Mám sa už prestať obávať menštruácie?
Ahojte, tento ytzden v stredu mi vyšiel pozitívny test úplne slabunky a aj clear blue 1-2. A hCG z krvi 45. Pred včerom test silnel a včera tiež krásne ukázal. Dnes mala prísť ms a neprišla. Bazalna teplota sice klesla z 36.87 čo bolo pred vcerom najskôr na 36,74 a dnes na 36,64. Ale keď sú takto silne pozitívne testy tak sa už nemám čoho obávať či? Ani menštruácie ani toho žeby som nebola tehotná že?
Teš sa. Ale opatrne. Tehotenstvo prináša kopu neistôt až do konca.
Aj keď pôjdeš k lekárovi skôr, tehotenskú knižku dávajú mnohí dr. až po 10 tt.
Držím palce a veľa 🍀.
krvácanie a následný potrat hrozí celé tehu. Som to tiež kedysi nevedela a bolo mi lepšie. Sladká nevedomosť.
@anonym_autor obavat sa v tomto pripade mozes iba toho, ci sa jedna o prosperujuce tehotenstvo... drzim palce
povedala by som ze tehotna si 100%... ale ako vraveli baby predo mnou, nikto nevie ako tehotenstvo dopadne, hlavne v tych uplne prvych dnoch tyzdnoch je to krehke... ale podla mna sa tes, a prestan merat teplotu.. to ti uz teraz nic neprinesie

@anonym_autor Do 12tt to je vzdy neiste. Ale budem drzat palce, aby to vyslo. Ku gynekologovi staci ked zavolas a objedna ta na prvy ultrazvuk. Kazdy lekar to ma ine - ja som bola v 8tt