icon

Môžem byť tehotná?

suesn345
7. sep 2022

Ahojte, chcela by som sa spýtať, na váš názor. Kvôli pracovnej vyťaženosti nám s priateľom vyšiel sex na trikrát v tomto mesiaci. Avšak, môj cyklus trvá 26-27 dní. Ovuláciu, priznám sa neviem kedy mám, lebo nemám žiadne príznaky. Máme syna ktorý má 2,4 r. Chceme druhé, aby mali cca ten trojročný rozdiel. Pohlavný styk sme mali na ôsmi, trinásty a až 24.deň MC. Dnes by mal byť prvý deň a vždy mi chodí presne menštruácia, buď v noci, alebo ráno. Neprišla, najskôr som si hovorila, že nebudem si robiť test, že veď už by to nebol ani prvý ranný moč. Ale nedalo mi to, keďže som tak unavená posledné dni že som spávala s malým aj poobede a pobolievali má prsia čo mňa nebolia nikdy ani počas menštruácie. Ale teda aby som to sem nepísala na 10 strán.... Nakoniec som si kúpila test clear blue, ktorý je teda zevraj najlepší. Moc bol dve hodiny po rannom a ukázalo mi že nie som tehotná. Priznám sa, že ma to sklamalo a som normálne bez nálady. Myslíte z že ten výsledok môže byť skreslený, tým že to nebol ranný moč?

stellarstar
7. sep 2022

@suesn345 nie nemôže byť skreslený. Keď ti mešká tak 10vy test by už niečo ukazal

slnecnica321
7. sep 2022

Ešte si si skoro robila test, myslím, že ešte chvíľu počkaj, keď ti bude meškať i naďalej tak sprav test znovu, inak smer gynekológ prečo vynechala menštruácia... ale myslím si, že to bude tehu 🙂

sandrahi
7. sep 2022

@suesn345 jednoznacne by som to skusila este rano. z ranajsieho je najpresnejsi vysledok. ale samozrejme, ze aj ten najlepsi test sa moze mylit. preco nezajdes jednoducho k doktorovi, nech si si na 100% ista? nech vies, na com si a budes mat dusu na mieste.

suesn345
autor
7. sep 2022

@stellarstar toto mi hovorí moje podvedomie, že by to ukázalo ale neviem.

@slnecnica321 mám kúpený ešte jeden, tak počkám pár dní.

@sandrahi áno, zájdem. Dala som si pár dní ešte, nech tam nechodím a nič nezistím.

stellarstar
7. sep 2022

@sandrahi na čo k dr? Aj tak by ešte nič nevidel a zobral mi jej mozno len krv na hcg

@suesn345 určite počkaj aspoň 2 - 3 dni

suesn345
autor
7. sep 2022

Dám sem vedieť ako som dopadla. Veľmi by sme chceli bábätko.

bibuska2
7. sep 2022

Ahojte chcem sa spýtať na môj testik ms mešká 10 dní

stellarstar
7. sep 2022

@bibuska2 negatívne to uz baby vy fakt neviete čítať návody?!

suesn345
autor
8. sep 2022

Baby, mne testy nejak neprajú vedieť výsledok. Dnes robený, a nič neukazal presné.👀😁

suesn345
autor
8. sep 2022

Ešte by som podotkla, že má to ukazovať tam vyššie o centimeter a nie tam dole.👀

stellarstar
8. sep 2022

@suesn345 premočené ich máš

suesn345
autor
8. sep 2022

@stellarstar ou, aha....lebo robila som to ako písali.

suesn345
autor
8. sep 2022

@stellarstar urobím teda ďalší

bibuska2
8. sep 2022

@stellarstar ahoj a tento testik

stellarstar
8. sep 2022

@bibuska2 a čo píše návod?

stellarstar
8. sep 2022

@bibuska2 podľa návodu bude určite negatívny test

zuzsat
8. sep 2022

@sandrahi v ziadnom pripade test z ranneho mocu nie je najpresnejsi. Takmer.kazda.zena ma koncentraciu hcg v moci vacsiu pred obedom alebo navecer. Je mi jasne ze zeny ktore sa netestovali viac.krat tak to nemozu ako vediet ale tvrdit toto je hlupost...
Apropo... Ak niekomu meska ms kazdy jeden test ci rano ci vecer uz musi.ukazat... clear blue su dokonca na vcasnu detekciu a vedia zachytit hcg uz 4 dni pred ocakavanou ms.
Mne test ukazal ducha na 10dpo a 7-8 dni pred ms a urcite nie z ranneho. Rano bol test biely 😉

suesn345
autor
10. sep 2022

Babyyy, stále nemám ms. Prsia má bolia nenormálne, ako pripravené na kojenie 😅. Test naposledy negatívny, objednaná som ku doktorke až na 21., skôr nemá voľné.

slnecnica321
12. sep 2022

Tak už asi len doktor potvrdí alebo nepotvrdí... môže byť aj mimomaternicové..kto vie,, budeš mať istotu len u lekára. Držím prstíky. 🙂

suesn345
autor
12. sep 2022

@slnecnica321 ďakujem 😊, áno, toho sa bojím. 😶

slnecnica321
13. sep 2022

A ten testik, kt. ti ukazala bibuska2 je veľmi dobry, mne ukazal už asi v 4tt pozit. Takže skus možno ešte ten.