Môžem byť tehotná, ak neberiem antikoncepciu pravidelne?
Ahojte, potrebujem sa poradiť, lebo mám v tom chaos a aj strach.
Cca 2 mesiace som sa stretávala s jedným starších mužom (o 7-12r starším). Prvýkrát sme mali sex asi pred mesiacom, ale úprimne som sa vtedy necítila úplne komfortne – mala som pocit, že ma do toho trochu dosť tlačil aj keď som odmietala a odťahovala sa. Potom som sa už nechala uniesť (priznám sa..)….. Neskôr postupne som sa na neho naviazala a potom už sme mali niečo spolu skoro pri každom stretnutí.
Problém je, že sa do mňa viackrát urobil (asi 3x), aj napriek tomu, že som ho prosila, nech nie, lebo neberiem antikoncepciu pravidelne. Dokonca už pri prvom nechcenom sexe sa do mňa spravil. Prišiel mi v tomto dosť nezodpovedný, dokonca odmietol riešiť tabletku „po“. Viem, že on by dieťa už chcel, no ja nie.
Mám za sebou aj to, že som v minulosti stratila menštruáciu, nakoľko som trpela ppp a mala som rozhádzané hormóny a gynekologička mi dala vysoko-hormonálnu antiku, vďaka ktorej ju mám „umelo“. Beriem ju asi 2,5 roka, ale teraz som ju nebrala úplne pravidelne (viem, že je to hazard zo zdravým a že sa to nemá, no každopádne ma skôr zaujíma či môžem byť teraz tehotná i tak)
Posledné dni:
- mala som párkrát tlak/kŕče v podbrušku
- pribrala som asi 3 kg behom mesiaca a pritom ja priberám veľmi pomaly pd detstva
- mám väčšiu chuť do jedla
Neviem, či môžem byť tehotná aj v takomto prípade, keď mám menštruáciu vyvolanú antikou a nebrala som ju pravidelne.
Má niekto podobnú skúsenosť? Je reálne, že by som mohla otehotnieť? A ako by ste to riešili na mojom mieste?
Určite si plánujem o pár dní spraviť test, minimálne 2x.
Ďakujem za každý názor.🙏❤️🩹
@anonym_b39e92 toto neni moje meno… a neroztahujem… ved ani nevies aky mam bodycount
@timea_hajasova ale si s prepacenim hlupa, akoze fakt. Ty neberies spolahlivo HAK a nechas cudzieho chlapa sa do Teba urobit, a to opakovane? Nepoznas ho, nevies, ci nema nejaku cjorobu, to za prve, mala si trvat na kondome alebo nic. Nie jo prosit, nech laskavo vytiahne. Ak este aj nebol ochotny riesit tabletku po, tak to nekomentujem. Ty beries HAK ako lentilky a cudujes sa, ze nemas menzes normalne a este aj tabletku po budes do seba pchat za kazdym, ked sa do Teba spravi?
A to ja s manzelom riesime len prerusovany sex, ale obaja dobre vieme, co robime a aku mame dohodu a nikdy sa muz len tak do mna nespravi, ked nechcem. Ale to sme spolu uz vyse 20 rokov, takze sa pozname uz poriadne.
Ale toto, co Ty robis, je totalna hlupost v Tvojej hlave, fakt.
hlavne si prosim ta zrus ten nick, lebo sa dnes isto najde niekto kto realnej timee hajasovej napise a budes mat opletacky
hlavne si prosim ta zrus ten nick, lebo sa dnes isto najde niekto kto realnej timee hajasovej napise a budes mat opletacky
@anonym_4e947d
v cechach kvoli takemuto skoncil jeden znamy sportovec vo vazeni - inzeroval sex inzeraty pod menom svojej byvalej manzelky, az na to doplatil - ty robis nieco tiez dost nechutne
@anonym_4e947d vy prosim vas neriešite nick… to ze jej niekto napíše nie je môj problém, je veľa menovkín🤦♀️
@anonym_4e947d
v cechach kvoli takemuto skoncil jeden znamy sportovec vo vazeni - inzeroval sex inzeraty pod menom svojej byvalej manzelky, az na to doplatil - ty robis nieco tiez dost nechutne
@anonym_4e947d a ja ziadne sex neinzerujem😂 a ani som nikoho neznasilnila skor tu riesim opačný problem a intímny, tak sa prosim ukludnite a ziadna ani slávna osobnosť nema toto meno, tak neriešte somariny aj keby sa tak volam a mam menovkinu, tak ste vtipne… nepoviem, keby tu ponúkam alebo predávam niečo nelegálne, toto je mimo😂🤦♀️
Bez ochrany prvy sex ???? Vážne. Test si urob hneď a máš. Ano môžeš ostať tehotná
A aby som nezabudla toho muža môžeš rovno kopnúť do zadku . Ako môže muž keď už nema ochranu bezdovolenia do teba sa urobiť a ešte aj inokedy a ešte nesúhlasiť s tabletku po. Ani by som sa ho to nepýtala rovno ho zjebala a kúpila by som si tu tabletku a dala mu učtenku na preplatenie
tak bud to bol jeden muz..... a nevieš vekový rozdiel alebo to boli dvaja muzi vo vekovom rozdiele 7 a 12 rokov..tak ako?? predpokladam ze si neni 18-stka lebo nechapem ako sa toto môže niekto opytať.... pokial tabletky a nemusia byť len antikoncepčné neberieš pravidelne tak nemôžeš čakať učinok...či ako????!!
