Môžem byť tehotná?
Ahojte žienky mam len jednu otázočku ohladom tehotenstva či môžem byť alebo nie.
Posledna ms bola 28.7. Koniec 1.8. Mala som pohlavný styk tri dni pred ovu. a jeden den pred ovu. Náš styk bol nechránený snažíme sa o babätko mam bolestí prsníkov neskutočne bolesti ani raz som takú bolesť nezažila ani pred menzesom 😵💫 bruško ma pichá dosť často a tak isto aj bolestí ako pred menzesom.
Pred menzesom mam 4ry dní a objavil sa mi biely výtok hustý doteraz som si pred ms. Taký výtoky nevšimla…. No test som ešte nerobila priateľ že nemam byť nedočkavá a počkať do ms. Ale to sa nedá.😆tak chcem len vedieť vaše názory ďakujeeem 😇
Mozes! Ale neostava ti len cakat 😀 Drzim palce nech ti tych par dni rychlo ujde 😄
@veselo_neveselo to je hrozné takto čakať 🙄no dufam že to bude nakoniec prekvapko 🥰
Drzim palce nech to vyjde, ale stava sa, ze zeny co sa dlhsie snazia otehotniet si tie priznaky tehotenstva namyslaju, alebo sa prilis sleduju a hned za tym vidia tehotenstvo. Pokial mas par dni pred ms, tak mozu niektore citlivejsie testy ukazat, ale je lepsie pockat ci dorazi ms.
@kik2 aj si tehu dosť pravdepodobne ti to už teraz ukaze test, veď skús ☺️ hlavne ak by to boli priznaky tehotenstva, znemanalo ba to, že HCG ti už stúpa, a teda to ukaze aj test ;)

@kik2 pockaj do dna ocakavanej menstruacie, potom si urob test a budes vediet na com si 😉