Môže to výjsť na prvýkrát?
Dobry den. S mojim partnerom sme sa rozhodli mať babo... skusili sme to teraz kedze mam plodne dni..... pri jeho byvalej manzelke sa im to podarilo na prvykrat...myslite ze nam to moze vyjst na prvykrat aj teraz...on si je na 99 percent presvedceny ze ano.... co myslite?dakujem za odpoved
jasne že môže 😉aj nám sa malý podaril hneď na prvý krát 😉
nám sa dcérka podarila na prvýkrát a aj teraz čakáme drobčeka a tiež bol spravený na prvý šup 🙂
Aj nám sa malý podaril na prvý krát...
keby si vedela, aky zlozity proces je otehotnenie, tak je vzdy maly zazrak, ked sa to podari na prvykrat 😉
vy sa niekam ponahlate, ze to chcete mat hned za sebou? S niekym sutazite(partner sa stavil s exmanzelkou?) Ci vas nebavi "vyroba"? 😕 😀
jasne ze moze 🙂 ale nemusi... treba verit... v nasom pripade mi priatel povedal, ze uvidis teraz to vyslo a ozaj to vyslo :D chlapi to vraj citia kedy splodia dieta :D sranda ...
Môže, ale je to fakt veľké šťastie. Neberte to ako samozrejmosť 😉
najvacsia chyba sa porovnavat s byvalou manzelkou. Mozno sa ti plodne dni posunuli a neotehotnies a budes mat zbytocne depky. Aj kvalita spermii sa moze menit. Ale vzdy je sanca otehotniet na prvykrat. Len to neber tak vazne, lebo nahoda je blbec, aby si nebola sklamana. V kazdom pripade vam prajem, aby si cim skor mala pozitivny test.
obe deti na prvy sup, spravne nacasovanie 😎 a sme za to vdacni 🙂
Moze 🙂 Aj nas pripad :D
a čo myslíš Ty?
Nam to vyslo.. A to sme sa ani nesnazili 🙂
ano aj nam to vyslo hned na prvy krat 🙂
moze 😀 nam tak vyslo dvakrat
moze🙂 Mam ten prvy krat v postielke🙂
2x prvý krát - jeden už spí a druhý práve kope 😀
Nám vyšiel druhý mesiac snaženia,ale teda snažili sme sa celý mesiac,pretože u mňa je problém vypočítať plodné dni 🙂
ahoj ja mam obe deti na prvy sup ;)
On si môže byť na 99 % istý, ale stále tu chýba 1%. Ja vám to želám nech sa to podarí, ale hlavne si tú realizáciu miminka 😀 užite!!!!!
Aj nám sa to podarilo na prvý šup, iba sme chceli vyskúšať, ja som tvrdila že isto nie, že to nemôže byť až také ľahké, priateľ si bol na 100 percent istý že to vyšlo a že budem tehotná. A tak je. Ani sme nepočítali plodné dni, ani žiadnu teplotu 🙂. Ale určite to nie je pravidlo.
nám sa tiež podarili obidve dcérky na 1.šup🙂 a sme za to veeeeľmi vďační🙂
švagrina má dve deti na prvý šup, nám s manželom to trvalo pol roka a to si môj muž tiež myslel že hop šup a sme v tom 🙂
u nas tiez obe deti na prvy sup.. 😉 tiez by som to dopriala zenam,ktorym sa nedari a mam ich neak vela v svojom okoli 😒
ja som otehotnela na prvýkrát a ani neviem aké som mala dni 😀
jasne, Olivka je na prvy sup
nam to vyslo 3x na prvy sup - poznam si cyklus (aj ked jedno tehotenstvo neskoncilo uspesne) -ale z tych 2 mam dve nadherne deticky 😀
My máme obidvoch chalanov na prvý krát a ani sama neviem ako 😀. Je to zložitý a pritom taký jednoduchý proces 😵 😀
ano moze, aj nam sa drobec podaril na prvy krat.
kamoske sa tak zadarilo na prvy sup-na svadobnu noc 😀 my sme tych supov mali teda o dost viacej...a teraz neviem ci sa bavime,ze jeden sup je akoze fakt len jeden,alebo viac za jeden mesiac??lebo ak je len jeden v mesiaci,tak to je fakt zazrak 😉
aj nám to vyšlo na prvýkrát 🙂

ano moze 🙂