icon

Môžem byť tehotná aj napriek krvácaniu?

31. jan 2024

Ahojte baby mám taký problém.... urobila som si tehu test vysiel pozitívne bol tam duch ale jasne viditeľný. Lenže v ten deň sme boli zo synom u lekára a poslali nás ležať na detské oddelenie a ja som dostala menzes tak som kaslala na to lenze menzes bol slabý a len jeden deň. Problém je v tom že som tam tiež niečo dostala a takisto bola v teplotách. Už nás postili domov stále mám teploty a beriem antibiotika. Ale mi to nedalo mala som doma ešte jeden test ktorý som si urobila a znovu pozitívny a mám pocit že čiarka silnejšia kebyže som nekrvacala tak dám ruku do ohňa za to že som tehu. No a teraz keď náhodou budem tehu neuskodia antibiotika a tie teploty malému a môžem byť vlastne tehotná keď som jeden deň krvacala alebo sú tie testy zlé som stoho jeleň pri malému som nič také nemala. Ďakujem za názory a sorry za chyby ale stále mám teploty a ledva vidím

ptvw
•
31. jan 2024

Keď som bola tehotná mala som covid a 39 teploty plus 2 balenia ATB a malý sa narodil v poriadku 🙂

autor
•
31. jan 2024

@ptvw ďakujem to ma ukludnilo len vlastne ani neviem ci som či nie kvôli tomu menzesu tak sa asi nechám prekvapiť

ptvw
•
31. jan 2024

Spolužiačka na vš mi vravela ze jej mama krvacala do 6 mesiaca normálne s nou tak je možné všetko, urob ešte test a keď tak sa objednaj k dr 🙂 drzkaj sa

autor
•
31. jan 2024

@ptvw ďakujem pekný večer prajem ❤️

sofia1979
•
31. jan 2024

Daj foto testu

nikool701
•
31. jan 2024

Pisete ze krvacanie trvalo 1 den. Ak by doslo k potratu, krvacanie by bolo urcite riadne a trvalo ako ms resp.dlhsie a taktiez by ste sa nevyhli bolestiam. Ak ste krvacali, nemusi to znamenat nic ,mozno prasknuta cievka, no mozte mat aj hematom. Ved uvidite na kontrole. Vela zdravicka zelam❤️

autor
•
31. jan 2024

@sofia1979 je dokrceny vybrala som ho s koša. Neide to dobre nafotiť snáď niečo vidieť

anjelicek26
•
31. jan 2024

Podľa mňa sú tie testy negativne🫣

nikool701
•
31. jan 2024

Ja tam slabu ciarku vidim, ale ja by som skusila riadny test, co sa vklada do prudu mocu. Tieto testy vela "duchuju" . A just ked je vysledok pozitivny a viditelny az po niekolkych hodinach.

autor
•
31. jan 2024

@anjelicek26 môže byť nevadí len tam vidím čiarku ono to neide tak pekne odfotit. Ale budem aj rada ak budú negatívne pekný večer 😁😁

nikool701
•
31. jan 2024

Teda na tom poslednom teste cosi vidiet😃

autor
•
31. jan 2024

@nikool701 ono je ju vidno len ako píšem neide to tak pekne odfotit ako to vidim ja a bola tam hneď. Ale môže tam byť aj duch uvidím čo bude ďalej 😉😉

nikool701
•
31. jan 2024

Urcite skuste iny druh testu a uvidite🙂 a ms meska kolko?

biglovemom
•
31. jan 2024

Ten test je zamna uplne negativny.Ak si tehotna v tak skorom stadiu antibiotika neuskodia ak nie su vhodne pre tehotne.

autor
•
31. jan 2024

@nikool701 vyskúšam ešte jeden a uvidím. MS bola ale len jeden deň aj to taká slabá že nechápem preto som stoho jeleň lebo mávam MS riadnu a 7 dní. Urobím ešte jeden test a zbehnem k doktorke aby to niečo nebolo zlé keď taka slabá MS. Ďakujem baby pekný večer

bejbs123
•
31. jan 2024

Ja uz hlasim asi uplnu slepotu,ale ja tam nevidim ziaden naznak ciarky a uz vobec nie ich nazyvat ako pozitivne testy

dianka3
•
31. jan 2024

Tie testy sú negatívne.A testy zvyknú falošne duchovať ,tá krátka ms mohla byť aj tou chorobou, liekmi atď.A možno si mala biochemické . Pre tvoj pokoj skus za 4-5 dní otestovať, poprípade navštív lekára

perlita007
•
1. feb 2024

Podľa mňa testy negativne