icon

Môžem byť tehotná aj napriek viacerým negatívnym testom?

emilllll
4. aug 2019

Ahojte možno sa vám budem zdať hlúpa ale už neviem kusy kam.V apríli som mala sex s kondómom od toho času už nebol žiaden.Menstruacia bola pravidelná až na tú štvrtú od toho sexu tá bola v júli prišla tak ako mala prísť ale už len jeden deň a potom spinenie.Este sa mi to nestalo môžem byť tehotná.Test dom si robila bol negatívny a nie jeden.Pribrala dom na váhe a cítim sa tak divne.Moze to byť tehotenstvo aj napriek negatívnym testom.

pininka1
4. aug 2019

@emilllll nemôže, to bude niečo iné. Nebola si sa kúpať a pod, mohol prebehnúť nejaký menší zápal a narušiť ms. Ja som sa bola kúpať v Maďarsku a presne ako minulý rok som niečo asi chytila a ms mi mešká už vyše týždňa. Tehotna byť nemôžem, mám sterilizáciu.

veronikaszabova
4. aug 2019

@emilllll uz zasa???
Stale ti tu piseme, ze od aprila by ti to test uz davno potvrdil. Trocha logiky!

ctrl
4. aug 2019

Tehotná nie si inak by si menzes nemala az doteraz

veronikaszabova
4. aug 2019

@ctrl a hlavne test by jej to uz za tie mesiace potvrdil

emilllll
autor
4. aug 2019

@veronikaszabova hľadala som aj vo fórach či sa niekomu stalo, že test vôbec neukazoval tehotenstvo ale nenašla som.Ja viem, že si nervózna s toho čo tu píšem.No bojím sa doktor má dovolenku.Pozeram si na to brucho stále šibe mi.Dufam, že je to tak ako píšete však aspoň jedenkrát by test ukázal niečo iné

emilllll
autor
4. aug 2019

@ctrl ženy píšu že mali menzes až do piateho šiesteho mesiaca.Ta neviem

kaja153
4. aug 2019

@emilllll menzes mohli mat ale test by ti to ukazal ze si tehotna

emilllll
autor
4. aug 2019

@kaja153 na 100percent.Stale jedna čiarka

alexandra2468
4. aug 2019

@emilllll presne tak ako hovoria baby.
Nejake krvacanie v case menstruacie sa vyskytne aj pocas tehotenstva, ale nie je tych pripadov tak vela, ze by si niekto dovolil povedat, ze je to bezne.
Nie je to vylucene, ale je to zriedkave.

V tvojom pripade, sex bol v aprili, uz je august. Odhliadnuc od menzesu, testy boli negativne a hadam si nemyslis, ze kazdy bol chybny 🙈
A ze si pribrala a citis sa divne, no to nic neznamena.

emilllll
autor
4. aug 2019

@alexandra2468 však to len od pupka dole sa mi urobila tá hnedá čiarka čo sa robí pri tehotenstve.Znama mi vravela že je to možno tým že som sa bola opaľovať tak sa mi zvýraznila.

lenka2710
4. aug 2019

@emilllll ja som to mala tak 2 mesiace dozadu,tiez jeden deň ms potom len spinenie,potom prišla ďalšia o 3 týždne,takže o týždeň skôr a uz bola normalna a tehotná tiez niesom

emilllll
autor
4. aug 2019

@lenka2710 dúfam, že to tak bude vieš keď si zvyknutá na stálu menštruáciu a zrázu taká zlaknes sa.Robila si si test keď si mala tú slabú či

lenka2710
4. aug 2019

@emilllll no chceme s mužom ďalšie dieťatko,takže test si robím pravidelne každý mesiac 😁 robila som si viackrát a všetko negatívne! Aj ms môžu ovplyvnit rôzne faktory,napr ja keď som nachladnuta a príde ms,mám strašne bolesti,keď som pod stresom,tak mi niekolko dni mešká, to je rôzne a u každej ine 😊

emilllll
autor
4. aug 2019

@lenka2710 Ja som si tiež robila preventívne od apríla pred každou menštruáciou.A nič ale teraz som sa zľakla.Menstruacia meškala iba jeden deň a prišla a potom nič divné môže to byť aj stres.Len tá čiarka mi neide do hlavy čo sa mi tam urobila od pupka dole všade píšu, že sa to robí tehotným ženám.Ale pri toľkých testoch no neviem.

lenka2710
4. aug 2019

@emilllll tak zajdi k dr,nech ti zoberie krv a budeš mať istotu 😊
Mám kamosku a ta mi tiež hovorila,že keď bola prvýkrát tehotna,tak mavala ms prvé tri mesiace aj testy boli negatívne! Pochodila po dr,bývalo jej zle,bola na sono,gastro atd a nakoniec išla ku gynekologicke a bola vo 4 mesiaci a dr jej povedala,že je to ojedinele,že testy sú negativne a ms dostávala pravidelne ale stáva sa to

emilllll
autor
4. aug 2019

@lenka2710 A to nanej nebolo vidieť.Vsak už bruško rastie v štvrtom mesiaci.No uvidíme doktor má dovolenku tak to budú dní v strese

lenka2710
4. aug 2019

@emilllll no na to brucho by som sa nespoliehala,na mne to bolo vidno az v 6 mesiaci

emilllll
autor
4. aug 2019

@lenka2710 Páni až tak no dosť neskoro.Uvidim testy sa mi už neoplatí robiť keď stále vychádzajú negatívne.Podla kalkulačky tehotenskej mala by som byť už 18 týždeň.Dakujem za odpovede

daniella30
4. aug 2019

Ak by si bola tehotna vysli by ti testy pozitivne. Mne vysli dost skoro pozitivne. Ja som sice spinila cely prvy trimester, ale tie testy uz ukazovali, ze tehu som. Skor si to mohla mat zo stresu alebo z prechladnutia taku divne kratku menstruaciu. Ak si zelas byt tehotna, tak ti drzim palce nr h sa skoro zadari.

emilllll
autor
4. aug 2019

@daniella30 Však to je také divné uvidíme.Tehotna veľmi nechcem byť máme detičky.Ked som bola tehotná s nimi tak tiež mi test vyšiel hneď keď mi meškala menštruácia pri obydvoch.Dakujem .

veronikaszabova
4. aug 2019

@emilllll sak ale rozmyslaj, piseme ti to v kazdej tvojej teme -- nie si tehotna! Ano, menzes by si mohla mat aj do konca tehotenstva, ale nie neg test - nastuduj si nieco o HCG a te.testoch

emilllll
autor
5. aug 2019

@veronikaszabova tak bola som u lekára všetko ok myslím že tehotná niesom.Ale idem už do prechodu tak to vyzerá 🤔

veronikaszabova
5. aug 2019

@emilllll no tehotna isto nie, na prehliadke by to bolo vidiet

okm221
7. aug 2019

Ahojte, sorry ze vám skáčem do diskusie ale chcela by som vedieť vás názor... Dneska je deň ms a tehotensky vyzerá takto.. Mate nejaké skúsenosti aj vy ze ste mali takýto testik?

veronikaszabova
7. aug 2019

@okm221 chybny test. Urob druhy