icon

Môžem byť tehotná?

esterka13
6. aug 2013

Ahojte. Dlhšiu dobu stresujem nad tým že či by som mohla byť tehotná.Stalo sa to pred mesiacom. Priateľ ma robil rukou no chceli sme prejsť na sex .. vnikol do mňa 3 krát ale prestali sme lebo sme nemali pri sebe kondom. Určite sa do mňa neurobil urobil sa možno až o 5-7 min mimo mňa.Lenže jednoducho sa bojím toho či nemohli vtedy ak bol vo mne vyjsť tie \\\\\\\"kvapky lásky\\\\\\\" niekto hovori že neobsahuju spermie no niekto že áno.Bojím sa a momentálne mi mešká menštruácia ... je to z môjho stresu alebo môžem byť v tom? Ďakujem za vaše odpovede.Pekný deň.

Strana
z2
nadis21
16. jún 2015

ved u neho som bola a nic mi nepovedal.. a inak volam sa Nada.. a dakujem

ukulela
16. jún 2015

@nadis21 mozes, pravy mas funkcny. ak by ti ah cystu museli zoperovata vajecnik vybrat, staci ti jeden.

lenkadavid
6. aug 2016

Dobrý deň môžete.mi.poradi mala som pohlavný st im chránený a veľa krát sa urobil.do.mňa môžem.byť tehotná? Testy robíme stále ale iba jeden.bol tak.máličko vidieť potom už negativnd. A výtok mám.taký hnedý môže byť že som? Poraďte a mám.stsle pocit.na mrchu keď ráno ostanem za každým už 3 týždeň. Môže byť že som tehotná? Dnes ešte jeden test posledný urobím allen nemám príznaky

Strana
z2