Môžem byť tehotná aj bez sexu?
Asi sa tu normálnej odpovede nedočkám, ale skúsim.9.6 sme mali s patnerom pekný večer a skončilo to výstrekom na mne.msla dom.vtedy plodne dni.menzes v juni som dostala.taký ako vzdy.dost silny. 3 dni skor.odvtedy som s nim nic nemala, ale meskaju uz 4 dni.on sa so mnou rozpravat o tom nechce.vylucuje, ze je mozne otehotniet bez sexu.tu som citala od skusenejsich, ze boli propady ked sa to udialo aj bez sexu...ja nervacim a on pohoda
@anonym_autor len chcem vediet, v ktorej generacii zlyhala vyuka biologie na ZS
@viestta to je jedno....ale vysvetlene to nebolo.ucitelke to bolo vyslovene trapne. mala z toho nervy...chlapci inokedy mali na salame vtedy pozorne pocuvali.len to preletela a neskusala nas z toho.len chlapcov lebo sa prave vtedy sami prihlasili
@viestta to je jedno....ale vysvetlene to nebolo.ucitelke to bolo vyslovene trapne. mala z toho nervy...chlapci inokedy mali na salame vtedy pozorne pocuvali.len to preletela a neskusala nas z toho.len chlapcov lebo sa prave vtedy sami prihlasili
@anonym_autor ked myslis tie co otehotneli z oralneho sexu, lebo prehltli ejakulat, tie co otehotneli z toho, ze spermie skoncili na bruchu, z uteraka, do ktoreho sa utreli po tom, ca sa ten ich do neho poutieral, tak ano, su to nevasvetlitene tehotenstva... Ale hadam neveris, ze je to mozne. Ak ano, asi tvoje vedomosti su na ich urovni. Jedina sanca je este otehotniet z predejekulacneho sekretu, ten moze spermie obsahovat, ale aj ten sa dostal ku krcku maternice.
Coze? 🤣🤣 prosim, nemaj nikdy deti
@anonym_autor ked myslis tie co otehotneli z oralneho sexu, lebo prehltli ejakulat, tie co otehotneli z toho, ze spermie skoncili na bruchu, z uteraka, do ktoreho sa utreli po tom, ca sa ten ich do neho poutieral, tak ano, su to nevasvetlitene tehotenstva... Ale hadam neveris, ze je to mozne. Ak ano, asi tvoje vedomosti su na ich urovni. Jedina sanca je este otehotniet z predejekulacneho sekretu, ten moze spermie obsahovat, ale aj ten sa dostal ku krcku maternice.
@viestta priam božie vnuknutia...teda vlastne vniknutia🙈😁👌
Autorka.... ejakulat neskončil v pošve,ale na tebe, následne mala si menštruáciu normálne,tak prečo si myslíš,že si tehotná?
Meškanie menštruácie nie je automaticky vždy z tehotenstva,je na to veľa dôvodov -stres,cysta ,choroba, posunutá ovulácia..
Pre vlastny pokoj obetuj zajtra tie 3-4 eura na test, ktorý bude aj tak zrejme negatívny,a vo vlastnom záujme si viac naštuduj niečo o rozmnožovani,lebo takto budeš vlastne v kuse v strese
A toto má volebné právo 🤦
@anonym_autor takze ani kazde ejakulovanie do posvy nekonci tehotenstvom... nie to este taketo "obtieranie sa"... skolstvo je v riadnych srackach, ked neovladas zakladny princip rozmnozovania sa... a preboha, ked ste nezrele deti, vyplasene z pripadneho tehotenstva, pre o sakra nepouzivate antikoncepciu? Okrem skolstva zlyhali aj vasi rodicia, lebo osveta nikde...
@anonym_autor nie, nemôžeš byť tehotná z výstreku na tebe.
@anonym_autor ano v historii bol zatial presne jeden pripad, kedy zena otehotnela bez pohlavneho styku a ejakulacie do posvy a aj tomu veri len cas populacie 🤷♀️
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Počala z ducha svätého 🤣🤣🤣
Vieš ze aj teplo môže ovplyvniť cyklus? Nejaká mierna nerovnováha v tele. Nemala si sex, nespravil sa do teba a podla toho co som citala v tebe ani nebol. Ci by si sedela na tom alebo to stieklo neotehotnela by si z toho. Doplň si základné vedomosti ako sa dá otehotnieť a ako funguje rozmnožovanie a cyklus u ženy. Nie je ako Švajčiarske hodinky aj keď ho máš 99% času takto. Aj ja ho tak mam aj po tehotenstve a 2 potratoch ako hodinky ale stane sa že deň dva mešká a nemala som stres, proste je teplo a výkyvy nerobia dobre ani telu. Tvoj frajer o tom vie evidentne viac ako ty. Keď chceš byť kľudná správ si test. Ale tehotná nebudeš.
@anonym_autor Dalsia pannna Maria
@anonym_autor len to prosim ta neprehltni lebo mozes otehotniet
Jedine že by si to vstrebala cez kozu, následne cez maternicu a vajíčko by zaplo mozog a gulalo s k spermii
Jedine že by si to vstrebala cez kozu, následne cez maternicu a vajíčko by zaplo mozog a gulalo s k spermii
@anonym_0c8f85 tomu by sa hovorilo maximálny optimista 😁😁
Jaj myslis,ze sa spermie predrali cez pupok do maternice? 😂
@anonym_autor no co? Uz si ocurala papierik? Co ukazal?
@anonym_autor dievca zlate, co si robila na hodinach biologie???? Aspon ze tvoj priatel zjavne daval pozor
@anonym_autor Nerozumiem preco taky chlap ostava s tak tupou zenou,jedina vec byt ta ospravedlnovala,keby si mala 14rokov,ale ak si dospela osoba,tak mi ta je luto

@viestta dovolenkuje a akutne pripady zastup...asi nie som akutna.a naco ti je moj vek?
@anonym_autor ty si jediná rarita.....