icon

Môžem byť tehotná?

anorev123
28. nov 2018

Ahojte, chcem sa opýtať či je možné otehotnieť, keď sme to mali s partnerom v posledný deň menštruácie a ako sa hovorí dal to do mňa všetko ale ovuláciu mám až na 9 deň od styku. Ďakujem za odpovede 😊

blondina_1
•
Autor odpoveď zmazal
•
pininka
•
29. nov 2018

Nie, ale náhoda je blbec

dzupi898
•
29. nov 2018

stať sa môže, akože povedala by som, že je to málo pravdepodobné, ale nikdy nevieš, ako už aj vyššie zaznelo, náhoda môže zaúradovať

waggi
•
29. nov 2018

Nikdy nehovor nikdy 🙂 Keď s niekým spíš tak je zakaždým šanca aj keď malá ale vy ste nemali ani ochranu takže by ste sa nemohli čudovať

barborik333
•
29. nov 2018

ak vieš na stopercent že mávaš tak ovuláciu ako si myslíš že ju mávaš a vtedy ta picháva vo vaječníkoch a máš také tie nemylné priznaky tak určite nemôžeš byť. žena otehotnie mimo svojej "klasickej" ovulúcie iba ak sa stane to že spermie tú dobu prežijú... 9 dní je už taká skôr nemysliteľná doba avšak niekedy sa zadarí že ovulácia sa vyskytne v inú dobu ako je žena zvyknutá no a vtedy sa na toto spolahnúť nedá. ale bez ovulácie nejde otehotnieť. sleduj sa o 9 dní či máš príznaky ovulovania ženy otehotnejú tesne po menštruácií iba keby u nich ovulácia nastala skôr "ako na potvoru"

san_dra11
•
29. nov 2018

Ked mas ovulaciu az neskor, tak je dost mozne, ze tehotna neostanes ale nikdy nevies. Nahody predsa existuju 🙂 🙂

feferika
•
Autor odpoveď zmazal
•
momi1_1
•
29. nov 2018

Malá pravdepodobnosť ale stať sa môže hoc čo!

shia
•
1. dec 2018

Ja som takto otehotnela 😁😉😎

noemikatka
•
15. aug 2020

Ja som tiež raz takto otehotnela mali sme nechraneny sex len v posledny den MS ovu mala prist za 6/7dni tak na 13-14dc ale urcite bola skor kedze pochybujem že spermie prežijú 6-7dni🤣