icon

Môžem byť tehotná?

simonaluk
2. júl 2021

Čaute baby, možno to bude divne,, ale cítim sa tak divne bolia ma prsia okolie mam hnedé a bradavky až do červená a dosť ma bolia..... 22.6 som bola na gyn u lekárky, ale nevedela tam nič, dala my vitamíny INOFOLIC, beriem ich od 23.6,)je možné žeby tak skoro zabrali, alebo neviem :(, z manželom sa snažíme o babetko ale neúspešne preto som skúsila pomoc lekárky je možné že môžem byť tehotná? Dnes som si spravila test a je pozitívny posielam aj foto za každú radu ďakujem,, 🙂

Môžem byť tehotná?
Strana
z2
simonaluk
autor
Autor odpoveď zmazal
simonaluk
autor
4. júl 2021

@vikybotka... Pri prehliadke u doktorky mi urobila aj cytologiu výsledky mam mat v utorok, je možné že to môže ukázať aj tam myslím, graviditu.... Pripadne môže to poškodiť plod?

vikybotka
5. júl 2021

Graviditu môže ukázať len hormón HCG ktorý stúpa len pri tehu aj pri mimomaternicovom a biochemikom ale stále tehu. Cytológia ani pozitívne výsledky si nemyslím že by ovplyvňovali hcg 🤷🏼‍♀️ A samotný odber nič plodu urobí a do sa týka výsledkov musíš počkať cytológia sa robí pri každej preventívnej prehliadke a neukáže Vám tento odber tehotnost ide o odber krčka maternice, hcg sa zisťuje v krvi 🙂 s pokial by šlo teda o tehotenstvo je len dobre že budeš vedieť že si v poriadku. Moja teta zvládla vynosiť dieťa aj s nádorom na maternici asi toľko k tomu 🙂 treba veriť že bude všetko dobre

simonaluk
autor
5. júl 2021

@vikybotka Ďakujem iejm za radu 🙏😊

simonaluk
autor
6. júl 2021

Čaute baby tak dnes som si urobila digitálny test clear blue, pridávam foto ... Zároveň ďakujem za rady s podporu 🙂

vikybotka
6. júl 2021

@simonaluk super gratulujem 🎉❤️ A cytológia ako dopadla ?

simonaluk
autor
6. júl 2021

@vikybotka Ďakujem pekné, cytologia dopadla dobre, tak ze mam všetko v poriadku 🙂

vikybotka
6. júl 2021

@simonaluk no vidíš skvele môžeš mat aj dobrý pocit že je po zdravotnej stránke všetko ok a hor sa do tehulkovania 😊

simonaluk
autor
6. júl 2021

@vikybotka no áno,,,, prvý krát takze aj taky divný pocit aj obavy trochu ako to bude počas tehotenstva a pôrodu, nemám z tým žiadne skúsenosti 😀, ale zároveň som veľmi šťastná 🥰

simonaluk
autor
10. júl 2021

Čaute baby, chcem sa spýtať mali ste to tiež v prvých týždňoch tehotenstva počas dňa bolesť pod bruškom v pravej alebo ľavej strane?

Strana
z2