Môže to výjsť na prvýkrát?
Dobry den. S mojim partnerom sme sa rozhodli mať babo... skusili sme to teraz kedze mam plodne dni..... pri jeho byvalej manzelke sa im to podarilo na prvykrat...myslite ze nam to moze vyjst na prvykrat aj teraz...on si je na 99 percent presvedceny ze ano.... co myslite?dakujem za odpoved
môže,prvý syn sa zadaril na prvý krát dokonca len po 1 sexíku a teraz na druhé sme čakali rok...
to je jedno ci sa jemu s byvalou podarilo na prvy krat,vam sa moze aj nemusi ,ale nam sa podarilo 🙂
Aj nam sa to podarilo na 1. krat ale vedela som kedy mam plodne dni
moze..🙂) aj nam sa podarilo a ani neviem ci som mala plodne dni alebo nie..🙂
🙂 mi sme sa pokusali dva roky po dvoch rokov som len zostala tehotna a teraz mam krasnu cerku ked to ma prist tak to pride 😀
Nam to vyslo na prvy krat. 🙂
Aj nam sa to podarilo na prvy sup... 🙂
moze! aj nam sa mala mala podarila na prvykrat, netusim ci som mala plodne dni.
moze nam to vyslo uz tri krat 😀
Ja som tiez zivy priklad...
ja mam za sebou 6 tehotenstiev na prvy krat...a nie neprehanam 😅 ja nemam problem otehotniet,Ja mam problem donosit ☹
pravdaze sa to moze podarit na prvykrat....my sme tomu tiez prikladom....drzim palce aby to tak bolo 😉
Môže aj nemusí. Šanca tam je....tak držím palce,nám sa to tiež podarilo na prvý krát....
Ja by som na vašom mieste vôbec neriešila plodné dni! Milujte sa, keď máte chuť - nie len keď máte plodné dni. Okrem toho na plodné dni sa nedá vždy spoľahnúť. A odpoveď na tvoju otázku: áno, môže sa podariť na "prvýkrát" otehotnieť, my máme dcérku a druhé dieťatko je na ceste, obe detičky boli chcené a plánované a podarilo sa nám otehotnieť hneď. Želám veľa šťastia, ak prijmeš radu, nerieš tie plodné dni, môže to veci skôr pokaziť ako uľahčiť.... 😉
prve dieta po 3 rokoch snazenia, potom 3 tehotenstva na prvu supu, dve z toho nevysli a teraz je to tretie...

jasne že može ale aj nemusí keby to všetkym vyšlo na prvy krat!neboli by car ty niesi jeho ex manželka a v poslednej dobe sa divím že chlapy maju milné predctavy o reprodukčnom systeme ženy a že vela z nich si myslí že žena otehotnie kedy kolvek sa do nej vbystriekaju,polovica znich nema ani šajnu čo je ovulacia!