icon

Môžem byť tehotná, ak mám menzes?

alexa507
8. apr 2013

Ahojte s priatelom sa pokusame uz 2mesiac zatial nic pred menzesom som si robila etsty co mi ukazaly negativny vysledok, ale na 4den som dostala menzes, obvikel ho mavam 6až7dni a strasne bolesti a silne.Dnes je svrty den co mam uplne slabe krvacanie a akoby bi mi koncily uz a bolesti som mala akurat prvy a druhy den co tiez mavam az 4 dni a hrozne bolesti. a tiez som nidky pocas dna nespala a posledny dni sa mi chce spat, tak neviem ci to je je jarnou unavou alebo niecim inym , a druhy den mam bolesti v prsnikoch. poradte mi prosim

fondgirl
8. apr 2013

@alexa507 môžeš, aj nemusíš byť tehotná...nikto z nás do Tvojej maternice nevidí, takže myslím, že nikto z nás nevie :D urob si po skončení menštruácie test...a hneď po tom si rýchlo utekaj kúpiť Šlabikár...

cikyta
8. apr 2013

@alexa507 (už 2 mesiace sa pokúšate ? fuuu 😅 )
Menštruácia môže byť silnejšia, aj slabšia.....možno si bola prechladnutá, v strese (maturita), alebo si len zjedla viac vit.C.
Aj ked, samozrejme, že môžeš byť aj tehotná. (bYť 😉 ) Zopakuj teh.test a ked bude negatívny (čo predpokladám...prečo? To nevysvetlím 😉) tak to bude OK , ak pozitívny, choď ku gynekologovi 🙂

zuzulica
8. apr 2013

@alexa507 Kamarátka kedysi prišla na to,že je tehotná až asi vo 4mesiaci,tiež mala normálne menzes,takže stať sa to môže