Co si myslite ? Tyzden ma bolia prsia, mam ich naliata a boli ma brucho dnes je 1.den meskajucej MS
@lulka5555 bábätko je na ceste 🤩
To nie je duch
@lulka5555 mas peknu jasnu ciarku a teda pozitivny test 😊
@lulka5555 gratulujem 🙂
tehotna
@lulka5555 skúsila si aj iný test? Ta druha čiarka mi zhora príde vyblednuta neúplná
@lulka5555 vyzerá to na tehotenstvo, ale ako písala@dianka3 skús ešte jeden test lebo tá čiarka je nejaká divoká 🤟😁
Toto bol prvy test , planujem zajtra skusit rano este raz… ale ciarka z prveho testu sa viac zviditelnila ked som ho odlozila
@lulka5555 tak tu už je to jasnejšie 😊👍❤️
@kessica87 ja načo test mam skúšať keď mám aktuálne menštruáciu 😂😂alebo žeby aj ja skúsim šťastie? 🤔🤔🤣🤣
@dianka3 nieeee ja Ťa tam len citujem 😉
v kazdom pripade, tehotna si
ja si nemyslim, ze potrebujes robit dalsi test, ved tam mas riadnu ciarku, ,test je pozitivny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstvaModrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lulka5555 bábätko je na ceste 🤩