Môžem byť tehotná aj pri negatívnom teste?
Ahojte 19.1. Som dostala slabu menstruaciu, ktora trvala kratšie ako zvycajne ...testy su negatívne ale furt mi treba chodiť na wc...aj ked medzi rym nic nepijem a tlaci ma v podbrušku....myslíte že je tam šanca?
Viem že cas ukaze ale moja zvedavosť a nedočkavosť ma raz privedu do blazinca :D
@colsami ďakujem
@petronela4925 negatívny test a menštruácia. Naozaj myslíš, že tam môže byť šanca? Trošku asi treba byť realista, takto škodíš len sama sebe.. a áno, ja chcem byť tiež tehotná, ale toto by mi teda nenapadlo 🙂 držím palce, nech to čím skôr vyjde!
A áno, určite sa nájde vo svete nejaká žena, ktorej sa to stalo..ale to je presne tá, ktorá tehotná ani byť nechcela 🙂
@denisa_deniska ja viem ale niekedy sa človek chytá aj poslednej kúsky nádeje ...diať sa to deje ..citala som to tu v jednej diskusii staršej...ale ano ...bude to ta čo ani nechcela :D no nič...ďakujem a držím palce aj tebe 🙂
Baby, ja som mala tak isto, slabú menštruáciu, časté chodenie na WC, test negatívny... A dcéra mala toť 20rokov 😁😁.
@mirro ....hovorim deje sa to :D ale take štastie asi nemám :D
Ja som zase pripad, že tiež slabá menštruácia. Nič neriešila som. Po jej skončení mi však bolo zle ako ked som bola tehotná. Tak som si urobila test. Bol slabo pozitivny. A tak je doteraz. Vyskúšala som všetky možné druhy. Všade rovnako. Avšak krv negatívna. Čiže šanca u teba nulová.

Nie, skoro nie je sanca. Ak mas negativny test a ms, a jediny Tvoj priznak je ze "castejsie chodis na WC" tak sanca je blizka, skoro rovna nule.