icon

Môžem byť tehotná aj po ovulácii?

2. jan 2026

Pekny vecer. Prosim len slusne odpoved bez urazania, dakujem.
Mala som nechraneny prerušovany styk (nespravil sa do mna) este 17.12. Podla aplikacie som mala mat ovulaciu cca 13.-14.12. Menstruacia mi teraz meska uz 5.den, nemam ziadne priznaky zatial. Mam este cakat? Mozem otehotniet aj takto a uz po ovulacii?

Strana
z2
kessica87
3. jan 2026
@anonym_2991d1

@kessica87 weeeey a ty priemerná ☺️

@anonym_2991d1 len mi teda povedz ako môžeš otehotnieť bez ovulácie? Veľmi ma to zaujíma 😂

jaskolka
3. jan 2026
@anonym_2991d1

@jaskolka ja netvrdím že ju nemusí mať vôbec. Nemusí ju mať v ten moment ako otehotnie. Boze ženské

@anonym_2991d1 ty zrejme nerozumieš, čo sa ti tu snažím ja aj viaceré ženy povedať.
Nedá sa otehotnieť bez ovulácie,proste ju nemôže "nemať "v momente,ako otehotnie🙈 ona si môže myslieť,že už je po ovulacii,no v skutočnosti ovulácia práve prebehla.
Skrátka ovulácia môže nastať kedykoľvek v cykle,bez toho,aby o tom ona vedela,takže sa nemôže spoliehať na aplikáciu . No musí byť v tom čase na to,aby žena otehotnela.

jaskolka
3. jan 2026
@kessica87

@anonym_2991d1 len mi teda povedz ako môžeš otehotnieť bez ovulácie? Veľmi ma to zaujíma 😂

@kessica87 zbytočne sa budeš pýtať 😄😄 dotyčná pani (slečna) akosi nechce porozumieť,čo sa tu viaceré snažíme vysvetliť a povedať.

anonym_2991d1
3. jan 2026
@jaskolka

@anonym_2991d1 ty zrejme nerozumieš, čo sa ti tu snažím ja aj viaceré ženy povedať.
Nedá sa otehotnieť bez ovulácie,proste ju nemôže "nemať "v momente,ako otehotnie🙈 ona si môže myslieť,že už je po ovulacii,no v skutočnosti ovulácia práve prebehla.
Skrátka ovulácia môže nastať kedykoľvek v cykle,bez toho,aby o tom ona vedela,takže sa nemôže spoliehať na aplikáciu . No musí byť v tom čase na to,aby žena otehotnela.

@jaskolka môžeš otehotnela aj cez ms, kedy je už po obulacii. Vy očividne nechápete to čo sa hovorím

zuzi0911
3. jan 2026
@anonym_2991d1

@jaskolka môžeš otehotnela aj cez ms, kedy je už po obulacii. Vy očividne nechápete to čo sa hovorím

@anonym_2991d1 ovulacia sa posunula . Styk mala napr na 3dc a ovu prisla uz 6dc. Ale ta ovulacia nastať musí. Len vtedy sa uvoľňuje vajíčko, ktore je schopné oplodnenia ,nic ine . Bez vajíčka sa nemá čo oplodnit .

jaskolka
3. jan 2026
@anonym_2991d1

@anonym_2991d1 pane bože...ty nerozumieš,že ovulácia skrátka bola ,ale bola v inom čase,ako bol predpoklad?
Jasné,že môžeš otehotnieť aj cez menštruáciu,ale MUSÍ byť ovulácia. Len tá môže byť v hocijakom čase cyklu,nie len vtedy,keď obvykle býva,teda 12-14den.
Preto ti píšeme,že nemôže žena otehotnieť bez ovulácie, ktorá ale môže byť kedykoľvek.
To,že žena otehotnie,ako ty píšes,po ovulacii,je hlúposť. Tá žena si len myslela,že už je po ovulacii,ale tá bola posunutá a bola skrátka v inom čase. Ale bola,lebo bez nej skrátka nemožné je otehotnieť.
Už neviem,ako inak to vysvetliť.

jaskolka
3. jan 2026
@zuzi0911

@anonym_2991d1 ovulacia sa posunula . Styk mala napr na 3dc a ovu prisla uz 6dc. Ale ta ovulacia nastať musí. Len vtedy sa uvoľňuje vajíčko, ktore je schopné oplodnenia ,nic ine . Bez vajíčka sa nemá čo oplodnit .

@zuzi0911 ja mám pocit,že ona absolútne nechápe,čo tu vysvetľujeme. Však áno, ovulácia môže byť hocikedy,aj cez menštruáciu,ale musí byť 😄😄

zuzi0911
3. jan 2026
@jaskolka

@zuzi0911 ja mám pocit,že ona absolútne nechápe,čo tu vysvetľujeme. Však áno, ovulácia môže byť hocikedy,aj cez menštruáciu,ale musí byť 😄😄

@jaskolka niekedy je to ťažko. Žena ak ma priznaky ako napr ja . Ze mam aj bolesti ,aj vytoky som spoľahnutá, ze viem kedy nastáva. No stalo sa mi ,že už som bola "týždeň po ovulacii" a dr na preventívne mi hovori,ze ovulaciu mat ešte len budem a ja už týždeň po príznakoch 😅 a to mam pravidelný cyklus . Tak niekedy je to mylne a clovek si myslí ,že otehotnel po ovulacii 😅 🙂

jaskolka
3. jan 2026
@zuzi0911

@jaskolka niekedy je to ťažko. Žena ak ma priznaky ako napr ja . Ze mam aj bolesti ,aj vytoky som spoľahnutá, ze viem kedy nastáva. No stalo sa mi ,že už som bola "týždeň po ovulacii" a dr na preventívne mi hovori,ze ovulaciu mat ešte len budem a ja už týždeň po príznakoch 😅 a to mam pravidelný cyklus . Tak niekedy je to mylne a clovek si myslí ,že otehotnel po ovulacii 😅 🙂

@zuzi0911 veď to chápem ,tak ale ide o to,že jednoducho otehotnieť mimo ovulácie je logicky nemožné,ovulácia sa však môže posunúť na hocijaký deň cyklu

kessica87
3. jan 2026
@jaskolka

@kessica87 zbytočne sa budeš pýtať 😄😄 dotyčná pani (slečna) akosi nechce porozumieť,čo sa tu viaceré snažíme vysvetliť a povedať.

@jaskolka akurát som prečítala jej argumenty a verím,že si nájde odbornú literatúru a zistí o čom je ženské telo 😂

kessica87
3. jan 2026

Ak nedôjde k ovulácii (uvoľneniu vajíčka), nemôže dôjsť k oplodneniu, pretože spermia sa nemá s čím spojiť.
Odborný článok citujem

Strana
z2