icon

Môžem byť tehotná aj napriek menštruácii?

19. sep 2025

Dievcata, baby, zienky prosim co si myslite o situacii:
24.7 menzes
1.8 styk
12.8 -19.8 - bolest podbruska, malicko zapchaty nos, unava, bolest hlavy - hovorim si nerobim test kym nebude menzes
20.8. - dosiel menzes - okej neriesim dalsi mesiac to nevyslo ale pms nemavam a tie stavy predtym som mala presne na zaciatku oboch tehotenstiev
17.9. - mala som dostat dalsi menzes - 16.9-18.9 krce bolest pocit ze uz uz urcite to je tu ked pojdem najblizsie na wc a od dnes 19.9 nic...ani ms ani ziadne krce priznaky....jedine co mam od asi 12.9 je bolest krizov ale riadna co tiez nemavam
Fakticka poznamka: dalsi styk od 1.8 do dnes nebol
Co mi vrta hlavou...mozem byt v tom? Test si viem spravit najblizsie pondelok nakolko sme odcestovani mimo civilizacie
Lenze ta MS 20.8 nebolo len nejake slabe spinenie normalne silny ms ktory trval 5dni....hovorim bola som uz tehotna dvakrat preto som to najprv brala ako ze to vyslo ale v auguste ten ms mi nejde do hlavy
A plus nepijem nefajcim a just na konci augusta sme boli na predlzeny vikend na chate kde som si povedala ze ked som dostala ms v auguste aspon sa opijem a tak aj bolo a cul to lutujem 🤦🏼‍♀️ dakujem za docitanie az sem ....prosim zazili ste niektora normalnu silnu ms pocas tehu? Dakujem ste super tu vsetky co sa vyjadrite

anonym_3b14c4
19. sep 2025

Ja som to cele len preletela kym moje oci nezachytili:
"Co mi vrta hlavou...mozem byt v tom? Test si viem spravit najblizsie pondelok".
Uplne zbytocne vyjadrovanie sa a slohova praca, ked najzakladnejsia vec - test - proste nie je spravena...

dadis
20. sep 2025

Ja mam otazku: Preco chces dieta s niekym, s kym vam nefunguje riadne sexualny zivot? Moja domnienka na zaklade vesteckej gule: tehotna nie si.

autor
20. sep 2025
@dadis

Ja mam otazku: Preco chces dieta s niekym, s kym vam nefunguje riadne sexualny zivot? Moja domnienka na zaklade vesteckej gule: tehotna nie si.

autor
20. sep 2025
@anonym_3b14c4

Ja som to cele len preletela kym moje oci nezachytili:
"Co mi vrta hlavou...mozem byt v tom? Test si viem spravit najblizsie pondelok".
Uplne zbytocne vyjadrovanie sa a slohova praca, ked najzakladnejsia vec - test - proste nie je spravena...

@anonym_3b14c4 dakujem hej len to je pointa ze test si najblizsie 2 dni neviem spravit ale toto sa mi deje a hlavne mi ide o to ci niekto zazil menstruacne krvacanie pocas prveho trimestra a bolo to ok nie len nejake spinenie

autor
20. sep 2025
@dadis

@dadis uz som slubila v chlapovi v dobrom aj v zlom tak nebudem ho menit za ineho len preto ze v auguste mal zdravotne problemy potom kvoli kt to chcelo pauzu....

evaachesa
20. sep 2025

pockaj do pondelka a urob si test

krasneleto
22. sep 2025

treba si spravit test... ta MS mohlo byt pseudokrvacanie... nevieme to nikto tu posudit...