Môžem byť tehotná?
Asi ďalšia z tých trápnych tém o možnom tehotenstve.partner ma dráždil penisom na vonkajších genitáliach/klitorise.nespravil sa, ale kvapky lásly mohol mať.bol vlhký.dajme tomu, že som mala plodné dni.mohlo to stiecť dnu a mohla som otehotnieť?
Ako sa chrániť?špirálu a antikoncepciu nemôžem pre môj zdravotný stv.prerušovanej súloži neverím, kedže my nemáme veľa skúsenosti so sexom.bála by som sa, že nestihne...partner zase nemôže kondom.
@kitycat neodpovedal
resp.myslim si, že nie
No vy radšej nesúložte keď sa nemáte ako chrániť... Lebo už len tá otázka o niečom svedčí
A prečo nemôže kondom? Lebo je to s ním horšie? 🙄 pharmatex krem alebo čipky skús pozrieť 🙂
Prečo partner nemôže kondóm?
@princeznaaa12345 o čom?
@ninka99865 skušali sme ich viacero.pokazdom z nichal.svrbuace vyrážky.ni
@ninka99865 mal svrbiace vyrážky nidkoľki dni.s hygienou to nemá nič spoločné.umýva sa pred aj po sexe
@zelenakobyla123 odpovedala som.o prìspevok vyššie.asi má alergiu
Len škoda že ste mi neodpovedali na moje otázky
@janai1 ale na prvu nikto
je velmi mala pravdepodobnost, ze si otehotnela, pravdepodobnost bliziaca sa nule
kazdopadne urcite by som riesila ochranu 🤷♀️ kondomy bez latexu a antikoncepcia je aj nehormonalna, ktoru mozu aj dojciace zeny, zeny po tromboze atd.
Jasne, ze si mohla otehotnieť.povedz lekárovi čo si napísala tu... Chcela by som vidieť jeho reakciu 🤣🤣🤣
@princeznaaa12345 zajtra mu budem volat a dam tebe specialne vediet, co povedal...
@petamich konecne normalna odpoved.dakujem
Sorry ja viem že téma je o niečom inom ale nedá mi "umýva sa pred aj po sexe"... Dúfam že aj mimo sexu sa umýva teda 😃
@beatrixx1525 samozrejme kazde rano aj vecer
ktorý partner nemôže kondóm? :D akože ti povedal, že má alergiu alebo? :D zrejme sa mu to s ním len nepáči, no to neznamená, že nemôže :D podľa mňa takto neotehotnieš, ale tak aj zázraky sa dejú :D
Ak ma alergiu na kondom, tak to je alergia na latex - kup bezlatexove
Nie, nemohla si takto otehotnieť.
Partnerovi treba kúpiť bezlatexové kondomy alebo ty môžeš užívať pharmatex krém/čapíky.
@slapina ma alergiu.tvorili sa mu vyrazky

Skus sa spytat toho drazdica klitorisu... 🙄