@anonym_4e947d vy prosim vas neriešite nick… to ze jej niekto napíše nie je môj problém, je veľa menovkín🤦♀️
@timea_hajasova menovkyne naučte sa poniektoré pravopis och
tak bud to bol jeden muz..... a nevieš vekový rozdiel alebo to boli dvaja muzi vo vekovom rozdiele 7 a 12 rokov..tak ako?? predpokladam ze si neni 18-stka lebo nechapem ako sa toto môže niekto opytať.... pokial tabletky a nemusia byť len antikoncepčné neberieš pravidelne tak nemôžeš čakať učinok...či ako????!!
@edinka126 omg viem vekový ale čítajte s porozumením co som napisala…. a viem ze asi som ho mala hned nahlásiť no on vedel ze by som to neurobila a preto spravil to co spravil… a nechcela som aby sa ta kauza riešia verejne nakolko sme oba známejší
@anonym_b39e92 toto neni moje meno… a neroztahujem… ved ani nevies aky mam bodycount
@timea_hajasova ja ani nepotrebujem vediet tvoj "trapny nazov pre pocet muzov v sexe" aby z prispevku bolo jasne aka si super múdra a ake mas mravy :D
@timea_hajasova ani som nedočítala...stačilo mi prvý odsek. Čiže, ty si nechcela, on napriek tomu všetko pustil do teba, aj keď si mu povedala, že neberieš pravidelne antikoncepciu. Čiže...ty načo vôbec berieš antikoncepciu? To nie sú vitamíny, ale nejaká ochrana, liek...takže kľudne to vysadiť úplne, ak ti to nič nehovorí. Potom, on nechcel tabletku po...vieš o Tom, že to má zobrať žena, však?
A viete aj o Tom, že ak budeš tehotná, budeš sa musieť starať, že on je len opeľovač, on sa na teba vyserie, vlastne vystrieka 😃 možno bude aspoň slušné alimenty platiť, ak vôbec pracuje
@anonym_ecc57d to bude kollar :D
@edinka126 omg viem vekový ale čítajte s porozumením co som napisala…. a viem ze asi som ho mala hned nahlásiť no on vedel ze by som to neurobila a preto spravil to co spravil… a nechcela som aby sa ta kauza riešia verejne nakolko sme oba známejší
@timea_hajasova Wooow, piseme si s celebritou😂🤣
@timea_hajasova Wooow, piseme si s celebritou😂🤣
@anonym_b39e92 hej s dajakou mama ozen ma alebo ruza pre nevestu :D
@anonym_add0a7 Jj, take daco😄
Nehnevaj sa. Sex bez ochrany, vyprosujes chlapa nech sa do teba neurobi, on odmieta tbl po?? TO CHLAP ma za teba rozhodovat? Trosku rozum pozbieraj.. ked uz si ta znamejsia... anitkoncepciu mas brat pravidelne, ak ju neberies, je to nezodpovedne a mas minimane pouzivat aj nieco dalsie na ochranu. Chod a kup si tehotensky test a nerob zo seba este hlupejsiu.
@anonym_633ccc cca taký je vekový rozdiel medzi nami…. pre uchovanie anonymity nechcem uvádzať presný vekový rozdiel
@timea_hajasova uchovanie anonymity? Fakt?😃
Co na nom vidis?
@anonym_add0a7 😂😂😂
@timea_hajasova uchovanie anonymity? Fakt?😃
Co na nom vidis?
