Môžem byť tehotná aj keď testy sú negatívne?
Zenyyy..meska mi ms 2 dni .. tak som skusila ovulacny test a je pozitivny ..a sak vyskusam posledny tehotensky a je negativny ..brucho ma boli ..aj krize ..tak moze byt ze som tehotna ? A ano samozrejme este skusim aj tehu ked ms nebude chodit .. 🙈
@viks33 Clearblue negatívny, dr max tiež, ten stredný nie je náhodou pepino?
@sense ja som s týmito testami mala len a len dobre skúsenosti napríklad, nikdy sa mi nestalo aby sa tam objavil čo i len náznak čiarky keď som tehu nebola. Prvé tehotenstvo som mala mmt, vtedy som prvýkrát videla druhu čiarku na teste a to som nimi testovala takmer rok. Keď sa použije správne a odčíta v limite, naozaj sa mi to nikdy nestalo. Ale videla som že sa teraz spolu s pepinom objavujú v rôznych príspevkoch kde vraj ukazujú falošne čiarky, tak neviem či majú vadnú šaržu alebo čo sa stalo.
@katariiinkaa aj clearblue teraz že ukazuje +1-2 a tehotné ženy nie sú. Ale najlepšie je testovať až pár dní po vymeskani a nie týždeň pred ms naháňať duchov
Ako to niektoré ženy robia a len sa psychicky deptaju
@sense áno to som tiež videla, nechápem tomu.. test za 8€ a aj tak je naprd.. tiež musí byt vadná šarža zrejme 😕 už niektorá lekáreň aj dávala info o tom, dali sa tam zreklamovať
@viks33 v medirexe máš výsledky ešte v ten deň ak by náhodou ideš ako samoplatca 🙂 tiež som tak chodila
@katariiinkaa u gyn si tiez platim za to cize je to jedno 🙂..idem zajtra aj na endokrinologiu ..uvidim co povie ..a uvidime .. predpisala mi pred 7 mimi rokmi loeky a o mesiac tehotna ..
@nina0412 na prvom teste je modra ciarka ..a na strednom ruzova 🙂
@viks33 áno štítna je veľmi dolezita pre otehotnenie aj pre udržanie 🙂 teraz v tehu tam chodím každý mesiac preventívne, tiež beriem lieky.
@katariiinkaa no mne tak pridpisala lieky ..ze na kramy ..nepovedala ze mozem otehotniet ..😂 a o 2 mes som prisla ze som tehotna ..😂..takze teraz ak niesom pytam znovu tie lieky ..lebo nejak sa nedari .. a inak neberiem lieky ziadne len potom v tehotenstve som brala najnizsie davky ..a po porode vysadila ..preto ze mne test nemusi hned ukazat tak ako to bolo vtedy .. cize hlavu si z toho nerobim 🙂
@viks33 nám pomohol veľmi gynex v kombinácii s conceive gelom 🙂 2x sme skusili a 2x sa hneď v tom cykle podarilo. Prvýkrát to bolo síce mmt, ale druhýkrát zatiaľ vyzerá že všetko je v poriadku, akurát sme 15tt 🙂
@katariiinkaa gynex mi nepomohol vobec pred tymi 7 mimi rokmi ..az potom tie lieky od endo..drzim palce nech vseeetko dobre dopadne ❤️
Vie mi niekto poradit mozem byt tehotna ak mam zrasty na maternici doktor mi povedal ze otehotniet uz namozem a aj napriek tomu tehotensky test pozit aj hcg v krvi je zvysene

@viks33 ovu bol pozitivny a tento tak..