icon

Môžem byť tehotná?

26. okt 2025

Dievčatá, mám 43 a poslednú menštruáciu som mala 22 septembra a doteraz nič, nikdy mi nemeškalo , mala som na 28,29 dní, že by to bola začiatok premeny už? Alebo som tehotná? Mala som stresové obdobie aj prechladnuta dom bola, ale ja už proste vymýšľam, že mi je zle aj unavená som...a mám aj veľa myom teraz som mala ísť naspäť na kontrolu...tehotenský test doma nemám 😞

janai1
26. okt 2025
anonym_7d0103
26. okt 2025

Chod si kupit test, niektore lekarne su otvorene aj cez vikend a budes vediet, na com si.

really8
26. okt 2025

@anonym_autor 43 rocna zena da takuto otazku. No dovidenia

majamat
26. okt 2025

- vsetko co si vymenovala ti moze sposobit meskanie, to ze si to doteraz nezazila j len zazrak, lebo meskanie je pocas plodneho obdabia obca normalne.
- cize nemusi to byt nic zasadne, moze to byt myom, moze to byt stres a nachaldnutie a moze to byt aj tehu.
- ak yb si mala priznaky z tehu, musis mat pozitivny test, tak si ho uroba budes vediet an com si. my ti to tu nepovieme.

anonym_7d0103
26. okt 2025
@really8

@anonym_autor 43 rocna zena da takuto otazku. No dovidenia

@really8 ze ma niekto 43 rokov neznamena, ze ma aj rozum.

zobaka
26. okt 2025

test kupis hocikde, vsetko je dnes otvorene

anonym_28ef7b
26. okt 2025

@anonym_autor choď ku gynekologičke, môže to byť len meškanie, alebo menopauza, tehotenstvo , čokoľvek. Choď si kupiť test a uvidiš.

doriiis
26. okt 2025

Ach bože udri

moony99
26. okt 2025

Testy majú v hocijakej drogérii, môže to byť začiatok perimenopauzy,alebo ak si užívala nejaké lieky...

monro
27. okt 2025

Nič iné ako test alebo lekár Ti odpoveď nedá.

susana0305
27. okt 2025

Ahoj baby zajtra mam dostať MS, okolo ovulácie asi 4 dní nato som začala trochu spinit cca pol dna, večer ma potom pichalo v ľavej strane maternice a nič. Dnes som zo srandy urobila test z poobede ho moču o 14.00 pošlem fotku. Test je pepino, čítala som už že robia duchov ale čo si myslíte vy?

majamat
27. okt 2025
@susana0305

Ahoj baby zajtra mam dostať MS, okolo ovulácie asi 4 dní nato som začala trochu spinit cca pol dna, večer ma potom pichalo v ľavej strane maternice a nič. Dnes som zo srandy urobila test z poobede ho moču o 14.00 pošlem fotku. Test je pepino, čítala som už že robia duchov ale čo si myslíte vy?

@susana0305 to, ze takto moze vyerat test, ktory robi duchov,a j test pri zacinajucom tehu, robeny este pred terminom ms a este k tomu poobede.
na zakalde takychto testov, v tejtio faze cyklu sa neda urcit, ci ide o tehu,a lebo nie.

susana0305
27. okt 2025
@majamat

@susana0305 to, ze takto moze vyerat test, ktory robi duchov,a j test pri zacinajucom tehu, robeny este pred terminom ms a este k tomu poobede.
na zakalde takychto testov, v tejtio faze cyklu sa neda urcit, ci ide o tehu,a lebo nie.

@majamat Ďakujem za info, po 6 rokoch snaženia a neúspešných 2 KET by mi to prišlo ako.zazrak keby to vyšlo a ešte prirodzene. dakujem za info.

majamat
27. okt 2025
@susana0305

@majamat Ďakujem za info, po 6 rokoch snaženia a neúspešných 2 KET by mi to prišlo ako.zazrak keby to vyšlo a ešte prirodzene. dakujem za info.

@susana0305 nezostava ti nic ine, len pockat a uvidis. aj po 6r sa moze zadarit.
kedysi neboli take moznosti a teda neplodne pary boli casto bez deti, rpipadne museli adoptovat. mala som kolegynu. ktora bola s muzom 20r a teda boli neplodni. neviem kto presne. potom sa jejs talo, ez jej opuchali nohy, nejak sa citila inak. ona mavala aj nepravidleny cyklus a bola pevnejsia, cize nic nespozorovala. dr ju poposielala na vysetrenia - aj na sono brucha. ake prekvapenie ked jej oznamili, ze je v 5m tehu. dobry sok. tak sa im narodila dcera. teraz je uz na dochodku a ma aj vnucata.
v minulosti som stretla zienku, co mala po 10r druhe.

malokedy je neplodnost definitivna. prakticky vovacsine pripadov je to len znizena schopnost otehotniet, no je individualne nielen u kazdeho paru na kolko %, ale aj na kolko % v danom cykle, ci obdobi.

takze uvidis, drzim palce.

susana0305
27. okt 2025
@majamat

@susana0305 nezostava ti nic ine, len pockat a uvidis. aj po 6r sa moze zadarit.
kedysi neboli take moznosti a teda neplodne pary boli casto bez deti, rpipadne museli adoptovat. mala som kolegynu. ktora bola s muzom 20r a teda boli neplodni. neviem kto presne. potom sa jejs talo, ez jej opuchali nohy, nejak sa citila inak. ona mavala aj nepravidleny cyklus a bola pevnejsia, cize nic nespozorovala. dr ju poposielala na vysetrenia - aj na sono brucha. ake prekvapenie ked jej oznamili, ze je v 5m tehu. dobry sok. tak sa im narodila dcera. teraz je uz na dochodku a ma aj vnucata.
v minulosti som stretla zienku, co mala po 10r druhe.

malokedy je neplodnost definitivna. prakticky vovacsine pripadov je to len znizena schopnost otehotniet, no je individualne nielen u kazdeho paru na kolko %, ale aj na kolko % v danom cykle, ci obdobi.

takze uvidis, drzim palce.

@majamat dakujem

ivananr
27. okt 2025
@susana0305

@susana0305 moze to byť pozit. Sprav o dva dni ďalší test a budeš múdrejšia...

titttike23
27. okt 2025

Sex si aspoň mala??? Lebo z choroby a ostatných čo tu opisuješ no neviem či by si mohla byť tehotná😊