@natalka13 na kom? na borisovi kollarovi alebo adriánovi z ruže?:D😂
No aký je výsledok testu ?? Si či niesi tehotná ?
@timea_hajasova ahoj. Ja len že antikoncepcia na úpravu cyklu je škodlivá hlúposť. Ak budeš raz chcieť deti, radšej to ries už teraz - kvalitnú zdravotnú starostlivosť, kde ti obnovia ovuláciu, a nie ju ešte viac potlačia...
A mrzí ma, že si natrafila na takého muža. Dávaj si nabudúce prosím väčší pozor, a viac si váž sama seba, pri prvom náznaku nerespektu vstane a odíď.
@timea_hajasova no vtipna si fakt, ked budes realne tehotna, co planujes robit? Decko s cudzim chlapom🤕
@timea_hajasova no vtipna si fakt, ked budes realne tehotna, co planujes robit? Decko s cudzim chlapom🤕
@any_soj
@anonym_02cc1e tak ja som tieto srandy nezačala a tehotna nie som, lebo som mala menštruáciu normalne… tak vraj si ani test nemusim robit…. a sak co, on by dieťa chcel a je aj zabezpečený na to, max by sa postaral on, ked je taky múdry😂 a robi hlúposti….to by bola zaujímavá rodinka hahah on a ja
@any_soj
@anonym_02cc1e tak ja som tieto srandy nezačala a tehotna nie som, lebo som mala menštruáciu normalne… tak vraj si ani test nemusim robit…. a sak co, on by dieťa chcel a je aj zabezpečený na to, max by sa postaral on, ked je taky múdry😂 a robi hlúposti….to by bola zaujímavá rodinka hahah on a ja
@timea_hajasova Jezis zena ty si tak blba az to boli....a o dieta ti nejde ? Keby nebodaj sa zadarilo ? Boze, ked taketo daco rodi, tak to je fakt des.
@timea_hajasova Jezis zena ty si tak blba az to boli....a o dieta ti nejde ? Keby nebodaj sa zadarilo ? Boze, ked taketo daco rodi, tak to je fakt des.
@timea_hajasova to fakt? Takto to beries? Po dvoch mesiacoch? Ved ty sa spravas uplne nezodpovedne, nielen voci sebe
@anonym_f4bf07 ty anonym, nie naco mi ma ist o nenarodené ani nevniknute dieťa, by som musela byt asi naozaj tak blbá ako si ty blbá napisala, keby mam riesit veci ktore sa nestanú, ja riesim iba realne a existujúce veci, nie domienky…. co mam teraz 3 roky riesit ze omg co by som robila keby som tehotna, to by som musela byt asi seknuta a nemať ine starosti, ale ty si kludne rieš veci ktore sa deju len v tvoje hlave😂😂 nie nie som tehotna takze viac sa tym nezaoberám, dovi dopo
@anonym_f4bf07 ty anonym, nie naco mi ma ist o nenarodené ani nevniknute dieťa, by som musela byt asi naozaj tak blbá ako si ty blbá napisala, keby mam riesit veci ktore sa nestanú, ja riesim iba realne a existujúce veci, nie domienky…. co mam teraz 3 roky riesit ze omg co by som robila keby som tehotna, to by som musela byt asi seknuta a nemať ine starosti, ale ty si kludne rieš veci ktore sa deju len v tvoje hlave😂😂 nie nie som tehotna takze viac sa tym nezaoberám, dovi dopo
@timea_hajasova reálne a existujúce? Realne si blba, existujúce tvoj chlap je chrapun...a s takym prístupom nie za 3 roky, ale za 3 mesiace tu budes vyplakavat zas, ze sa do teba urobil a si otehotnela a on sa odmieta starať, aj ked tvrdil, ze chcel.. Ha ha ha ty a on ha hi hu he... Ja inak zeny neverim, ze toto je reálne.. Ze niekto je ozaj tak pribrzdeny ako sa prezentuje..

@timea_hajasova
áno môžeš byť tehotná
byť tebou sa s ním už v živote nestretnem
“nechcel riešiť tabletku po”? mohla si si ju kúpiť sama na toto nepotrebuješ povolenie
rozumiem že človek keď je zamilovaný tak veľa odpustí ale toto je cez čiaru, takto zdravé vzťahy nefungujú
@anonym_890efa toto smrdi slobodnou mamickou. Nikto normalny si nerobi dieta s chlapikom, co sa pozna 2 mesiace a ma znacne skreslene vnimanie kvoli zamilovanosti. Zamilovanost bude fuč o par mesiacov a zostane len blbec.