Môžem byť tehotná?
Ja teraz ešte viac neviem ako som nevedela predtým... J*be mi či je tam ozaj tá druhá ?

J*be ti.
S tým slovníkom a cigaretkou na fotkách hneď medzi fotkami detí dúfam, že je to negatívny test.
Ak kojis moze ti meskat vdaka tomu. Ja tam vidim ducha lenze pri tak dlhom
Meskani moze byt biochemicke . Ze bolo oplodnene vajicko -Preto meska mrcha no neuhniezdilo sa a mrcha pride brutus .
@velory ak nemôžeš byť tehotná, tak by asi bolo fajn používať antikoncepciu. Ináč sa budeš stresovať každý mesiac
S tým slovníkom a cigaretkou na fotkách hneď medzi fotkami detí dúfam, že je to negatívny test.
@anonym_cfba76 píše o sebe že je jednoduchá tak dúfajme, že toto je len plany poplach
@velory ano, nie nie si tehotna. ciarka pri takom dlhom meskani by bola taka silna, ze by to bolo jednoznacne
@anonym_cfba76 fajciarky nemozu byt tehotne?
Kludne mozes mat cystu, mne spravila normalnu jemnu ciarku na teste, mala 4cm... po MS to zmizlo... ale teda meskala MS desat dni... na sone ju bolo krasne vidno...
@abbey1 a preco by nemala byt?
@krasneleto Vyjadrovanie hodné dospelej ženy, matky. 🙂
@krasneleto Vyjadrovanie hodné dospelej ženy, matky. 🙂
@abbey1 ved to je jej prezentacia... ty si tu na to , aby si sa k nej vyjadrovala?
@abbey1 ved to je jej prezentacia... ty si tu na to , aby si sa k nej vyjadrovala?
@krasneleto A ty si tu na vyjadrovanie sa ku mne?
Kludne mozes mat cystu, mne spravila normalnu jemnu ciarku na teste, mala 4cm... po MS to zmizlo... ale teda meskala MS desat dni... na sone ju bolo krasne vidno...
@anjelicek26 to je pepino test, toto bude doslova ze "nic", ale cystu moze mat alebo daky iny problem. Mne 7 cm cystu nasiel az doktor pred tretim porodom, ze ci o nej viem. Mavala som aj inokedy cysty, ale nikdy mi nespravili ciarku, teda tie funkcne, vodove.
Pepino spravi takuto ciarocku aj z vody. Mala som silnejsiu a tehotna som nebola.
@anonym_cfba76 takto odsudzovat cloveka ? Ze ma fotku s cigaretkou vedla fotiek deti ? Ten dym akoze prejde z fotky na fotku ci ako ? Ved na tej foto s cigaretou nema pri sebe deti a fajci na balkone. Nefajcim a nezvyknem nadavat ale ani odsudzovat cloveka za zlozvyky ako toto . Vulgarizmy na net nepatria ale nenapisala to naplno a mierila to na seba . A na odpoved J’be ti odpovedala slusne Dakujem. Pravdepodobne nenadava a nefajci pri detoch . To este neznamena ze nie je uzasna matka svojim detom. A ze treba do nej kamenom . Mozno by Nabuduce stacilo upozornit ze vulgarizmi sem nepatria su proti pravidlam,
@anonym_cfba76 takto odsudzovat cloveka ? Ze ma fotku s cigaretkou vedla fotiek deti ? Ten dym akoze prejde z fotky na fotku ci ako ? Ved na tej foto s cigaretou nema pri sebe deti a fajci na balkone. Nefajcim a nezvyknem nadavat ale ani odsudzovat cloveka za zlozvyky ako toto . Vulgarizmy na net nepatria ale nenapisala to naplno a mierila to na seba . A na odpoved J’be ti odpovedala slusne Dakujem. Pravdepodobne nenadava a nefajci pri detoch . To este neznamena ze nie je uzasna matka svojim detom. A ze treba do nej kamenom . Mozno by Nabuduce stacilo upozornit ze vulgarizmi sem nepatria su proti pravidlam,
@miadi 💯👌

@velory meska ti ms?