icon

Môžem byť tehotná?

matta1
26. apr 2012

Maminky poradte mi mozem byt tehotna ked my meskaju krami 4dni? alebo to moze byt tim ze som schudla a mam porusane vsetko ? mam 2 deticky tak uz by aj stacilo mam strach ale ked budem tehotna na POTRAT NEPOJDEM nech sa deje co sa deje aj ked nebudem ja papt ale nech moje deticky maju vsetko manzela mam super pracuje od rana do vecera ani ho nevidia moje deticky chodi na tyzdnovky do Cz a ked je 15 dni doma tak aj tu pracuje a teraz ked bol doma mali sme pohlavny stik kazdy den tak preto sa pytam ma niekto s tym skusenosti a minuli mesiac som ich mala po 22 dnoch a inac mam cikulu 29 dakujem za radu

1ivanka1
26. apr 2012

a chránili ste sa nejako?

cecil36
26. apr 2012

A preco si si nespravila test? Ved tu ti nik zarucene nepovie ci si alebo nie si. Ano, mozes byt aj nemusis. Ked si schudla radikalne( viac ako 10 kil) mozes mat rozhadzane hormony, ale nemusis. Rovnako sa ti mohla len posunut ovulka. Takze jedine co to vyriesi je tehu test.

mimijato
26. apr 2012

skus si spravit tehotensky test

anjelicek26
26. apr 2012

Kedze uz mas dve deticky, asi vies, ako funguje tehotensky test. Tu nie sme vestice.

poseidonka
26. apr 2012

No ani test ti nemusí výjst a možeš byť tehu, a ani lekár ti to tak skoro nemusí potvrdiť, bolia ta prsia, je ti zle??si unavená viac ako zvyčajne? test ti može výjsť po 5 dnoch od stiku ale mne napríklad vysiel až po 2 týždnoch 😀

kohutovci
26. apr 2012

Budem k tebe piama... to ze mate dve deti, nechcete tretie a nechranite sa .. sa mi zda velmi nezodpovedne.. ale budis.. dieta je pozehnanie.. a kedze sa lubite urcite to zvladnete aj s tretim.. no to, ze nevies ci si tehotna.. je dalsia vec ktora ma irituje.. je sice pekne, ze si opisala kedy ako co prebehlo.. ale fakt tu nieje ani jedna z nas jasnovidka, aby ti mohla jednoznacne odpovedat ano si.. alebo nie niesi.. ako dvojnasobna matka, by si mohla poznat postup.. treba si kupit teho test.. alebo ist ku gynekologovi..

lenocka84
26. apr 2012

po 2 tehotenstvach, uz asi vies kedy sa da robit tehu test, a 4dni meskania este nemusia nic znamenat.
a nakoniec, ved mas svojho lekara,tak ist ku nemu

mimkao
26. apr 2012

Vsadila by som to na to schudnutie. Ja keď som chudla a aj schudla, tak sa mi cyklus rozhádzal na 4 mesiace.
Ale samozrejme, že aj tehotná môžeš byť.

bodka13
26. apr 2012

....myslím,že kočky ti už odpovedali ...urob si test 😉
-ale zarazilo ma ,že v pase máš jedno dieťa a píšeš o dvoch deťoch 😕

vinifred
26. apr 2012

..keď už bol pohlavný "stik" 😅 a "krámi" 😀 meškajú tak môžeš byť aj v tom a to naozaj už prestaň jesť aj teraz,nech si telo zvyká... 😀