Môžem byt podľa vás tehotná ?

emi_emi159
1. dec 2019

Ahojte , už som vam spomínala že nemám skoro vôbec menštruáciu len možno 3-4 krát do roka , už 4 roky ju mám úplne nepravidelnú no s priateľom sa už 2 roky nebránime a tehotná nie som.... teraz mi zase mešká už 3-4 mesiace (ako vždy) ale dosť ma boli brucho mám take pichanie aj v noci taký kŕč sem tam alebo pichnutie ani to neviem opísať a bolia ma prsia sú take bolestivé keď si ich chytím už asi týždeň . Tak teda otázka znie , môžem byt podľa vás tehotná aj pri tejto mojej menštruácii ktorú vôbec nemám ? K lekárovi som chodila a nevedel mi pomôcť nič mi nepomáha žiadne lieky iba vyvolávacia injekcia . Chystám sa určite budúci týždeň lebo mám strach že čo mi je keď ma pichá v bruchu. Dá sa otehotnieť ???

nika82
1. dec 2019

urobit hormonalny profil, dat si vysetrit stitnu zlazu

majamat
1. dec 2019

@emi_emi159 to ti povie iba lekar. mozes skusit test,a le testy zobrazuju tehu az tak 2t po ovulacii ä v obdobi predpokladanej ms ), no u teba tazko povedat, kedy by bol vhodny cas na testovanie.

co sa tyka nepravidelneho cyklu, lekar ti sice nevedel pomoct. predpokladam, ze to bolo v obdobi, ked si nechcela otehotniet, ale teraz ked chces., mozno by sa dalo. mozno by bolo vhodne vysetrit hormonalny profil. je mozne, ze mas nedostatok nejakych hormonov.
ak sa ti takto nedari a nemas pravidelny cyklus, myslim si, ze toto by mohlo kludne tiesit nejake centrum na liecbu neplodnosti. tam su vacsi odbornici a dokazu toho viac skontrolovat.

asia83
1. dec 2019

@emi_emi159 Jete dosť tukov? Mne vtedy menštruácia odišla, keď som ich kvôli žlčníku nejedla. Inak ktorý doktor vám nevie pomôcť? To čo za doktora? Zmeňte.

anjelicek26
1. dec 2019

Hormonálny profil, poriadne sono, diagnostika laparoskopia. Čo máš za lekára keď toto nerieši? Tehotná a asi nebudeš, zdravá ale asi tiež nie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre