icon

Môžem byť tehotná?

velory
12. nov 2025

Ja teraz ešte viac neviem ako som nevedela predtým... J*be mi či je tam ozaj tá druhá ?

Môžem byť tehotná?Môžem byť tehotná?
oblaacik
12. nov 2025

@velory meska ti ms?

enmery
12. nov 2025

J*be ti.

velory
autor
12. nov 2025
@oblaacik

@velory meska ti ms?

@oblaacik áno skoro dva týždne

velory
autor
12. nov 2025
@enmery

J*be ti.

@enmery 🤣 ďakujem

enmery
12. nov 2025
@velory

@enmery 🤣 ďakujem

@velory Sorry, musela som😂

majus2323
12. nov 2025

@velory akože takto. Keby napíšete že vám mešká 1-3 dni tak vám poviem že tam je. Ale 12 dní by boli koľajnice také že na najnižšom jase by som videla. Takže noup

velory
autor
12. nov 2025
@enmery

@velory Sorry, musela som😂

@enmery nevadí trochu ma ta odpoveď upokojila mám 9 ročnú a 10 mesačnú dcéru teraz nemôžem byť zas tehotná

velory
autor
12. nov 2025
@majus2323

@velory akože takto. Keby napíšete že vám mešká 1-3 dni tak vám poviem že tam je. Ale 12 dní by boli koľajnice také že na najnižšom jase by som videla. Takže noup

@majus2323 tak fajne 😆

enmery
12. nov 2025
@velory

@enmery nevadí trochu ma ta odpoveď upokojila mám 9 ročnú a 10 mesačnú dcéru teraz nemôžem byť zas tehotná

@velory Daj si zaviesť teliesko a nemusíš sa báť.

anonym_cfba76
12. nov 2025

S tým slovníkom a cigaretkou na fotkách hneď medzi fotkami detí dúfam, že je to negatívny test.

abbey1
13. nov 2025

@velory A inak si v poriadku? Hlavne psychicky teda?

moonlight1210
13. nov 2025
@velory

@oblaacik áno skoro dva týždne

@velory ak ti 2 tyzdne meska ms, mas nejasne testy a si uz 10 mesiacov od porodu, tak sa objednaj k doktorke.
Bude za tym nejaky zdravotny problem, co treba riesit.

miadi
13. nov 2025

Ak kojis moze ti meskat vdaka tomu. Ja tam vidim ducha lenze pri tak dlhom
Meskani moze byt biochemicke . Ze bolo oplodnene vajicko -Preto meska mrcha no neuhniezdilo sa a mrcha pride brutus .

anonym_aacc2a
13. nov 2025

@velory ak nemôžeš byť tehotná, tak by asi bolo fajn používať antikoncepciu. Ináč sa budeš stresovať každý mesiac

martul
13. nov 2025

@velory podľa mňa si tehotná, na prvej fotke to vidieť

anonym_3ebb37
13. nov 2025
@anonym_cfba76

S tým slovníkom a cigaretkou na fotkách hneď medzi fotkami detí dúfam, že je to negatívny test.

@anonym_cfba76 píše o sebe že je jednoduchá tak dúfajme, že toto je len plany poplach

krasneleto
13. nov 2025

@velory ano, nie nie si tehotna. ciarka pri takom dlhom meskani by bola taka silna, ze by to bolo jednoznacne

krasneleto
13. nov 2025
@abbey1

@velory A inak si v poriadku? Hlavne psychicky teda?

@abbey1 a preco by nemala byt?

krasneleto
13. nov 2025
@anonym_cfba76

@anonym_cfba76 fajciarky nemozu byt tehotne?

anonym_7d0276
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
13. nov 2025

Kludne mozes mat cystu, mne spravila normalnu jemnu ciarku na teste, mala 4cm... po MS to zmizlo... ale teda meskala MS desat dni... na sone ju bolo krasne vidno...

abbey1
13. nov 2025
@krasneleto

@abbey1 a preco by nemala byt?

@krasneleto Vyjadrovanie hodné dospelej ženy, matky. 🙂

krasneleto
13. nov 2025
@abbey1

@krasneleto Vyjadrovanie hodné dospelej ženy, matky. 🙂

@abbey1 ved to je jej prezentacia... ty si tu na to , aby si sa k nej vyjadrovala?

abbey1
13. nov 2025
@krasneleto

@abbey1 ved to je jej prezentacia... ty si tu na to , aby si sa k nej vyjadrovala?

@krasneleto A ty si tu na vyjadrovanie sa ku mne?

anonym_6b87b4
13. nov 2025
@anjelicek26

Kludne mozes mat cystu, mne spravila normalnu jemnu ciarku na teste, mala 4cm... po MS to zmizlo... ale teda meskala MS desat dni... na sone ju bolo krasne vidno...

@anjelicek26 to je pepino test, toto bude doslova ze "nic", ale cystu moze mat alebo daky iny problem. Mne 7 cm cystu nasiel az doktor pred tretim porodom, ze ci o nej viem. Mavala som aj inokedy cysty, ale nikdy mi nespravili ciarku, teda tie funkcne, vodove.
Pepino spravi takuto ciarocku aj z vody. Mala som silnejsiu a tehotna som nebola.

miadi
13. nov 2025
@anonym_cfba76

@anonym_cfba76 takto odsudzovat cloveka ? Ze ma fotku s cigaretkou vedla fotiek deti ? Ten dym akoze prejde z fotky na fotku ci ako ? Ved na tej foto s cigaretou nema pri sebe deti a fajci na balkone. Nefajcim a nezvyknem nadavat ale ani odsudzovat cloveka za zlozvyky ako toto . Vulgarizmy na net nepatria ale nenapisala to naplno a mierila to na seba . A na odpoved J’be ti odpovedala slusne Dakujem. Pravdepodobne nenadava a nefajci pri detoch . To este neznamena ze nie je uzasna matka svojim detom. A ze treba do nej kamenom . Mozno by Nabuduce stacilo upozornit ze vulgarizmi sem nepatria su proti pravidlam,

enmery
13. nov 2025
@miadi

@anonym_cfba76 takto odsudzovat cloveka ? Ze ma fotku s cigaretkou vedla fotiek deti ? Ten dym akoze prejde z fotky na fotku ci ako ? Ved na tej foto s cigaretou nema pri sebe deti a fajci na balkone. Nefajcim a nezvyknem nadavat ale ani odsudzovat cloveka za zlozvyky ako toto . Vulgarizmy na net nepatria ale nenapisala to naplno a mierila to na seba . A na odpoved J’be ti odpovedala slusne Dakujem. Pravdepodobne nenadava a nefajci pri detoch . To este neznamena ze nie je uzasna matka svojim detom. A ze treba do nej kamenom . Mozno by Nabuduce stacilo upozornit ze vulgarizmi sem nepatria su proti pravidlam,

@miadi 💯👌