Môžem byť tehotná?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, na váš názor. Kvôli pracovnej vyťaženosti nám s priateľom vyšiel sex na trikrát v tomto mesiaci. Avšak, môj cyklus trvá 26-27 dní. Ovuláciu, priznám sa neviem kedy mám, lebo nemám žiadne príznaky. Máme syna ktorý má 2,4 r. Chceme druhé, aby mali cca ten trojročný rozdiel. Pohlavný styk sme mali na ôsmi, trinásty a až 24.deň MC. Dnes by mal byť prvý deň a vždy mi chodí presne menštruácia, buď v noci, alebo ráno. Neprišla, najskôr som si hovorila, že nebudem si robiť test, že veď už by to nebol ani prvý ranný moč. Ale nedalo mi to, keďže som tak unavená posledné dni že som spávala s malým aj poobede a pobolievali má prsia čo mňa nebolia nikdy ani počas menštruácie. Ale teda aby som to sem nepísala na 10 strán.... Nakoniec som si kúpila test clear blue, ktorý je teda zevraj najlepší. Moc bol dve hodiny po rannom a ukázalo mi že nie som tehotná. Priznám sa, že ma to sklamalo a som normálne bez nálady. Myslíte z že ten výsledok môže byť skreslený, tým že to nebol ranný moč?
Ešte si si skoro robila test, myslím, že ešte chvíľu počkaj, keď ti bude meškať i naďalej tak sprav test znovu, inak smer gynekológ prečo vynechala menštruácia... ale myslím si, že to bude tehu 🙂
@stellarstar toto mi hovorí moje podvedomie, že by to ukázalo ale neviem.
@slnecnica321 mám kúpený ešte jeden, tak počkám pár dní.
@sandrahi áno, zájdem. Dala som si pár dní ešte, nech tam nechodím a nič nezistím.
Dám sem vedieť ako som dopadla. Veľmi by sme chceli bábätko.
@bibuska2 negatívne to uz baby vy fakt neviete čítať návody?!
Ešte by som podotkla, že má to ukazovať tam vyššie o centimeter a nie tam dole.👀
@suesn345 premočené ich máš
@stellarstar ou, aha....lebo robila som to ako písali.
@stellarstar urobím teda ďalší
@stellarstar ahoj a tento testik
@bibuska2 a čo píše návod?
@bibuska2 podľa návodu bude určite negatívny test
@sandrahi v ziadnom pripade test z ranneho mocu nie je najpresnejsi. Takmer.kazda.zena ma koncentraciu hcg v moci vacsiu pred obedom alebo navecer. Je mi jasne ze zeny ktore sa netestovali viac.krat tak to nemozu ako vediet ale tvrdit toto je hlupost...
Apropo... Ak niekomu meska ms kazdy jeden test ci rano ci vecer uz musi.ukazat... clear blue su dokonca na vcasnu detekciu a vedia zachytit hcg uz 4 dni pred ocakavanou ms.
Mne test ukazal ducha na 10dpo a 7-8 dni pred ms a urcite nie z ranneho. Rano bol test biely 😉
Babyyy, stále nemám ms. Prsia má bolia nenormálne, ako pripravené na kojenie 😅. Test naposledy negatívny, objednaná som ku doktorke až na 21., skôr nemá voľné.
Tak už asi len doktor potvrdí alebo nepotvrdí... môže byť aj mimomaternicové..kto vie,, budeš mať istotu len u lekára. Držím prstíky. 🙂
@slnecnica321 ďakujem 😊, áno, toho sa bojím. 😶
A ten testik, kt. ti ukazala bibuska2 je veľmi dobry, mne ukazal už asi v 4tt pozit. Takže skus možno ešte ten.

@suesn345 nie nemôže byť skreslený. Keď ti mešká tak 10vy test by už niečo ukazal