Môžem byť tehotná?
Čaute baby, možno to bude divne,, ale cítim sa tak divne bolia ma prsia okolie mam hnedé a bradavky až do červená a dosť ma bolia..... 22.6 som bola na gyn u lekárky, ale nevedela tam nič, dala my vitamíny INOFOLIC, beriem ich od 23.6,)je možné žeby tak skoro zabrali, alebo neviem :(, z manželom sa snažíme o babetko ale neúspešne preto som skúsila pomoc lekárky je možné že môžem byť tehotná? Dnes som si spravila test a je pozitívny posielam aj foto za každú radu ďakujem,, 🙂

@vikybotka... Pri prehliadke u doktorky mi urobila aj cytologiu výsledky mam mat v utorok, je možné že to môže ukázať aj tam myslím, graviditu.... Pripadne môže to poškodiť plod?
Graviditu môže ukázať len hormón HCG ktorý stúpa len pri tehu aj pri mimomaternicovom a biochemikom ale stále tehu. Cytológia ani pozitívne výsledky si nemyslím že by ovplyvňovali hcg 🤷🏼♀️ A samotný odber nič plodu urobí a do sa týka výsledkov musíš počkať cytológia sa robí pri každej preventívnej prehliadke a neukáže Vám tento odber tehotnost ide o odber krčka maternice, hcg sa zisťuje v krvi 🙂 s pokial by šlo teda o tehotenstvo je len dobre že budeš vedieť že si v poriadku. Moja teta zvládla vynosiť dieťa aj s nádorom na maternici asi toľko k tomu 🙂 treba veriť že bude všetko dobre
Čaute baby, chcem sa spýtať mali ste to tiež v prvých týždňoch tehotenstva počas dňa bolesť pod bruškom v pravej alebo ľavej strane?