Môžem byť tehotná?
Ahojte, čo si myslite o tomto? Na prvej fotke mi test po nejakej dobe ukázal druhu slabšiu čiarku a už o pár hodin o dosť silnejšiu. Čítam tu že veľa ľudom sa to takto stalo a majú detičky.

ja si myslím, že je tam veľká šanca 🙂
Ja nieco vidim na oboch, testuj znova o par dni
@endzelina0212 test odčítať do limut času potom vyhodiť a nie nad tým hodinu stáť. Skus o 2 dní a uvidíš resp testovať od meškania ms
Podla mna ano. Otestuj este tak o 2 dni a uvidis
Podľa mňa áno - podľa mňa si tehotná. A pekné nechty 😉
@ysseba ďakujem za pochvalu 🙂 kiežby to tak bolo, lebo tá čiarka sa začala objavovať až tak neskôr. A potom iné testy mi vysli negatívne, ale tak ro už bol aj milionty moc 😀 tento test bol spravený poobede, kedy som naňho pozerala a zdalo sa mi že aj niečo vidím a potom som ho dala bokom a pozrela som naň neskôr a už to začalo sa črtať.
@zenulkaaa dufaaaaam, mám aj bolesti v podbrušku celý deň, tak sa obavám že dúfam že nepríde menstruacia.. už mi mešká 2 dni.
@endzelina0212 Áno, áno. Čiarka by sa mala objaviť v čase, ktorý je určený v letáku. Vieš čo? My sme sa 3 roky snažili o dieťa, takže si vieš vypočítať koľko testov som si spravila. A vždy bol test biely aj po uplynutí časového limitu. Sprav si test za dva dni, z ranného moču. Čiarka by už mala byť silnejšia. Veľmi ti držím palce. Ja ale myslím, že áno - že budeš tehotná. Daj nám, prosím vedieť. Som zvedavááá 😉
No update je taky že menstruacia mi mešká 6 deň, bolest v podbrušku mám stále, s nejakými prestávkami s testy boli zatiaľ negatívne, po tomto čo som vyssie posielala.