s testom a potom sa uvidí. Tiez som niekde čítala, ze niektoré ženy proste vedia ze su tehotné, tak ja neviem, čo si moje telo myslí ale myseľ asi zatial nie kedže som nikdy tehotná este nebola, ani neplánovane.. Tak neviem 🙂

maryhope
22. júl 2015

@lejla13 presnee :D môj to tiež nechápe , stále dačo riešim vravím mu a on chudák zmätený , že furt mi dačo je 😀 😀 dobre to padne tu sa aspoň podeliť medzi nami babami s tým čo prežívame 🙂

maryhope
22. júl 2015

@xviktoriax veď práve aj ja som čítala o tom , dokonca osobne poznám prípady , čo mali ms prvé tri mesiace tehu 🙂 ... a inak pred chvíľou som si bola na wcku vymeniť tampon a zistila som že odrazu už nekrvacam 😎 takže som mala pár hodinovú ms alebo čo , už ozaj len slabunko teraz keď sa utriem tak na toaletnom kus ružovej takže nechápačky 😀

sophinka17
22. júl 2015

@maryhope aj my sme spolu od 16 😂 nie si ty ja, alebo ja ty?:D
Ale ja som starsia.. Tak asi nie haah ja mam 26.
A tiez furt nejake zasady.. Zijeme v zahranici, nie je tu rodina ani blizky.. Tak najprv nasetrit.. Potom blizsie sa prestahovat.. A nemame este dom.. A najprv sa musime zobrat (vsak nechces mat nemanzelske deti ci ano?!!) :D no co vam budem hovorit. Ale ked som si myslela raz,ze uz naozaj som tehotna tak povedal,neboj vsak spolu to zvladneme.. Tak kto ma tych chlapov pochopit?🙂
@xviktoriax tak drzim palce 🙂 ak si zelas babatko 🙂

lejla13
22. júl 2015

@maryhope Tak tak 🙂 Ako vravíš :-P Chlapi to berú tragickejšie ako my ženy. My si dosť vecí aj vsugerujeme alebo namýšľame, oni to vidia reálnejšie.. Ale za to keď sa niečo deje, prežívajú to viac ako my..teda aspoň ja to tak mám s tým mojim 🙂 Úplne to padne vhod pokecať 🙂 Inak už ma zas pichalo pri vaječníku, ale taká ostrá bolesť a stále zosilňovala.. bola som rada že sedím :-/ Už to chvalabožku prešlo.. Keď ma to chytí v práci, to ešte len bude.
Baby aj ja som o tom čítala a tiež poznám kopu prípadov, že ani nevedela, že je tehotná, lebo mala menzes 😀 ... Už nekrvácaš? :-O Tak to je ozaj divné 😀 Dom zvedavá či sa ti to znova pustí alebo už máš aj koniec..

xviktoriax
22. júl 2015

Hej aj ja som zvedava, podľa mňa to nebolo nič vážne a mozno ani predzvesť krámov. Držím prsty, nech Vám to vyjde ak sa snažíte uz tak dlho! 🙂

adika84
22. júl 2015

@maryhope no nieco mi hovor :D mne meska 4 dni a dnes len spinenie a potom zase nic no nechapem som zmatena aj ja :D. Ty ak uz nekrvacas tak mas sancu byt tehu 🙂.

adika84
23. júl 2015

takze MS dorazila v plnom prude :( tak buduci mesiac to vyjde 🙂. Nechapem to spinenie v strede cyklu ale asi si telo robi co chce...

lejla13
23. júl 2015

@adika84 To ma mrzí, ale stále nieje neskoro. Neboj, raz sa dočkáš 🙂 tie naše ženské telá sú riadny hlavolam 😀

maryhope
23. júl 2015

@adika84 tak aj ja tak podobne :( síce nie až tak silno ako pri bežnej ms ale krvácam už dnes :( ozaj si z nás tie naše telá robia haluz , v takýchto situáciach hrozne závidím chlapom , že toto neprežívajú na vlastnej koži 😀 😀

lejla13
23. júl 2015

@maryhope Akurát som ti napísala správu, že čo nove 😀 .... ja tomu svojmu telu nerozumiem.. ale stále čakám, mne zatial menzes nezačal..

xviktoriax
23. júl 2015

baby, to mi je luto :/ tak o mesiac zas! mne este menzes tiez nezacal, nafuknuto sa ciitm stale, uz nie tak na odpadnutie ako vcera ale trosku mi je stale nevolno.
@lejla13 ty by si kedy mala dostat?

lejla13
23. júl 2015

@xviktoriax Mala by som dnes dostat ale sú nepravidelne. Od rana ma.boli brucho.. aauu

xviktoriax
23. júl 2015

mna len picha, raz vsade po celom bruchu a raz na stranach striedavo..och ja fakt neviem 🙂 tak drzim prsty, aby si nedostala..daj vediet 🙂

lejla13
23. júl 2015

Baby, mala niektorá z vás príznaky - nafukovanie a hnačka? 😒